Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
carlito1

Klub Miłośników Zegarków Longines

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedaję mojego Skin Divera. Jakby coś, zapraszam na PW. 

EDIT: Sprzedany. Przemiły Kolega z Forum, który mnie osobiście odwiedził i nabył zegarek, już wkrótce zapewne go też pokaże.   

426127362_25118215064436109_5396331076872762432_n.thumb.jpg.ee1e06f4d96363b9b697be6064ae72f7.jpg
To ja jestem tym szczęśliwym nabywcą.

Bardzo dziękuję za spotkanie i udaną transakcję. Takie interesy to przyjemność.
Było mi niezmiernie miło poznać osobiście. Mam nadzieję, że się jeszcze kiedyś spotkamy na trochę dłuższy czas i spokojnie nagadamy.

Jutro będą zdjęcia "bohatera" zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, alpaczino napisał(-a):

emoji2958.png To ja jestem tym szczęśliwym nabywcą. emoji1.pngemoji1.pngemoji1.png

Bardzo dziękuję za spotkanie i udaną transakcję. emoji1320.png Takie interesy to przyjemność. emoji41.png
Było mi niezmiernie miło poznać osobiście. Mam nadzieję, że się jeszcze kiedyś spotkamy na trochę dłuższy czas i spokojnie nagadamy.

Jutro będą zdjęcia "bohatera" zakupu. emoji6.pngemoji16.png

No to jako pierwszy walę z gratulacjami. Piękny zegarek i do tego ten klasyczny wygląd... tylko nie oszczędzaj nas zdjęciami (bierz przykład ze mnie - natręta nr 1 : )

*Ps: będzie idealnie pasował z lld w komplecie 💪

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, alpaczino napisał(-a):

Jest piękny. emoji41.png
20240725_094542.jpg

Jest petarda, ten model jest cudny i leży też idealnie👏 

Cieszy, że został na forum. 

Więcej zdjęć! 📸

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.07.2024 o 21:18, alpaczino napisał(-a):

emoji2958.png To ja jestem tym szczęśliwym nabywcą. emoji1.pngemoji1.pngemoji1.png

Bardzo dziękuję za spotkanie i udaną transakcję. emoji1320.png Takie interesy to przyjemność. emoji41.png

Jutro będą zdjęcia "bohatera" zakupu. emoji6.pngemoji16.png

Również dzięki za bardzo miłe spotkanie, rozmowę i bezproblemowy zakup!  :)

Zawsze to "lekki strach", bo w ostatniej chwili człowiek sobie myśli: "Jedzie gość spory kawałek drogi - a co będzie, jeżeli nie podzieli mojej opinii o stanie zegarka, etc.?", ale cieszę się, że zegarek na żywo nie rozczarował i wszystko przebiegło naprawdę "na luzie". Nawet córce powiedziałem: "Wiesz, ten gość, który do mnie podjechał, był naprawdę w porządku. Taki, wiesz, normalny - bez zadęcia, jakichś "pierdoletów", itp. - po prostu w porządku facet.  :)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet córce powiedziałem: "Wiesz, ten gość, który do mnie podjechał, był naprawdę w porządku. Taki, wiesz, normalny - bez zadęcia, jakichś "pierdoletów", itp. - po prostu w porządku facet. 

Fajnie, że Al Pacino to taki równy gość . Ciekawe, czy Robert de Niro też?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, mam do was pytanie, z czego wynika różnica cenowa, gdzie na oficjalnej stronie za Legend Diver trzeba zapłacić 16500zł a na chrono24 można znaleźć ten sam model nowy za 12000-13000zł (z Niemiec, Włoch, czy nawet Polski)?

pozdrawiam

Edytowane przez podejrzany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z rabatów, jakie można uzyskać od AD. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi