Gość Jash #3251 Napisano 13 Września 2017 Nie wiem gdzie wyczytales o wycieraniu z każdego pyłku, więc nie wiem po co sobie dorabiasz teorię. Ja buty przecieram z kurzu raz dziennie przed założeniem i tyle. Chyba że w ciągu dnia coś się ubrudzi, ale nie z każdego pyłku, bez przesady. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18594 #3252 Napisano 13 Września 2017 Ty chyba po rozmowach z bart8 (?) w temacie o telefonach wszystko odbierasz jak atak mam momentami takie wrażenie. Cytat z kurzem zaczerpnięty od kogoś innego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3253 Napisano 13 Września 2017 Ale jakie to ma znaczenie kogo dotyczy cytat? I dlaczego atak? Rozmawiamy, ktoś coś pisze, ja odpowiadam. Nie bardzo rozumiem o co kaman kolego? Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18594 #3254 Napisano 13 Września 2017 No to może ja jestem przewrażliwiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #3255 Napisano 13 Września 2017 Skoro tak uwazasz to tego nie rob, mi przeszkadza widoczny kurz w sloneczny dzien i sobie przecieram szmatka. A mojego poziomu nie oceniaj bo nie prosilem Cie o dobre rady. Przecieranie po kryjomu butów w ciągu dnia bo jest na nich kurz podchodzi pod nerwicę natręctw a nie dbanie. Twoje buty noszą ciebie a nie ty je, był tu taki jeden co miał specjalną szmatkę na której układał nadgarstki żeby zapięcie w zegarku się nie porysowało, ten sam poziom "dbania". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #3256 Napisano 13 Września 2017 Może czyste ,błyszczące buty nie są w stylu "mucho macho", ale dla mnie wizyta u pucybuta to jedna z najmilszych czynności., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13194 #3257 Napisano 13 Września 2017 (edytowane) Witajcie, chciałbym zapytać czy buty firmy Coogan London są coś warte? Zakładam, że to oryginalny produkt. Konkretnie chodzi mi o ten model http://allegro.pl/skorzane-polbuty-meskie-coogan-london-rozm-42-i6938207486.html Edytowane 13 Września 2017 przez tofiks_th 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3258 Napisano 13 Września 2017 Skórzane półbuty za 79zl....skóra z myszy chyba. Nie wiem nie znam się ale jakoś dziwnie tanio. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13194 #3259 Napisano 13 Września 2017 Z myszy londyńskich zapewne... i ta cena zastanawiające, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3260 Napisano 16 Września 2017 (edytowane) We pracy Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Września 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #3261 Napisano 16 Września 2017 (edytowane) We pracy Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu TapatalkaTo jakieś nowe NB? ;-) Edytowane 16 Września 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3262 Napisano 16 Września 2017 W pracy NB nie przejdą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #3263 Napisano 16 Września 2017 Pewnie to Chelsea z PRL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3264 Napisano 16 Września 2017 Napisałbym, że na pewno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #3265 Napisano 16 Września 2017 (edytowane) Ładny kolor zamszu. Kiedyś chciałem sobie kupić Merminy w typie wiedenek (ale z medalionem) z takiego zamszu. Kurcze poza jednymi tassel loafersami z granatowego zamszu nie ma mam żadnych w całości zamszowych butów. Edytowane 16 Września 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #3266 Napisano 16 Września 2017 (edytowane) Takie wpadły mi w oko Najbliższy salon Loake zdaje się mam w Poznaniu. Edytowane 16 Września 2017 przez ygrene 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84478 #3267 Napisano 16 Września 2017 Panowie wczoraj na weselu koleś miał genialne oxfordy. Wstyd było zapytać ale może ktoś coś. Jasny brąz zamknięta przyszła. Czubek pełny, że się tak wyrażę. No i było jakby obszycie w górze buta nie wiem jak fachowo się ta część nazywa. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metius 13 #3268 Napisano 17 Września 2017 Panowie wczoraj na weselu koleś miał genialne oxfordy. Wstyd było zapytać ale może ktoś coś. Jasny brąz zamknięta przyszła. Czubek pełny, że się tak wyrażę. No i było jakby obszycie w górze buta nie wiem jak fachowo się ta część nazywa.Chodzi o cholewkę? Może grafika pomoże 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #3269 Napisano 17 Września 2017 (edytowane) Panowie wczoraj na weselu koleś miał genialne oxfordy. Wstyd było zapytać ale może ktoś coś. Jasny brąz zamknięta przyszła. Czubek pełny, że się tak wyrażę. No i było jakby obszycie w górze buta nie wiem jak fachowo się ta część nazywa.Obszycie w górze buta?Zobacz na buty: Meermin, Yanko, Septemie Larguer może coś z podobnego znajdziesz.Mogłeś ukradkiem zdjęcie zrobić...Albo przyłożyć mu tak aby pokazał podeszwy ;-) Edytowane 17 Września 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #3270 Napisano 17 Września 2017 Albo przyłożyć mu tak aby pokazał podeszwy ;-)tylko nie mocniej, żeby mu buty nie spadły z nóg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84478 #3271 Napisano 17 Września 2017 Mówię o obszycie na górze oblożyny. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metius 13 #3272 Napisano 17 Września 2017 Może Adelaide? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #3273 Napisano 17 Września 2017 tylko nie mocniej, żeby mu buty nie spadły z nóg Wyciągnąłby nogi i buty byłyby mu nie potrzebne... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewin Korpyta 2 #3274 Napisano 17 Września 2017 (edytowane) We pracy Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu TapatalkaButy ładne ale spodnie nie są zadługie o 10 cm ? Edytowane 17 Września 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3275 Napisano 17 Września 2017 Nie są. Tak zdjęcie wyszło. Ponadto one są wąskie na dole a obuwie jest dość szerokie za kostka i tak je unosi lekko do góry. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach