Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
carlito1

Przymierzałem dzisiaj/ostatnio...

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Jan napisał(-a):

@beniowskiTen prx wyszedł strasznie na zdjęciach, kolor, bransoleta no wszystko nie tak. A przecież mam prx'a granatowego i bardzo go lubię. Mam nadzieję że to kwestia zdjęcia i oświetlenia a nie zmian w projekcie.

Dla porównania zdjecie z "moich załączników" wrzucanych kiedyś na forum:

1000027822_edited.thumb.jpeg.ff7e41b5ac9600389abd22fd9346def8.jpeg1000030342_edited.thumb.jpeg.9273158a6fee035f1b4c423feab2b7a2.jpeg

Odnośnie koloru o można zrzucić to na światło lub aparat. Ale bransoleta? Tu ciężko powiedzieć że na twoich zdjęciach wygląda inaczej niż na moich. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@beniowski mam wrażenie że na Twoim nadgarstku wygląda na źle spasowaną, oczywiście to może być kwestia niedopasowania ilości ogniw do nadgarstka ale nawet między ogniwami nie najlepiej to wygląda. Żeby była jasność nie bronie prx'a bo jak w Twoim odczuciu jest zabawkowy to nie mam na to wpływu.

inne zdjęcie z archiwum

IMG_20220701_214456.thumb.jpg.63ba0ce336fa945b369d3abef8331368.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, beniowski napisał(-a):

Dzisiaj coś takiego na lotnisku.

Wyler Vetta Jumbostar Crono: naprawdę ciekawy. Myślałem że to rozmiar ok. 38mm, a przymierzałem 40mm; jest jeszcze wersja 43mm, ale to już dla

mnie zdecydowanie za dużo. Zegarek fajny, choć bardzo gruby, jednak pomimo tego nawet dobrze leżał. Bardzo czytelna tarcza.

Tissot PRX: świetny kolor tarczy, ale miałem wrażenie że mam na ręku jakąś zabawkę, a nie zegarek. 

Longines Majetek: bardzo duże rozczarowanie. Ten zegarek jest okropny: ten gruby, rowkowany pierścień wysuwa się na pierwszy plan i przyćmiewa tarczę. I do tego po co aż dwa pierścienie? Za

dużo tego. Miałem pierwszą reedycję Majetka i przy tym nowym, tamta była fantastyczna. Jedyne co mi w niej przeszkadzało, to okienko daty. Tu daty nie ma, co jest słusznym pomysłem, ale Longines się nie popisał ogólnie tym razem.

IMG_7489.jpeg

IMG_7490.jpeg

IMG_7491.jpeg

IMG_7493.jpeg

IMG_7494.jpeg

IMG_7496.jpeg

IMG_7497.jpeg

IMG_7499.jpeg

IMG_7498.jpeg

Chrono wygląda super. Podoba mi się. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@lukaszkr, wiem, że to kwestia bardzo indywidualna, ale moim zdaniem wcale nie jest dla Ciebie za mały👍

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi tu nie gra...

6318bd34ab6a5459dff84f7235ed7a08.jpg

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Coś mi tu nie gra...

6318bd34ab6a5459dff84f7235ed7a08.jpg&key=2db7212985ef4999223ccb92c20d1d3db14af0751d55f22abf8243a57adc5687

Brakuje korony?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, rafi napisał(-a):

Brakuje korony? emoji6.png

I tak nie zrozumiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
I tak nie zrozumiesz.

Wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, rafi napisał(-a):

Wiadomo.

To na grzyba był ten suchar? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny wojak moim zdaniem. I dobrze leży.

A, i w mojej opinii tarcza nie jest przeładowana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmiar ok, tarcza na żywo robi lepsze wrażenie (mniej przeładowana) niż na zdjęciach i filmach w internecie. W październiku na Watch Time porównam 1-do-1 wersje UTC i 3-wskazówkową. Ogólne wrażenie super muszę powiedzieć. Niska koperta, fajny pasek, lekki i dobrze leżący na ręce. Damasko DK36 ciut mniej wygodne się wydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, cordi7 napisał(-a):

Rozmiar ok, tarcza na żywo robi lepsze wrażenie (mniej przeładowana) niż na zdjęciach i filmach w internecie. W październiku na Watch Time porównam 1-do-1 wersje UTC i 3-wskazówkową. Ogólne wrażenie super muszę powiedzieć. Niska koperta, fajny pasek, lekki i dobrze leżący na ręce. Damasko DK36 ciut mniej wygodne się wydaje.

Fajny ale widać, że nie masz przekonania czyli jednak kolory żółto złote w nurku będą lepsze 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Fajny ale widać, że nie masz przekonania czyli jednak kolory żółto złote w nurku będą lepsze 😀

Odejdz zly duchu, wiem ze UG swietny ale na co mi kolejny bling diver :P ?

A na powaznie zobaczymy, ukladam to sobie wszystko w glowie powoli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie zbyt krótka wskazówka godzinowa

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na zywo mi to nie przeszkadzalo. Jak patrze na zdjecia to pewine moglaby byc ciut dluzsza - ale taki chyba urok Sinna (patrz na t-rex hands w 556) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie obrzydziłem

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, pisar napisał(-a):

Nachodzą mnie czasem myśli czy by nie zamienić kilku zegarków, których nie noszę, na ten jeden skoro i tak noszę głównie 2 zegarki rocznie 

Może kolejna oferta znacznie poniżej 100k spowoduje poważniejsze rozważania o tym modelu 🙃

W przedziale 70-80k dla mnie absolutny KOT

Powyżej 100k jakoś mam barierę psychologiczną i łatwo mi się wystudza 

Podsumowując, zegarek jest świetny i na żywo robi niesamowite wrażenie a bransoleta to jest rzecz genialna

Pewnie, że tak. Też uważam, że to wybitny zegarek.

Jeśli od dwóch lat się na niego czaisz, to nie będzie to "zakup pod wpływem impulsu".

Sprzedaj bez pośpiechu co tam masz a nie nosisz, i kup sobie tego trylobita.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi