Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie wygląda na " wypłowiałą"....

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezel to akurat mi się podoba, natomiast napisy z nazwami miesięcy absolutnie nie.

właśnie dlatego mam mieszane, niebieską przymierzałem i jest fantastyczna, ta nowa mam super połączenia kolorów ale z tymi napisami miesięcy to przesadzili :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też podoba się niebieska na zdjęciach. Na żywo jeszcze nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie to Piękna 47.

dzięki w poniedziałek pojadę.

znalazłem łudząco podobne zegarki sprzedawane jako repliki i muszę się upewnić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki w poniedziałek pojadę.

znalazłem łudząco podobne zegarki sprzedawane jako repliki i muszę się upewnić

Pan Zbigniew na pewno Ci pomoże za kilkadziesiąt PLNów. czynne chyba od 11 do 18. Przedzwoń przed wizytą, czy na pewno będzie czynne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Zbigniew na pewno Ci pomoże za kilkadziesiąt PLNów. czynne chyba od 11 do 18. Przedzwoń przed wizytą, czy na pewno będzie czynne. 

już dzwoniłem jadę w pn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzieliście ? bo ja mam mieszane uczucia :(

Już gdzieś była. Słaba jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie dlatego mam mieszane, niebieską przymierzałem i jest fantastyczna, ta nowa mam super połączenia kolorów ale z tymi napisami miesięcy to przesadzili :(

Ja podobnie jak Tomek, nie mam mieszanych uczuć. Bardzo mi się podoba. Chciałbym ją zobaczyć na żywo. Wyobraźnia podpowiada mi, że o ile na bliskich zdjęciach nazwy miesięcy wyglądają dość ordynarnie - o tyle z pozycji pobocznego obserwatora będą stanowić świetny akcent.

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilkanaście dni temu przed Basel nie zainteresował mnie ten Speedy.

Teraz myślę że jest fantastyczny. Dodatkowo świetnie leży na nadgarstku tego gościa.

Filmik w linku.

http://timeandtidewatches.com/gone-in-60-seconds-the-omega-speedmaster-moonphase-chronograph-master-chronometer-video-review-one-small-step-for-man-one-giant-leap-for-omega/

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We Wrocławiu teraz juz kompletnie nie ma gdzie Omegi zobaczyć. Dzisiaj bylem w Jubitomie gdzie miesiac temu kupiłem swoja 300m by sprowadzili mi Seedmastera 39,7 a oni na to, ze nie ma takiej możliwości i nie będzie juz! :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba było spytać w stylu Mariana Bońki czy Pani z wuja spadła.

Nie ma we Wrocławiu Wukruka z ekspozycją Omegi?

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie mają ekspozycji Omegi od dłuższego czasu.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Omega pogoniła wszystkie sklepiki , pewno rabatów dawać nie chcieli. A Jubitom stawia teraz na TH, nawet Oris powoli zejdzie z gablotek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odbije im sie to wszystko czkawka. Przeciez te butiki stoja puste i nikt tam nie kupuje. Taka darmowa przymierzalnia. No chyba ze za cel sobie postanowili to zmienic, zero rabatow itp.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak dalej pójdzie to sklepy zaopatrzą sie w papierowe repliki a klienci zaczną kupować tylko za granicą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma we Wrocławiu Wukruka z ekspozycją Omegi?

Jak w zeszłym roku pytałem o SMP300 to mogli tylko zamówić do sklepu, konkretnie dla klienta, i to w pełnej katalogowej cenie. Jakiś czas temu w Arkadach było na dole stoisko Śliwińskiego z ekspozycją Omegi ale znikło.

Dziwne, niby duże, popularne, tranzytowe miasto a żeby zobaczyć Omegę lub Rolexa trzeba jechać najbliżej do Katowic.

Edytowane przez Bugs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mikołaj - się ciesz, że nie wprowadzili jeszcze opłat za oglądanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Ja w lutym zamówiłem Omegę w Kruku i nie było z tym żadnych problemów. Dostałem również rabat na ogólnych zasadach. Na specjalne życzenie sprowadzą nawet kilka modeli w celach porównawczych, absolutnie bez zobowiązań :)

We Wrocławiu zegarki niestety słabo się sprzedają. Rozmawiałem kilka razy ze sprzedawcami w Kruku i Aparcie i ogólnie to nie jest dobrze. Nie bez powodu wycofują marki z wyższej półki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem, że Omedze tak naprawdę nie zależy na sprzedaży u nas, ponoć te ilości sprzedawane w naszym kraju są dla nich śmieszne. Ale może to tylko gadanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj z ciekawości zadzwoniłem do Kruka we Wrocławiu i niestety nie sprowadzają juz zegarków. Widac SG dostał za małą karę i teraz jest zmowa miejsca sprzedaży juz poza cenową. ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w takim razie niech Omega buja się z butikiem i Jubitomem a Kruk w to miejsce uraczy nas jakąś fajną, nieobecną w PL marką. A duży wybór Omeg z rabatami macie koledzy z Wrocławia, Poznania jakieś 2 godziny jazdy samochodem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kruk od początku roku nie jest już autoryzowanym sprzedawcą Omegi. zniknął ze strony oficjalnej Omegi, co ciekawe na stronie Kruka, jest sporo Omeg, wszystkie z cenami katalogowymi - bez przecen, które były w styczniu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość raphael1215

Dziwi mnie taka polityka Omegi tym bardziej ze w 4 kwartale 2015r zanotowała 25% globalny spadek sprzedaży. A rynki azjatyckie na które najbardziej liczono nie przyniosły oczekiwanej sprzedaży. Pytanie jak polityka nie dla wszystkich i nie wszędzie sprawdzi się w długofalowej perspektywie czasu.

Edytowane przez raphael1215

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi