Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
kecupt

Szukam części i sprzedam różne do rusków

Recommended Posts

Ona jest grafitowa czy czarna, tylko w innej czerni niż ring? Bo prawdę mówiąc, to dopiero teraz uświadomiłem sobie, że to nie ten co tu 😁 594bb0_481d5b26a0984194abfca98c9d866ceb~mv2.jpg

"Proszę pamiętać, że zdecydowane stwierdzenia, takie jak „wszystko”, „zawsze” i „bez wyjątku” rzadko mają zastosowanie w dziedzinie radzieckich zegarków". (Mroatman)

11 godzin temu, Po Bieda napisał(-a):

Ona jest grafitowa czy czarna, tylko w innej czerni niż ring? Bo prawdę mówiąc, to dopiero teraz uświadomiłem sobie, że to nie ten co tu 😁 

Z mojej znajomości kolorów to paleta brązów się kłania. To nie jest czerń, również i nie grafit.

No tak, z chłopami o kolorach ;)

"Proszę pamiętać, że zdecydowane stwierdzenia, takie jak „wszystko”, „zawsze” i „bez wyjątku” rzadko mają zastosowanie w dziedzinie radzieckich zegarków". (Mroatman)

24 minuty temu, Enkil napisał(-a):

To jak już o tym wostoku, to poniższy jest właściwie zestawiony? Kilka lat temu nabyłem od pewnej pani i tak sobie leży.

Taka granatowa tarcza z dwoma belkami na 12 to raczej w innym modelu bez ringu występowała. 

Cześć, 

Mam taką kamienną, niestety bez dekielka.  Czy w ogóle można taki dostać albo dopasować?

20240129_150420.jpg

20240129_150415.jpg

Mam trochę dekli. Zmierz suwmiarką w miejscu jak zaznaczyłem. Znalazłem na necie jak powinien wyglądać.

Screenshot_20240129_194228_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20240129_193943_Samsung Internet.jpg

Edited by rurov

Godzinę temu, Enkil napisał(-a):

Nie musi być z globusem. Może być gładki. 

IMG_20240129_211555.thumb.jpg.3dafb0fb90414c2c56567f68b4cc99ac.jpg

Możesz zmierzyć wewnętrzną średnicę  dekla? 

41 minut temu, Enkil napisał(-a):

Po wierzchu pokazuje mi 25,9, czyli można uznać 26

Twój pomiar bezdyskusyjnie dokladniejszy.  Mierzylem klasyczną stalową suwmiarką i jej kształt powoduje, że można zmierzyć tylko jeden - zewnętrzny wymiar. 

Dzięki wielkie 

Podbijam temat dekli. Do Zarii poszukuję dekiel zwykły wciskany, zewnętrzna średnica koperty w miejscu montażu to równe 20 mm. Na obwodzie powinien mieć wcięcie na wałek, ale jak go nie będzie to również OK. Na szybko zrobiłem dekiel z wkładki antymagnetycznej, ale jest za mało sztywna, nie wytrzyma noszenia.

WP_20240207_15_27_01_Pro.jpg

WP_20240207_15_27_17_Pro.jpg

WP_20240207_15_27_10_Pro.jpg

53 minuty temu, Po Bieda napisał(-a):

Podbijam temat dekli. Do Zarii poszukuję dekiel zwykły wciskany, zewnętrzna średnica koperty w miejscu montażu to równe 20 mm. Na obwodzie powinien mieć wcięcie na wałek, ale jak go nie będzie to również OK. Na szybko zrobiłem dekiel z wkładki antymagnetycznej, ale jest za mało sztywna, nie wytrzyma noszenia.

WP_20240207_15_27_01_Pro.jpg

WP_20240207_15_27_17_Pro.jpg

WP_20240207_15_27_10_Pro.jpg

Odezwij się priv coś może by się znalazło 

Witam,.może ktoś chce do uratowania Rossije, chodziła, a teraz nie dam rady nakręcić, brak oporu.....nieaktualne

IMG_20240207_191751.jpg

IMG_20240207_191838.jpg

IMG_20240207_191821.jpg

Edited by mst