lamwoj 341 #4501 Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) Kryzys to chyba mamy , ale wieku średniego .Albo jest z nim jak z seksem , wszystcy o nim mówią , ale nikt go nie widział .A mnie się po prostu wydaje , że to takie przedłużenie męskości jak z samochodami , im większy i droższy tym lepiej .A tak na poważnie to piękne a ten hajer...... .To szczyt moich szczytów.Gratki panowie - pikne że hej! Edytowane 11 Lutego 2014 przez lamwoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4502 Napisano 11 Lutego 2014 Kryzys to chyba mamy , ale wieku średniego .A mnie się po prostu wydaje , że to takie przedłużenie męskości jak z samochodami , im większy i droższy tym lepiej . No to spoko - ten longin to tylko 35mm Bardzo dziękuję za miłe słowa pod jego adresem - noszę od wczoraj i bardzo mnie cieszy 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4503 Napisano 11 Lutego 2014 bardzo mnie cieszy 20140210_122608.jpgNie dziwię się, jest piękny Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #4504 Napisano 11 Lutego 2014 I o jakim kryzysie mówimy - pojawiają sie wciąż nowe zegarki vintage na forum za kwoty powyżej 1k euro, co chwile cos ktoś wrzuca świetnego , stany zachowania genialne Kryzys to chyba mamy , ale wieku średniego .Albo jest z nim jak z seksem , wszystcy o nim mówią , ale nikt go nie widział .Albo można spojrzeć na to z innej strony. Jakie sikory byśmy dopiero mieli gdyby kryzysu nie było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #4505 Napisano 11 Lutego 2014 Kryzys to chyba mamy , ale wieku średniego .<br />Albo jest z nim jak z seksem , wszystcy o nim mówią , ale nikt go nie widział .<br />A mnie się po prostu wydaje , że to takie przedłużenie męskości jak z samochodami , im większy i droższy tym lepiej .<br />A tak na poważnie to piękne a ten hajer...... .<br />To szczyt moich szczytów.<br />Gratki panowie - pikne że hej!<br /><br />Właściwie to nie wiem. Wiek średni to już mam dawno za sobą.<br />Wraz z jego kryzysami... <br /><br />Wysłane z mojego HTC One S<br /><br /> 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4506 Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) <br /><br />Właściwie to nie wiem. Wiek średni to już mam dawno za sobą.<br />Wraz z jego kryzysami... <br /><br />Wysłane z mojego HTC One S<br /><br />A ja bardzo dawno Edytowane 11 Lutego 2014 przez OmegaDeVille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #4507 Napisano 11 Lutego 2014 A ja jeszcze przed sobą, dlatego nic tu nie wrzucam. Mam inne kryzysy ))) Ale za parę dni 3 trupy wracają od zegarmistrza, na czwartego się nastawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4508 Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) Ale za parę dni 3 trupy wracają od zegarmistrza, na czwartego się nastawiam.Aż 3 naraz? Toż to już zakrawa na nekrofilię Edytowane 11 Lutego 2014 przez OmegaDeVille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4509 Napisano 11 Lutego 2014 No i ja powoli się szykuje do prezentacji...jak to pisał Piotr -"powyżej 1k euro 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4510 Napisano 11 Lutego 2014 Nie denerwuj, tylko pokazuj 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #4511 Napisano 11 Lutego 2014 Aż 3 naraz? Toż to już zakrawa na nekrofilię W kolekcji - z tego co na bank chcę mieć - brakuje mi tylko gazomierza, kamertona i hi-beata. Gazomierza tanio się teraz nie trafi - ludziom się podobają i zajechana Ruhla potrafi kosztować teraz tyle, co porządny sikor. Czekam na okazję. Tak samo i kamertona sobie na spokojnie upoluję. Hi-beata pewnie też się uda. Nie mam ciśnienia na konkretne modele/marki. Poza tymi szeroko zarysowanymi celami staram się na zegarki zbyt wiele nie wydawać (bo potem znowu mi ucieknie kamertonowy Universal Geneve za 3,5 stówy ), stąd poluję tylko na mocno wiekowe trupki/ciekawą niską półkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4512 Napisano 11 Lutego 2014 W pracy teraz jestem.....a do domu ze 100km 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4513 Napisano 11 Lutego 2014 To Cie trochę usprawiedliwia, ale apetytu mi narobiłeś. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #4514 Napisano 12 Lutego 2014 Artur, takich Flagshipów jak na lekarstwo bo pewnie zdali sobie sprawę, że w takim układzie trochę to dziwnie wygląda i przestali robić. Ale górny datownik robi tu robotę Gregor-wiesz co z Cymą masz zrobić. A mogę Ci powiedzieć, że widziałem bliźniaka tylko z czarną tarczą Prima-wymiotłeś taka stylistyka też mnie rajcuje na maxa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #4515 Napisano 12 Lutego 2014 Co raz to piękniejsze i droższe nabytki się tu pokazują. Ja czekam na swój aż mi łaskawie UC zwolni to też się pochwalę. Ale mój nabytek to pikuś do tego co się ostatnio tutaj wyprawia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #4516 Napisano 12 Lutego 2014 W pełni się zgadzam z moim przedmówcą Świetne zegarki ostatnio prezentujecie koledzy, szczerze gratuluję nowych nabytków...nie sposób ich nawet już wymienić wszystkich ! Ja oczekuje w napięciu Cymy Conquistador....w komplecie z pudłem i papierem ...od dawna za mną chodził Conquistador ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #4517 Napisano 12 Lutego 2014 Gregor-wiesz co z Cymą masz zrobić. A mogę Ci powiedzieć, że widziałem bliźniaka tylko z czarną tarczą Właśnie znalazłem " czarną" siostrę na portalu i się zastanawiam ? 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4518 Napisano 12 Lutego 2014 To Cie trochę usprawiedliwia, ale apetytu mi narobiłeś.Nowe nabytki - chwalimy się tym co udało nam się upolo - strona 234 - ZEGARKI SZWAJCARSKIE i NIEMIECKIE - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4519 Napisano 12 Lutego 2014 Już ci tam napisałem, co myślę o tej jednej marnej fotce. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rozzano 0 #4520 Napisano 13 Lutego 2014 To ja wrzucę teraz mój zegarek codzienny, zdecydowanie poniżej 1k euro (na uspokojenie nerwów po Haurze i Longinesie ), za to w idealnym stanie....!!Basis Noblesse na EB8800 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rozzano 0 #4521 Napisano 13 Lutego 2014 I jeszcze dzisiejsza przesylka,......dziadek bardzo dziarsko tyka ,sygnowany nazwiskiem i adresem jubilera/sklepu ktorego zrobiona była kieszonka. Werk.... no nie wiem jeszcze jaki.... Liczę na pomoc Pozdrawiam!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rozzano 0 #4522 Napisano 13 Lutego 2014 W naturze wypada lepiej!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #4523 Napisano 13 Lutego 2014 To ja wrzucę teraz mój zegarek codzienny, zdecydowanie poniżej 1k euro (na uspokojenie nerwów po Haurze i Longinesie ), za to w idealnym stanie....!!Basis Noblesse na EB8800Takie lubię! Gratulacje! Mnie z kolei ominął dziś ładny bauhaus z urwanymi uszami na allegro... nie wiem, co to za desperat licytował, ale jakiś się trafił, aż się zdziwiłem, że poszedł za więcej niż 2 dychy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4524 Napisano 13 Lutego 2014 @hrabia zajrzyj na bazarek @wiejo3 sprzedawał jakiś licznik z gazowni 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #4525 Napisano 13 Lutego 2014 Widziałem, widziałem... Ale zbyt atrakcyjna oferta to, moim zdaniem oczywiście, nie jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach