Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

JAK PRZECHOWUJECIE ZEGARKI ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ustalisz u kuriera to daj znać proszę. Może zagospodaruję je u siebie.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba wykończyć jedna skrzynkę i jakoś się pomieszczę :)

IMG_20200928_110952.jpg

Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Mawis napisał:

Trzeba wykończyć jedna skrzynkę i jakoś się pomieszczę :)

Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka

Jak dla mnie super. :)

Sam o czymś takim myślę, oczywiście po zainspirowaniu przez forumowych kolegów.:D

Mam do Ciebie pytanie, oraz prośbę.

Czy tą 'herbaciarkę' nie malowaną po lewej stronie kupiłeś z przegrodami czy sam robiłeś?

Proszę podaj namiary gdzie kupić takie poduszeczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, pabloo_ napisał:

Jak dla mnie super. :)

Sam o czymś takim myślę, oczywiście po zainspirowaniu przez forumowych kolegów.:D

Mam do Ciebie pytanie, oraz prośbę.

Czy tą 'herbaciarkę' nie malowaną po lewej stronie kupiłeś z przegrodami czy sam robiłeś?

Proszę podaj namiary gdzie kupić takie poduszeczki.

to są skrzyneczki prezentowe (głównie pod wino i słodkości), które kupiłem na olx. Przegródki zrobione z dykty i oklejone materiałem. Środek też wyklejony materiałem. Specjalnie robiłem rozmiar przegródki taki aby mieściły się po 2 zegarki na poduszce (pierwsze pudełko zrobione z przegródkami na 1 zegarek i szybko się zapełniło). A poduszki uszyła żonka. Materiał z ikei ;) (zanim pojawiła się dzidzia, os 2 lat nie ma czasu na ostatnią skrzynkę....)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Mawis napisał:

to są skrzyneczki prezentowe (głównie pod wino i słodkości), które kupiłem na olx. Przegródki zrobione z dykty i oklejone materiałem. Środek też wyklejony materiałem. Specjalnie robiłem rozmiar przegródki taki aby mieściły się po 2 zegarki na poduszce (pierwsze pudełko zrobione z przegródkami na 1 zegarek i szybko się zapełniło). A poduszki uszyła żonka. Materiał z ikei ;) (zanim pojawiła się dzidzia, os 2 lat nie ma czasu na ostatnią skrzynkę....)

Na allegro są takie skrzynki (herbaciarki) już z gotowymi przegrodami ze sklejki.

Jaka jest optymalna wysokość skrzyneczki w środku by zegarek zmieścił się swobodnie?

Wg moich pomiarów musiało by być ok.8cm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, Ty masz tego tyle, że możesz sobie mieć zakryte wieczko. Ja mam mało, to wziąłem z okienkiem. Jakbym miał za siedem złotych wycinać okienko i wstawiać szybkę, to by mi się nie chciało, a jak znam życie, to efekt by był pasujący stylem do poduszeczek po kartoflach :D znaczy, siermiężny, nierówny i postrzępiony. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Enkil napisał:

Wieczko musi być zakryte, aby światło nie szkodziło zegarkom

Całym zegarkom? czy , zeby tarcze nie ucierpiały?

Pozdrawiam Mirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi