Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Piękne wiedenki. Mam od nich double monki- super są, choć ładniejsze kopyto ma Yanko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem brać double monki „country calf” na podwójnej gumowej podeszwie ale okazało się, że koniakowe oxfordy mieli akurat w jednym ze sklepów w Madrycie, więc nie musiałem czekać miesiąca.

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powóz FedEx zajechał :)

2013-11-26_182153.jpg

Świetne, daj jak możesz na pw namiary gdzie i za ile kupiłeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepiękne buty, gratuluję :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Bardzo ładne, połączenie świetnie wyszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładne butki.

Gdzie można kupić dobre prawidła do butów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Gdzie można kupić dobre prawidła do butów?

Np. www.patine.pl

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, szukam brązowych butów takich casual, do spodni ze sztruksu, lub materiałowych. Takie z dziurkowanymi wzorkami z przodu. Przepraszam za laicki opis, ale nie znam się na obuwiu :)

Tu jakies z googla, nie aż tak wzorzystych szukam, ale coś w tym kierunku:

galeria_we_dwoje_11.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To są buty brogue ;)

Ja też takich szukam, ale wysokich, nad tymi się długo zastanawiałem (http://www.ebay.de/itm/NPS-Solovair-Made-In-England-Country-Collection-All-Leather-Brogue-Stable-Boots-/251164522823), nawet w dobrej promocji były przez jakiś czas.

Co możecie polecić z tego typu, w granicach 500 zł, szyte w Anglii, Hiszpanii lub Włoszech ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To są buty brogue ;)

Ja też takich szukam, ale wysokich, nad tymi się długo zastanawiałem (http://www.ebay.de/itm/NPS-Solovair-Made-In-England-Country-Collection-All-Leather-Brogue-Stable-Boots-/251164522823), nawet w dobrej promocji były przez jakiś czas.

Co możecie polecić z tego typu, w granicach 500 zł, szyte w Anglii, Hiszpanii lub Włoszech ?

Za 500zł będzie ciężko.

Możesz poczekać na przeceny. np.u  Markowski-ego (Francja).

Bardzo dobre buty.

Zapisz się do newslettera.

Więcej o butach w dobrych cenach znajdziesz tutaj:

http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1952-buty-troch%C4%99-taniej/page-119

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do 500 Gordon&Bros.

Dzięki :)

Tak więc ja szukam takich niskich :)

Te świetne

brogue-shoes-1.jpg

Ale one słabe są. Nie będą pasować do Twoich fajnych zegarków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karol z polskiej dystrybucji przejrzyj ofertę Yanko shoes. Jeżeli zakupy zagraniczne zwróć uwagę na ofertę takich producentów jak Tricker's, Church's, Crockett&Jones, Barker, Grenson, Sanders może jeszcze Loake. 

Kuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kroll czarli co to za buciki? ładne....

Czy ktoś spotkał się z czymś takim jak żółty impregnat do butów z nubuku? (chodzi mi o ożywienie koloru wyblakłych żółtych butów trekingowych) bezbarwny nie pomaga....

Edytowane przez ksylo1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy Koledzy ( i nieliczne Koleżanki też)

z zachwytem patrzę, jakie macie buty Rzadko się zdarzają mężczyźni w dobrych butach Ja sama mam hopla na tym punkcie, kupuję buty w ilościach hurtowych czasami, i mam problem, a mianowicie: niesamowicie niszczą mi się buty od prowadzenia auta - z tyłu na pięcie się zcierają A że wszystkie buty mam skórzane, to mi ich szkoda Czy macie na to jakiś sposób? ( zmiana butów wchodzi w grę latem, jestem handlowcem i dużo jeżdzę i niestety zimą za dużo czasu trzeba na to poświęcić ) Z góry dzięki za pomoc Agnieszka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karol, co prawda nie sa to buty takie jak Yanko, Barker, Loake czy inne robione metode GYW, ale całkiem niezłe sa buty z Wittchena, do tego np. na Allegro czy w outletach dostaniesz poniżej 500 zł, np

http://wittchen.strefamarek.allegro.pl/wittchen-buty-meskie-75-m-806-4.html?p=8600880

Skontaktuj sie też z gościem z tego sklepu internetowego, mieści się w Trójmieście i byłem tam osobiśce, ma troche fajnych butów hand made, z czego np. niemieckie Gordon Bros robione ręcznie kosztują 560 zł.

http://www.sklep.klasycznebuty.pl/formularz-logowania,9.html

http://www.sklep.klasycznebuty.pl/gordon-bros,123.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Agnieszko,

napisz na [email protected] - tam są fachowcy którzy Ci pomogą w doborze odpowiednich środków do "naprawy" tych wytarć.

Karol,

nie kupuj Wittchen, bo w tej cenie to katastrofa. Lepiej poszukaj na ebay yanko, prime - zdarzają się dobre okazje, niedawno dla kumpla kupowałem Yanko za 250zł w licytacji w DE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi