revolta4 14485 #701 Napisano 23 Stycznia 2011 Dla mnie jest zbyt delikatny , a ja nie chiałem psa agresywnego tylko sportowca ktory bedzie biegal ze mna po lesie chodził na długie spacery i nie meczył sie przy kilkunasto krotnym aportowaniu piłki , a ci co wzbudzaja w tej rasie jescze agresje to debile i bezmózgi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak80 25 #702 Napisano 23 Stycznia 2011 Po sąsiedzku chłopak ma Red Nos'a,kawał bestii jak widzi moją to leje praktycznie pod siebie z radości Nigdy nie widziałem u tego psa choćby objawu agresji w stosunku do innego zwierzęcia a tym bardziej człowieka. 0 "Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14485 #703 Napisano 23 Stycznia 2011 Jedyna krzywde jaka może zrobic to w zabawie bo jest ciezki i energiczny mozna wyladowac w błocie np. ha ha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #704 Napisano 23 Stycznia 2011 ...a ci co wzbudzaja w tej rasie jescze agresje to debile i bezmózgi Tu się z Tobą zgadzam w 100%. Moim zdaniem każdego psa (jeżeli ma się go od małego) idzie ułożyć na milusińskiego.Wszystko zależy od właściciela.Chodziło mi o sam wygląd. Dobermany mi się praktycznie od zawsze podobają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak80 25 #705 Napisano 24 Stycznia 2011 Doberman to piękna klasyka z wizerunkiem spaczonym przez "nowobogackich" w latach 90-tych.Pamiętam jak się "pojawiły" w okolicznych posesjach wszelakiej maści Dobermany i Rottweilery,dumnego właściciela na spacerze obowiązkowo z łańcuchem na klacie i przedramieniu Rottweiler to też piękny pies z zafałszowanym wizerunkiem.Pies Morderca-takie coś można było kiedyś usłyszeć na ulicy,a szkoda bo stwory to miłe jak chowane należycie. 0 "Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bis24 0 #706 Napisano 24 Stycznia 2011 Ja mam już 3-go collie. Wszyscy mówią, że to suka bo przecież Lessi suką była. Leo tak się wabi ciągle jeszcze młodzieniec i ciężko go ułożyć pomimo skończenia roku (z poprzednikami nie było takich kłopotów). Wiem, że pomalutku pies nauczy się tego co właściciel wymaga od zwierzaka jednemu to łatwiej drugiemu trudniej to przychodzi.Cierpliwość i włożona praca w psa z pewnością w przyszłości zaowocuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #707 Napisano 24 Stycznia 2011 A tu moja francuzeczka - Chilli 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #708 Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Czas przedstawić moje towarzystwo... SZAMAN... Uploaded with ImageShack.us Podciągnąłem kociaki pod kategorię " Najlepszy przyjaciel"... PIEGUSIA i JULIA...Stare zdjęcie, ale warte pokazania... Uploaded with ImageShack.us AMELIA... Uploaded with ImageShack.us KOLA... Uploaded with ImageShack.us I na koniec nieodżałowany, nie żyjący już niestety TOFIK... Uploaded with ImageShack.us Edytowane 24 Stycznia 2011 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 347 #709 Napisano 24 Stycznia 2011 Mam kota z niewydolnością nerek. Głowa mnie boli od czytania, a kota całe ciało od kroplówek. Miał ktoś kiedyś taki problem? 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #710 Napisano 6 Czerwca 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #711 Napisano 6 Czerwca 2011 Piękna psina Planuje właśnie zakup pieska z rasy tych "bojowych" ale cicho sza... Żona może zawetowac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #712 Napisano 6 Czerwca 2011 Dzięki Serdecznie polecam labradory - cholernie mądre i zabawne psiaki. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #713 Napisano 7 Czerwca 2011 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #714 Napisano 8 Czerwca 2011 51 kilogramowy szczeniaczek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #715 Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) ...była chwilowo , zakochałem się , teraz zostały tylko krety - bestie ! Piękna, szkoda... Mój ananas Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow 13 #716 Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Mam kota z niewydolnością nerek. Głowa mnie boli od czytania, a kota całe ciało od kroplówek. Miał ktoś kiedyś taki problem? Od poczatku tak ma czy po karmie? Czym go zywisz? Biedny Edytowane 8 Czerwca 2011 przez shadow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #717 Napisano 8 Czerwca 2011 piękne psy macie Panowie, zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berg 0 #718 Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) moje malenstwohttp://imageshack.us/photo/my-images/199/tajger.jpg/[/img] Edytowane 8 Czerwca 2011 przez berg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #719 Napisano 28 Czerwca 2011 Mój ananas Wojtek, fajny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #720 Napisano 28 Czerwca 2011 A u mnie to Beagle, pies obronny (broni lodówki przed podjadającymi, a w zasadzie wymusza haracz na korzystających z lodówki) ogólnie bardzo przyjazny potworek, kocha ludzi, a także wszystko inne co da się zjeść 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #721 Napisano 3 Października 2011 Moje dziewczyny i Bax - który dobija juz do 60 kg - i nie zamierza przestać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #722 Napisano 3 Października 2011 (edytowane) potwierdzam, widziałem ostatnio żeby offtopa nie było przedstawiam Wam Barta Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Października 2011 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #723 Napisano 3 Października 2011 Fajny "szczeciniastowłosy" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #724 Napisano 3 Października 2011 Świetny. I zdjęcie super. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #725 Napisano 3 Października 2011 Karol zdjęcie psa wyszło Ci nawet lepiej niż zegarków Ja niestety nie mam psiny.....ale dojrzewam do tej decyzji. Chciałbym Czarnego Labradora....albo coś w stylu psiny Hendrixa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach