Jedlina 0 #3001 Napisano 18 Maja 2013 Teraz czas na mnie... Mój pierwszy post i mój najnowszy zakup po małym czyszczeniuWymaga jeszcze wizyty u specjalisty bo raz chodzi a raz nie, mechanizmu niestety nie pokaże z wiadomych przyczyn. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #3002 Napisano 18 Maja 2013 (edytowane) Bardzo ładny tisiak tył jak w omegach cosmicach ale z ciekawym grawerem.Wogle bardzo fajny stan gratki.Napisz jeszcze jaki jest jego rozmiar i jak otworzysz co siedzi w środku.Pzdr Edytowane 18 Maja 2013 przez lamwoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3003 Napisano 18 Maja 2013 Czy w nim tez do mechanizmu przez szybkę? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #3004 Napisano 18 Maja 2013 Teraz czas na mnie... Mój pierwszy post i mój najnowszy zakup po małym czyszczeniuWymaga jeszcze wizyty u specjalisty bo raz chodzi a raz nie, mechanizmu niestety nie pokaże z wiadomych przyczyn.Ciekawy jest ten grawer na deklu. 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedlina 0 #3005 Napisano 19 Maja 2013 Bardzo ładny tisiak tył jak w omegach cosmicach ale z ciekawym grawerem.Wogle bardzo fajny stan gratki.Napisz jeszcze jaki jest jego rozmiar i jak otworzysz co siedzi w środku.Pzdr Koperta 34 mm z koronką 36 mm, podejrzewam że w środku będzie kaliber 784.Co do samej koperty to jest bardzo ciekawa szukałem w necie takiego samego ale nie znalazłem nielicząc takiego samego w srebrnym kolorze( nie wiem czy to była stal czy chrom) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedlina 0 #3006 Napisano 19 Maja 2013 Czy w nim tez do mechanizmu przez szybkę? dokładnie dlatego nie mam sie jak dostać do środka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #3007 Napisano 22 Maja 2013 Nie planowalem tego zakupu. Napatoczył się… żal było nie wziąć. Będą w kompleciku z moim Dynamikiem na 1012 alfa i omega… wróć… omega i omega. Początek i koniec produkcji modelu J. Stan całkiem fajny tylko straszliwie brudna. Nie umyła się fleja jedna…Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3008 Napisano 22 Maja 2013 Gdzieś Ty ją znalazł i któż to tak fajny zegarek nosił na tak wysublimowanym paski? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5737 #3009 Napisano 22 Maja 2013 Nooo... pasek wygląda jakbyś pitbull'owi z gardła wyciągnął albo "na chamca" z łapy komuś ściągnął... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #3010 Napisano 22 Maja 2013 Zegarek jak zegarek....aleeee pasek ! Ha ! Cudo ! a tak serio...gratuluje, świetna- napatoczona - Omega i wygląda, że w naprawdę dobrym stanie,,,wcale się, nie dziwię, że aż żal było nie wziąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #3011 Napisano 22 Maja 2013 Gratuluję Omegi. Nie wiem w jakim jest stanie, ale chętnie bym ją przytulił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #3012 Napisano 22 Maja 2013 Pasek wygląda na oryginał, tylko lata świetności ma za sobą Ważne, że reszta wygląda zdecydowanie lepiej. Gratulacje! 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #3013 Napisano 22 Maja 2013 żałuje że swoja sprzedałem i na pewno wrócę do tego modelu bez dwóch zdań!!!! gratulacje, poczekam może i mi się napatoczy podobna .......no i fakt pasek wygląda jak gdyby szarpał go buldog więc pewnie miedzy innymi stad ta okazja Takie sa najlepsze i prawie zawsze nie planowane 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #3014 Napisano 22 Maja 2013 Nie wiem, gdzie ona była przez te wszystkie lata, z ilości syfu jaki z niej usunąłem miałem wyłącznie skojarzenia z Pulp Fiction.Ale trochę czasu z wykałaczką, papierem ściernym, polywatchem i nożem, żeby wykroić ten pasek, no i efekt jest następujący: Myślę, że będą wszystkie stanowić zgraną rodzinkę Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #3015 Napisano 23 Maja 2013 Przydałby Ci się do rodzinki jakiś Dynamic z inną tarczą . 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3016 Napisano 24 Maja 2013 Całkiem innego charakter nabrała Omega po usunięciu tego "ślicznego" paska. Teraz z bransoletą jej do twarzy. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #3017 Napisano 25 Maja 2013 Kurczę, gdzie wy znajdujecie takie okazje? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedlina 0 #3018 Napisano 25 Maja 2013 Pogratulować koledze piękna omega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #3019 Napisano 25 Maja 2013 Jakby jej jednak reszta "stada" nie zaakceptowała daj znać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #3020 Napisano 27 Maja 2013 Teraz kolej na spa... 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #3021 Napisano 27 Maja 2013 ależ dziwnie ta tarcza się zestarzała... zostawisz to w takim stanie (ja bym zostawił, ale ja ogólnie mówię "nie" malowaniu)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #3022 Napisano 27 Maja 2013 tarcza jest w porządku jak sądzę. to szkiełko się "zmroziło" Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #3023 Napisano 27 Maja 2013 no ma Kolega rację chyba, jak się poprzyglądałem, to tak to rzeczywiście wygląda. czyliż problemu niet. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #3024 Napisano 27 Maja 2013 Tarcza jest w stanie perfekcyjnym jak na staruszka z 1954-56. Bez plam, zacieków, brudu, nalotu, wytartych indeksów itp. Szkło popękało i zżółkło. Na fotkach kalkulatorem tego nie widać ale zegarek ma nawet oryginalną koronkę. To był niezły strzał, za małe pieniądze i to na naszym Allegro. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3025 Napisano 27 Maja 2013 Gratuluję, obserwowałem aukcję na all.. i za te pieniądze było warto, bo rzeczywiście po wymianie szkiełka zegarek odzyska właściwy wygląd i będzie z pewnością cieszył. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach