Pawel2499 147 #2226 Napisano 15 Lutego 2015 przyznaję panom rację dlatego każdy mój nowy zegarek jest cieńszy od poprzedniego, widocznie do wszystkiego trzeba dorosnąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7211 #2227 Napisano 16 Lutego 2015 przyznaję panom rację dlatego każdy mój nowy zegarek jest cieńszy od poprzedniego, widocznie do wszystkiego trzeba dorosnąć hehehe. to prawda:-D 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #2228 Napisano 16 Lutego 2015 W krakowie wreszcie można poprzymierzać Hubloty i Bell&Ross nowy butik na ul. Szpitalnej. Vendome 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom_tom 5 #2229 Napisano 16 Lutego 2015 (edytowane) A propos przymierzania, to dzisiaj w Paryżu chciałem odwiedzić sobie sklep z sąsiedztwa, żeby jeszcze raz przymierzyć AT i kolejny raz w tym tygodniu zrezygnowałem, bo cały sklep zapełniony był po dach klientami z Chin i trudno się było gdziekolwiek dopchać. Jeden pan wziął dwa Hubloty, jeden dla żony, drugi dla siebie i Omegę dla synka. Rozmowa ze sprzedawcą wyglądała dość konkretnie: "poproszę ten i ten, po ile one? - tyle i tyle. - no to sru!". Kurczę, tamtejszej - podejrzewam - klasie średniej chyba naprawdę zaczyna się dobrze powodzić . Wyglądali sobie jak tacy normalni, zwykli ludzie, którzy po prostu wpadli na pomysł, że sobie zahaczą o sklep i kupią zegarki.Chociaż... może to i jacyś ichniejsi szlachcice.--- Wiem o czym mowisz, sam bylem tego swiadkiem, dlatego tez, jak sie pytalem w salonie w centrum Londynu o znizke to sie dziwnie na mnie patrzyli. Chinczycy maja wysoki Vat na dobra luksusowe plus wysokie ceny same w sobie zatem kupuja w Europie na potege, bo to dobra okazja: a) zeby miec zegarek tanio, do odsprzedazy w Chinach. Ostatnie korekty cenowe niektorych firm. (np. Patek OBNIZYL ceny w HK i USA) maja doprowadzic docelowo do zaniechania takich praktyk. Rozmawialem ostatnio z jednym pracownikiem butiku (swir zegarkowy ), ktory ma chinskie korzenie - opowiedzial mi jak to chinczycy kombinuja, zeby uniknac oplat importowych Sorry za oftop Edytowane 16 Lutego 2015 przez tom_tom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #2230 Napisano 16 Lutego 2015 W krakowie wreszcie można poprzymierzać Hubloty i Bell&Ross nowy butik na ul. Szpitalnej. Vendome super, wreszcie będę mógł zobaczyć Hublota na żywo...?! 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #2231 Napisano 17 Lutego 2015 super, wreszcie będę mógł zobaczyć Hublota na żywo...?! + gosc ma Porsche Design, UN i Seven Friday 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7211 #2232 Napisano 17 Lutego 2015 + gosc ma Porsche Design, UN i Seven Fridayczyste szaleństwo;-) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #2233 Napisano 17 Lutego 2015 Czy szaleństwo to nie wiem, ale spoko że wreszcie w krakowie mozna kupic Bell&Ross. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7211 #2234 Napisano 17 Lutego 2015 Czy szaleństwo to nie wiem, ale spoko że wreszcie w krakowie mozna kupic Bell&Ross.to to akurat jest rewelacja:-D 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #2235 Napisano 17 Lutego 2015 Czy szaleństwo to nie wiem, ale spoko że wreszcie w krakowie mozna kupic Bell&Ross. Jak z dostępnością modeli? Mają parę sztuk? Można zobaczyć Rocketa i BR 123 GMT? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #2236 Napisano 17 Lutego 2015 A ja dzisiaj gościnnie w Wielkopolsce i od razu przymiarka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #2237 Napisano 17 Lutego 2015 całkiem ładnie leży na Twoim nadgarstku, to 44mm ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #2238 Napisano 17 Lutego 2015 Nie 41,5 ale leży super, i koperta symetryczna też ma swój urok. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1092 #2239 Napisano 17 Lutego 2015 Nowy cel 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1092 #2240 Napisano 17 Lutego 2015 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1092 #2241 Napisano 17 Lutego 2015 (edytowane) Dodam tylko, że jeszcze nie mogę się pozbierać Edytowane 17 Lutego 2015 przez Ulotny 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #2242 Napisano 17 Lutego 2015 Jak dla mnie niebieska tarcza. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2409 #2243 Napisano 17 Lutego 2015 Po Grand Seiko nic już nie będzie takie samo Teraz już tylko pozostają Ci VC, L&S, PP i AP... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1092 #2244 Napisano 17 Lutego 2015 Później o dziwo było tylko gorzej 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #2245 Napisano 17 Lutego 2015 Po Grand Seiko nic już nie będzie takie samo Teraz już tylko pozostają Ci VC, L&S, PP i AP...Tomek, jak już wymieniłeś VC, to wymień też JLC 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moretti 40 #2246 Napisano 18 Lutego 2015 A DJ z gładkim bezelem próbowałeś? Tak swoją drogą, to you are wild, man 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #2247 Napisano 18 Lutego 2015 wiem że tym co powiem narażę się na forumowy lincz ale nie rozumiem fenomenu GS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2409 #2248 Napisano 18 Lutego 2015 Jedni wolą techniczny, surowy styl Inżyniera.Drudzy pełen smaczków GS-a. To nie wątek o Rolexie, linczu nie będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #2249 Napisano 18 Lutego 2015 A mnie zżera zazdrość za samą możliwość przymiarki .Gdzie przymierzałeś? W sumie sam bym się kiedyś przejechał, żeby tego niebieskiego sprawdzić . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2250 Napisano 18 Lutego 2015 Podejrzewam,że w Galerii Mokotów w Wawie . 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach