Burns 4431 #18351 Napisano 22 Sierpnia 46 minut temu, przemekspce napisał(-a): Dzięki. Nagrody były określone od początku. Mi przypadnie Sage 6 s30v g10/carbon. Okładka to Sage 6 Sprint run s90v carbon i cośtam jeszcze ale nie pamiętam. Jestem zadowolony, bo Sage to fajny projekt i będzie okazja zapoznać się z button lockiem. A kalendarz załatwisz? 😎😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8171 #18352 Napisano 22 Sierpnia Nie wiem czy wyślą mi 2 szt. Zapytam. 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4431 #18353 Napisano 24 Sierpnia Nowość za 455$, filmik od 21h na YT. Na stronie MT nie znalazłem jeszcze info. Strona GP podaje, że to rzeczywiście w całości rękojeść z tytanu grade 5 co uważam za duży i weczykiwany przełom (nie mylić tych noży, wcześniej były w kolorze naturalnie szarym, ale wtedy to zawsze było aluminium a nie tytan) Opis, że seria signature, mam nadzieję, że trafi również do innych sprzedawców a nie tylko GP. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7156 #18354 Napisano 24 Sierpnia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4333 #18355 Napisano 25 Sierpnia C15 4 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8171 #18356 Napisano 25 Sierpnia 4 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 21812 #18357 Napisano 25 Sierpnia Taki budżetowy, ale bardzo przyjemny nabytek. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4431 #18358 Napisano 25 Sierpnia Rynki się nasyciły a wręcz przesyciły, ceny odtajały. Wiele nie pomylę się jak napiszę, że można mieć nóż za kwotę z 2019 może jakaś tam inflacja, ale nie tak powalone jak było w 2021/22... Zobaczymy jak teraz będzie z cenami po wojnie celnej Trumpa jak zapasy tych z USA co są w EU skończą się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4333 #18359 Napisano 26 Sierpnia (edytowane) #klasyki Kolejny długo poszukiwany klasyk dołącza do kolekcji: TECHNO1 Ten po prawej dla niewtajemniczonych 🤝 a po lewej TECHNO2 Krein Regrind Edytowane 26 Sierpnia przez pisar 5 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14479 #18360 Napisano 27 Sierpnia A takie dwa po taniości . Land i Ka bar dozier 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20252 #18361 Napisano 27 Sierpnia 14 godzin temu, pisar napisał(-a): #klasyki Kolejny długo poszukiwany klasyk dołącza do kolekcji: TECHNO1 Ten po prawej dla niewtajemniczonych 🤝 a po lewej TECHNO2 Krein Regrind Techno 3 już jest w domu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4333 #18362 Napisano 27 Sierpnia Godzinę temu, loco50 napisał(-a): Techno 3 już jest w domu? Waham się bo czytam same złe opinie 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 145 #18363 Napisano 27 Sierpnia Więc zacznij czytać same dobre A poważnie, to swego czasu bardzo mi się podobał, lecz w podobnej cenie teraz szukam czegoś innego. Jakie to złe opinie przeważają? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
void 175 #18364 Napisano 27 Sierpnia Techno 3 to już Włochy nie Tajwan i do tego łożyska zamiast podkładek. Na pewno znajdzie chętnych, ale mocno odstaje od 1 i 2. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Finke 444 #18365 Napisano 31 Sierpnia Nobody expects .... Spanish Inquisition !!! Zauważyłem, że otwarcie tego "nożyka" zawsze jakoś przyciąga uwagę 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1806 #18366 Napisano 1 Września Ładnie spasowali w rękojeść - po złożeniu ostrza nie ma poza obrysem (prócz wiadomych koniecznych elementów) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Finke 444 #18367 Napisano 1 Września Dodatkowo zdjęcie nie do końca to oddaje - ale ostrze wygląda na bardzo duże i masywne, jakby dużo większe od rękojeści - co oczywiście fizycznie nie jest możliwe Ale dlatego go sobie wybrałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4431 #18368 Napisano 1 Września 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4431 #18369 Napisano 1 Września (edytowane) A tym czasem taki 1 września. Trzeba było sprowadzić i czekać cały sierpień. Duża Military w wersji Salt czyli stal MagnaCut pokryra cała DLC i specjalne karbowane G10. Edytowane 1 Września przez Burns 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej72 130 #18370 Napisano 1 Września pierwszy OTF który nie ma luzów Świetna robota SOG, kultura pracy na najwyższym poziomie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20252 #18371 Napisano 1 Września 4 godziny temu, Burns napisał(-a): A tym czasem taki 1 września. Trzeba było sprowadzić i czekać cały sierpień. Duża Military w wersji Salt czyli stal MagnaCut pokryra cała DLC i specjalne karbowane G10. Ładnie, ładnie. Ale ktoś tu mówił, że nie lubi czarnuchów 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #18372 Napisano 1 Września pierwszy OTF który nie ma luzów Świetna robota SOG, kultura pracy na najwyższym poziomie Masz jakieś inne OTF bo dziwne rzeczy o nim piszesz...?Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej72 130 #18373 Napisano 1 Września (edytowane) Mam taki jest odpowiedni do porównania ? Edytowane 1 Września przez Maciej72 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20252 #18374 Napisano 1 Września Mariaczi, też mam tego SOG -a. Kawał porządnego noża. Co Ci w nim nie leży? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #18375 Napisano 2 Września Mariaczi, też mam tego SOG -a. Kawał porządnego noża. Co Ci w nim nie leży?Mechanika. Dramat. Ten system eleminjjący luzy. Mój poszedł na zwrot bo kt zdzierała się fizycznie o ten mechanizm. Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach