Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Recommended Posts

Przecież to malowanka,tylko że przez Omegę. :D

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Rozumiem że było wolne miejsce w kolekcji Radka, więc ...

Jednak do mnie ta kolorystyka nie przemawia. Trochę festyniarska, trochę jak otok czapki strażnika miejskiego ... summa summarum nic nowego nie wnosi ;)

Sprawę ratuje fakt, że to Omega :D

Edited by Jędrula.wawa

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Tylko zdjecie takie jakies mocno przekrzywione, wiec malo widac - ale psek fajny  ;)

Ja bym brał Omegę.

Fajny model z charakterem, nieprodukowana już wersja z falami, poszukiwana przez niektórych. Egzemplarz ze zdjęcia wygląda na całkiem dobry stan. Wiek zegarka, jeśli jest prawdziwy, nie jest problemem.

Z tego co pobieżnie widziałem w wątku TH miotałeś się pomiędzy różnymi modelami, od festynu w rodzaju F1, przez Aquaracera aż do jakiejś Carrery.

Omega zjada je wszystkie.

Sensowne modele TAGa warte rozważenia jako alternatywa w kontekście tej Omegi to Monaco, nowa Autavia i Monza, ewentualnie Carrera 1881.

Ja bym brał Omegę.

Fajny model z charakterem, nieprodukowana już wersja z falami, poszukiwana przez niektórych. Egzemplarz ze zdjęcia wygląda na całkiem dobry stan. Wiek zegarka, jeśli jest prawdziwy, nie jest problemem.

Z tego co pobieżnie widziałem w wątku TH miotałeś się pomiędzy różnymi modelami, od festynu w rodzaju F1, przez Aquaracera aż do jakiejś Carrery.

Omega zjada je wszystkie.

Sensowne modele TAGa warte rozważenia jako alternatywa w kontekście tej Omegi to Monaco, nowa Autavia i Monza, ewentualnie Carrera 1881.

Ja bym wolał każdego z wymienionych na końcu Heuerów ...ale to już zupełnie inny budżet

Niebieska ładniejsza i sprzedawca pewny jak śmierć i podatki. Pisz do Karola na PW.

Masz wybór. 

Bez chrono 6-9k w zależności od kompletu i stanu. Są nawet taniej, ale w słabym stanie.

Ja bym brał od Karola.

wyboru chyba nie mam bo Karol ma tylko niebieska. A 17000 nie mam.

Masz nr. Do Karola?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tu mam stan 9,5 na 10 bo widziałem. Czarna z czerwonymi akcentami tez super.

Czy naprawdę nie na co brać tu u siebie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ale jakie 17000 ?

Ta Omega jest wystawiona za 8,5k

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Mariusz

No i mam nadzieje ze kolega wreszcie coś kupi i się pochwali -wszyscy bywalcy forum o Tagu trzymają za to kciuki :)) nawet jeśli będzie to omega :))

Edited by rafio77