zasadas 5406 #1776 Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Zgadza się, butik będzie okazały, ale jeszcze w tamtym tygodniu wyglądał tak. Nie jestem przekonany czy w nowym miejscu i z nowym wystrojem uda się zachować dotychczasowy charakter tego miejsca. Edytowane 29 Lipca 2014 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1777 Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Bardzo wygodny zegar, wykonanie bez zarzutu, chyba jednak czarna bardziej mi sie podoba Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez nash13 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1778 Napisano 1 Sierpnia 2014 Jak wrażenia po przymiarce białej Daytony ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1779 Napisano 1 Sierpnia 2014 Jak wrażenia po przymiarce białej Daytony ?Kwintesencja wygody mysle, bardzo fajny solidnie wykonany zegar. Wydaje mi sie IMO ze czarny robi chyba wieksze wrazenie, cena ok, 10400 chf i jest w miare jako taka dostepnosc ( ten byl dostepny od reki, Pani w sklepie mowila ze maja 5-6 na rok ale raczej salesmenska sciema:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #1780 Napisano 2 Sierpnia 2014 Daytona daje radę bezwzględnie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1781 Napisano 2 Sierpnia 2014 Ja się od dłuższego czasu próbuje przekonać do Daytony i jestem chyba na dobrej drodze 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #1782 Napisano 2 Sierpnia 2014 Ja się od dłuższego czasu próbuje przekonać do Daytony i jestem chyba na dobrej drodze Ja nie próbuję, bo mnie się ten zegarek nie podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #1783 Napisano 2 Sierpnia 2014 No ok . Nie musi każdemu się podobać . Ale to świetny zegarek jest i tyle . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1784 Napisano 2 Sierpnia 2014 miałem już kilka zestawien Daytony , ale zawsze mi ją brak daty dyskwalifikuje na dłuższą metę Gdyby miała datę byłaby idealna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1785 Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Z datą mam to samo co Ty Darku.Garniturowiec czy też vintage może jej nie mieć,ale pozostałe typy zegarków powinny ja posiadać.Wczoraj kilka przymiarek zrobiłem,ale ten wywarł na mnie najważniejsze wrażenie. Jest bardzo płaski jak na automat. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26034 #1786 Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Ten fredek jest bardzo ładny, grubość niecałe 9mm. Co do płaskiego automatu, przymierz Zenitha Elite, to dopiero zobaczysz płaski automat Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1787 Napisano 14 Sierpnia 2014 To prawda,ale i liga zupełnie inna 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1788 Napisano 14 Sierpnia 2014 Albo Piageta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5406 #1789 Napisano 14 Sierpnia 2014 Ten fredek jest bardzo ładny, grubość niecałe 9mm. Co do płaskiego automatu, przymierz Zenitha Elite, to dopiero zobaczysz płaski automat Jeśli chodzi Ci o ten, to mierzyłem. Rzeczywiście płaski i układa się znakomicie na nadgarstku. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1790 Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja się od dłuższego czasu próbuje przekonać do Daytony i jestem chyba na dobrej drodze Daytona to jedyny Rolek którego naprawdę chciałbym mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #1791 Napisano 14 Sierpnia 2014 Rozumiem kultowość Daytony ale wyglądem zaczyna przypominać baner reklamowy Rolexa...więcej wersów zmieścili tylko na nowym Deepsea 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 551 #1792 Napisano 17 Sierpnia 2014 Wczoraj przymierzyłem sobie kilka kandydatów w cenie do około 5000 zł. Epos na zdjęciach nie powala ale na żywo zrobił na mnie ogromne wrażenie - bardzo dopracowana koperta/koronka i sam mechanizm ładnie ozdobiony. Co prawda szkieletor mnie nie interesuje, ale nie mieli modelu OH. Następnie był Longines Hydro Conquest (ten najnowszy) z niebieską tarczą. Masywny zegarek jednak zbyt sportowy jak dla mnie (niestety zdjęć brak) Na koniec ML Pontos Day Date z niebieską tarczą - po prostu piękny zawsze mi Pontosy się podobały, ale ten niebieski jest niesamowity - bardzo ładny odcień niebieskiego. Pan w Aparcie namawiał mnie, że to już najwyższa półka, indeksy ze srebra i cały ręcznie robiony w Szwajcarii na własnych mechanizmach hehe Jak już będę miał cały budżet na nowy zegarek Pontos oraz EPOS 3424OH będą bardzo mocnymi kandydatami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1793 Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Było kilka przymiarek :-) Omega Mark II -bardzo fajny zegar,dobrze leży na ręku no i ten vintage style. Niezaprzeczalnym atutem jest wydłużenie bransolety,super patent,może wprowadzą go do Seamasterów. Tag Carrera zaskoczył mnie dość mocno wyczuwalnym luzem bransolety między uszami. Przy cenie na metce ponad 19k to trochę razi Przymiarka z ciekawości - brzydal Na końcu PO Big Size, świetny zegar :-) Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin C 4391 #1794 Napisano 18 Sierpnia 2014 Długo nie byłem przekonany do omegi po ale im więcej ją oglądam tym bardziej dojrzewam do tego zegarka. Z tych wszystkich które mierzyłeś zdecydowanie najfajniejszy zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #1795 Napisano 18 Sierpnia 2014 Mark II jest bezbłędny tylko niestety trzeba mieć konkretną rękę aby dobrze wyglądał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1796 Napisano 18 Sierpnia 2014 Ja mam nadgarstek 18cm,czyli wcale nie taki duży i Mark ładnie leżał.Jest to gruby zegar,ale wysokość i szerokość koperty jest OK 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #1797 Napisano 18 Sierpnia 2014 Wysokość i szerokość są bardzo ok, ale grubość - spotęgowana kształtem koperty zdecydowanie - zabójcza Jak założyłem na swój nadgarstek to choć na wysokość i szerokość leżał właśnie bardzo miło, to grubość sprawiła, że równie dobrze mógłbym sobie osełkę góralską przywiązać do ręki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15307 #1798 Napisano 19 Sierpnia 2014 Miałem identyczne odczucia po przymiarce Marka II - bardzo ładny zegar, z fajną średnicą i L2L, ale zmieścić go pod jakikolwiek mankiet byłoby raczej trudno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marmach 54 #1799 Napisano 19 Sierpnia 2014 Byłem ostatnio w Wawie i nie mogłem sobie odmówić wizyty w Galerii Mokotów. Chciałbym tego z czarną tarczą. W każdym razie taki jest plan na 2015. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1800 Napisano 20 Sierpnia 2014 Z jasną ładniejszy 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach