pawelb29 801 #4376 Napisano 10 Grudnia 2018 „Luke, I am your father” 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4710 #4377 Napisano 10 Grudnia 2018 Sorry, mega koszmar..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4378 Napisano 10 Grudnia 2018 Jak to mówią, "de gustibus..." i tak dalej :-) Co kto lubi. Ja akurat bardzo ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4379 Napisano 10 Grudnia 2018 Sorry, mega koszmar.....Oczywiście każdy ma swój gust ale jak dla mnie straszne bochomazy Wysłano z Google Pixel 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 308 #4380 Napisano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Patrząc z dalszej perspektywy, można powiedzieć - bardzo ładny gradient.Z bliska? Co komu się podoba... Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #4381 Napisano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Pollacki. Ponad 2 tysiące za tego typu buty? Serio? Kasa nie równa się klasa. (a koledze gratuluję, bo jego wyglądają chociaż normalnie) Edytowane 12 Grudnia 2018 przez b_easy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 723 #4382 Napisano 14 Grudnia 2018 https://www.dobreprogramy.pl/Puma-znow-wprowadzi-na-rynek-skomputeryzowane-buty-po-32-latach-przerwy,News,98973.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16026 #4383 Napisano 15 Grudnia 2018 Takie będą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmt 0 #4384 Napisano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Buty całkiem fajne, mam podobne ( służyły mi zarówno zimą po mieście jak również i na wycieczkach w górach). W tym roku będe musiał jednak kupić sobie kolejne bo starsze buty już są w kiepskim stanie i przyszedł czas kiedy będę je potrzebowal wymienic. Widzieliście już jakies promocje w sklepach na buty? Czy jednak trzeba będzie czekać na wyprzedaże styczniowe? https://blog.fitanu.com/pl/techwear-moda-czerpie-z-technologii/ Edytowane 24 Grudnia 2018 przez rmt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #4385 Napisano 19 Grudnia 2018 w eobuwie jest promocja, ale nie wiem czy na modele które Cię interesują 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25202 #4386 Napisano 9 Marca 2019 (edytowane) Temat prawie zapomniany, wiec małe odświeżenie. Pierwsze „N”, ale szczerze rozczarowanie, po wielu przymiarkach padło na „520”. Niestety to chyba nietrafiony zakup, poczekam do lata, może się sprawdza do szortów.Mega zadowolony jestem z Wysłane z iPhone Edytowane 9 Marca 2019 przez Teufel26 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4387 Napisano 9 Marca 2019 Jak już odgrzebane.To takie zamówiłem. Made in USA. Ciekawe czy jest jakaś różnica... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 723 #4388 Napisano 10 Marca 2019 a ja kupiłem Gazelle, o takie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #4389 Napisano 27 Marca 2019 Klasyk wśród klasyków , Oxford Cap Toe , i moja pierwsza przygoda z firmą Berwick . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4390 Napisano 27 Marca 2019 (edytowane) Ja musiałem kupić buty górskie bo moje poprzednie wreszcie się rozpadły. Długo szukałem i wybrałem AKU - liczę, że będą trwałe przynajmniej jak poprzednie. Edytowane 27 Marca 2019 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #4391 Napisano 27 Marca 2019 (edytowane) No to ja też górskimi się pochwalę. Żona ma buty tej firmy już 15 rok i wielkiego zużycia nie widać. Ja zdążyłem już 2 pary Salomonow zniszczyć choć zawsze miałem najwyższe modele. Zobaczymy jak te sobie poradzą. Edytowane 27 Marca 2019 przez b_easy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #4392 Napisano 1 Kwietnia 2019 Gratulacje chłopaki , jedne i drugie świetne , firmy wg jedne z lepszych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4393 Napisano 2 Kwietnia 2019 Ja w niedzielę zrobiłem mały test AKU na Luboniu Wielkim i jestem zadowolony - obawiałem się rozchadzania czy niepewnosci nowych butów ale było spoko - jakbym miał je od zawsze, przyczepność super, duża wygoda i fajnie wyprofilowana podeszwa - chyba się polubimy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81435 #4394 Napisano 2 Kwietnia 2019 Klasyk wśród klasyków , Oxford Cap Toe , i moja pierwsza przygoda z firmą Berwick .Jakie pierwsze wrażenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4395 Napisano 2 Kwietnia 2019 a ja kupiłem Gazelle, o takie Ja dziś kolejne Gazelle OG odesłałem. Nie wiem co adidas zrobił z rozmiarówką, ale nie mogę w nic wskoczyć jak zawsze. Pół numeru różnicy w jednym pływam a drugie cisną jak cholera. Chyba poszukam Gazelle bez OG, jak Twoje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 723 #4396 Napisano 2 Kwietnia 2019 no właśnie ja też miałem historię z wymianą - sugerowałem się NB i wziąłem 45 - 29cm. Wymieniłem na 44 2/3 - 28.5 cm i jest git 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4397 Napisano 3 Kwietnia 2019 Ja wziąłem takie jak biorę od lat i za duże. Teraz wziąłem pół numeru mniejsze i dużo za ciasne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 723 #4398 Napisano 3 Kwietnia 2019 aż taka różnica? U mnie była nie wielka. Może kwestia jakiejś partii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #4399 Napisano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) aż taka różnica? U mnie była nie wielka. Może kwestia jakiejś partii Albo wszechobecne podróby. Latami dostawałem obuwie do sklepów z Adidas Polska i nie zdarzyło sią żeby były problemy z rozmiarówką w danym modelu. Klienci mierzyli u mnie w sklepie sprawdzali rozmiar, potem kupowali przez internet i często były za duże lub za małe Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez gruby2000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 308 #4400 Napisano 3 Kwietnia 2019 Albo wszechobecne podróby. Latami dostawałem obuwie do sklepów z Adidas Polska i nie zdarzyło sią żeby były problemy z rozmiarówką w danym modelu. Klienci mierzyli u mnie w sklepie sprawdzali rozmiar, potem kupowali przez internet i często były za duże lub za małeTo może być kwestia rynku z jakiego pochodzą buty.Na allego przy butach jakiejś marki widziałem ostrzeżenie o różnicy w rozmiarówce. Przymierzałem te buty w sklepie i rozmiarówka była normalna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach