rurov 818 #1801 Posted August 23, 2023 Dzięki za potwierdzenie, różne osoby różnie się wypowiadały. 0 Share this post Link to post Share on other sites
michsla1981 245 #1802 Posted August 23, 2023 Hej. Poszukiwane szklo do pancernika. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6837 #1803 Posted August 23, 2023 33 minuty temu, michsla1981 napisał(-a): Hej. Poszukiwane szklo do pancernika. Jak coś identyczne jest w starszych lodówkach bez ringu z indeksami 0 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
michsla1981 245 #1804 Posted August 25, 2023 Witam. Szukam tarczy do tego jegomościa plus ewentualnie szklo 0 Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6837 #1805 Posted September 1, 2023 Witam, kupię tarczę do slavy automatycznej która występowa w tej kopercie, zależy mi na jak najlepszym stanie 0 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
Adamoto 218 #1806 Posted September 10, 2023 Szukam/kupię wskazówkę sekundową do Rakety Atom 0 Share this post Link to post Share on other sites
Antiquarius 982 #1807 Posted September 12, 2023 (edited) Znajomy dał mi m mołnię do renowacji. W sumie to oprócz mechanizmu, szukam wszystkich części w stanie idealnym. Edited September 12, 2023 by Antiquarius 0 Share this post Link to post Share on other sites
szkodnik655 95 #1808 Posted September 12, 2023 (edited) Szukam części do 3056. Najlepiej cały mechanizm ale mogą być też części. Zależy mi głównie na silniku. Edited September 12, 2023 by szkodnik655 0 Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6837 #1809 Posted September 12, 2023 Godzinę temu, Antiquarius napisał(-a): Znajomy dał mi m mołnię do renowacji. W sumie to oprócz mechanizmu, szukam wszystkich części w stanie idealnym. Przydało by się zdjęcie pacjenta 0 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
Antiquarius 982 #1810 Posted September 12, 2023 10 godzin temu, Kacperek_77u napisał(-a): Przydało by się zdjęcie pacjenta Wymęczony życiem ale serce bije mocno;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6837 #1811 Posted September 12, 2023 Podbijaj do @Zdzisiek Będzie miał wszystko, może nawet oryginalne wskazówki 1 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
rysqut 746 #1812 Posted September 13, 2023 poszukuję poljota deluxa 23 kamienie z czarną tarczą. 0 Share this post Link to post Share on other sites
art_69 1907 #1813 Posted September 13, 2023 (edited) 1 godzinę temu, rysqut napisał(-a): poszukuję poljota deluxa 23 kamienie z czarną tarczą. Mam tego czarnego, w którym mierzyłem szkło. Ale cały czas zastanawiam się co z nim zrobić, bo koperta ładna ale ma dziurę z tyłu pod wałkiem. Kilka razy przystawiałem się aby zakupić lepszą kopertę, bo mam gdzie ją kupić. Mam namiar na złotnika, który być może ma możliwość to naprawić. już kilka razy niezłe pieniądze proponowali mi za sama kopertę ale podejrzewałem, że na przetop więc się nie zdecydowałem. Nie wiem co zrobić z tą kopertą i z tym zegarkiem, bo tarcza i sam zegarek bardzo atrakcyjny poza tą wadą. W dniu 12.09.2023 o 08:43, Antiquarius napisał(-a): Znajomy dał mi m mołnię do renowacji. W sumie to oprócz mechanizmu, szukam wszystkich części w stanie idealnym. Chyba nie jest w stanie idealnym... Za 90 zł, fajna tarcza i wskazówki i jeszcze mechanizm sprawny. Warto się zastanowić. Edited September 13, 2023 by art_69 2 Share this post Link to post Share on other sites
zadra 1930 #1814 Posted September 13, 2023 W dniu 31.07.2023 o 23:25, Kacperek_77u napisał(-a): Nie chce ktoś przygarnąć takiego majaka Mógłbym pobawić się z tarczą, życie w nim stuka jeszcze? Szkiełka jakby brakuje.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6837 #1815 Posted September 14, 2023 Szukam taki wskazówek 0 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
Po Bieda 264 #1816 Posted September 14, 2023 Poszukuję tarczy do Rakiety automata w chromowanej kopercie. Z braku laku może być również wersja ze złoconej koperty, ze złotymi indeksami. https://mroatman.wixsite.com/watches-of-the-ussr/raketa?lightbox=dataItem-ighhjajz3 0 "Proszę pamiętać, że zdecydowane stwierdzenia, takie jak „wszystko”, „zawsze” i „bez wyjątku” rzadko mają zastosowanie w dziedzinie radzieckich zegarków". (Mroatman) Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6837 #1817 Posted September 14, 2023 Godzinę temu, Po Bieda napisał(-a): Poszukuję tarczy do Rakiety automata w chromowanej kopercie. Z braku laku może być również wersja ze złoconej koperty, ze złotymi indeksami. https://mroatman.wixsite.com/watches-of-the-ussr/raketa?lightbox=dataItem-ighhjajz3 Najszybciej kupisz dawce z dobrą tarczą, przerabiałem temat 0 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
hrabia 30330 #1818 Posted September 18, 2023 polak, a nie rusek, ale może się u kogoś przewala? https://archiwum.allegro.pl/oferta/zegar-minutnik-kuchenny-deska-do-krojenia-prl-i2132920925.html potrzebuję sprawnego minutnika do "deski" od mery. jak ktoś ma, to proszę o PW 0 Share this post Link to post Share on other sites
jarek08s 795 #1819 Posted September 21, 2023 (edited) Mechanizm wostoka 2809,sprawny,brak wałka, kiedyś znajomy kupił taki twór atlantica a w środku był wostok,w komplecie pozostałości po pseudo atlanticu tj.tarcza z kołem minutowym, koperta. Niestety nie wiem jak to wycenić a więc na początek może 70zl plus polecony. SPRZEDANE Edited September 22, 2023 by jarek08s 1 Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 885 #1820 Posted September 21, 2023 2 godziny temu, jarek08s napisał(-a): Mechanizm wostoka 2809,sprawny,brak wałka, kiedyś znajomy kupił taki twór atlantica a w środku był wostok,w komplecie pozostałości po pseudo atlanticu tj.tarcza z kołem minutowym, koperta. Niestety nie wiem jak to wycenić a więc na początek może 70zl plus polecony Poproszę 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
Goral35 57 #1821 Posted September 23, 2023 Witam serdecznie mam do sprzedania trochę maneli do radzieckich zegarków. Jest tego trochę około 50 sztuk werków podobna ilość tarcz zegarkowych, kilkanaście bransolet pasków i różnych części. Zdjęcia przedstawiają oferowany do sprzedaży zestaw. Zapewne komuś kto dłubię w ruskich przydadzą się jako dawcy części. Nie sprzedaje na części tylko i wyłącznie całość. A co do kosztów to chciałbym za to co wszystko 200 zł plus koszty Tragarza. Nie rezerwuje nie odkładam chce się po prostu tego pozbyć bo mi zawadza. W razie pytań kontakt na priv 0 KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! Share this post Link to post Share on other sites
Feymozim 47 #1822 Posted September 29, 2023 W dniu 23.08.2023 o 15:42, michsla1981 napisał(-a): Hej. Poszukiwane szklo do pancernika. Można prosić o wymiary szkła? 0 Share this post Link to post Share on other sites
michsla1981 245 #1823 Posted September 29, 2023 1 minutę temu, Feymozim napisał(-a): Można prosić o wymiary szkła? Zegarek jest bez szkła. Mogę popołudniu podać wymiary od wewnętrznej strony.💪 0 Share this post Link to post Share on other sites
szkodnik655 95 #1824 Posted October 3, 2023 (edited) Potrzebny dekiel najlepiej z uszczelką do tej sławy, pierścień centrujący mechanizm w kopercie i blaszka baterii do 3056a. Edited October 3, 2023 by szkodnik655 0 Share this post Link to post Share on other sites
rurov 818 #1825 Posted October 3, 2023 (edited) Mam coś takiego. Jak coś to pisz na pw. Edited October 3, 2023 by rurov 0 Share this post Link to post Share on other sites