Gość fidelio #4951 Napisano 24 Lutego 2020 Tak, do rzucanie w te krety ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #4952 Napisano 24 Lutego 2020 Taniej niż, odstraszacz nie stać mnie, żeby nie kupić 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4953 Napisano 24 Lutego 2020 Muszę ojcu je pokazać. Zagiął parol na krety ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81380 #4954 Napisano 24 Lutego 2020 Na krety dobre.Bo ze śmiechu zejdą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4955 Napisano 24 Lutego 2020 Taka koncepcja mi się właśnie zrodziła, że wyzdychają ze śmiechu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4956 Napisano 25 Lutego 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 296 #4957 Napisano 25 Lutego 2020 Zawsze jak jest kod, to 2 rozmiary na krzyż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4958 Napisano 25 Lutego 2020 Jak kupowałem to były w zasadzie wszystkie Na Jordany rzadko coś się trafia wiec pewnie szybko poszły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #4959 Napisano 25 Lutego 2020 Niby moj rozmiar jest, ale kod juz nie chce dzialac 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ppavl 0 #4960 Napisano 27 Lutego 2020 (edytowane) Jakiś czas temu zamawiałem sobie zakupy z eobuwie i niestety ale paczka do mnie nie doszła. Okazało się, ze butów w magazynie nie ma. Firma jednak stanęła na wysokóści zadania bo chociaż butów nie dostałem to wysłali mi bomboniere firmy Lindt. Tak wiec wybaczam Tydzień później zrobiłem kolejne zamówienie i paczka przyszla tak jak powinna. Jeśli chodzi o eleganckie obuwie to w ostatnim czasie spodobały mi się buty firmy Berwick i zastanawiam się nad zamówieniem sobie pary brogsów. Czy ktoś miał może buty tej firmy? Edytowane 28 Lutego 2020 przez ppavl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #4961 Napisano 27 Lutego 2020 (edytowane) Dzisiaj odebrałem, jestem mega zaskoczony waga tych butów, duża zasługa podeszwy vibram Vi-Lite.Szyte oczywiście w technologi Goodyear Welted Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Lutego 2020 przez arturlep 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4962 Napisano 27 Lutego 2020 Trzecie Jordany, pierwsze „3”. Fajne! I bardzo wygodne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6584 #4963 Napisano 27 Lutego 2020 Jakiś czas temu zamawiałem sobie zakupy z eobuwie i niestety ale paczka do mnie nie doszła. Okazało się, ze butów w magazynie nie ma. Firma jednak stanęła na wysokóści zadania bo chociaż butów nie dostałem to wysłali mi bomboniere firmy Lindt. Tak wiec wybaczam Tydzień później zrobiłem kolejne zamówienie i paczka przyszla tak jak powinna. Jeśli chodzi o eleganckie obuwie to w ostatnim czasie spodobały mi się buty firmy Berwick i zastanawiam się nad zamówieniem sobie pary brogsów. Czy ktoś miał może buty tej firmy?Ja mam "spilt toe" derby, więc niekoniecznie eleganckie, ale bardzo wygodne. Z eleganckich z czystym sumieniem polecam Loake - wybór modeli duzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sportina 91 #4964 Napisano 27 Lutego 2020 Z eleganckich z czystym sumieniem polecam Loake - wybór modeli duzy.Są niezłe ale bez fajerwerków,mi i moim nogom z Loaka najbardziej spodobały się export grady,aż kupiłem 3pary,mam też sztyblety,monki i oksfordy Aldwych.Wszystkie oprócz gumy w sztybletach mają ten sam problem,szybko ścierające się noski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81380 #4965 Napisano 28 Lutego 2020 Jeśli chodzi o eleganckie obuwie to w ostatnim czasie spodobały mi się buty firmy Berwick i zastanawiam się nad zamówieniem sobie pary brogsów. Czy ktoś miał może buty tej firmy?Mam double monk i noszą się ok, rozmiarówka jest utrzymana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #4966 Napisano 28 Lutego 2020 (edytowane) Dzisiaj odebrałem, jestem mega zaskoczony waga tych butów, duża zasługa podeszwy vibram Vi-Lite.Szyte oczywiście w technologi Goodyear Welted Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkFajne . Gdzie kupowałeś ? Edytowane 28 Lutego 2020 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25181 #4967 Napisano 29 Lutego 2020 Dzisiejszy nabytek, kupione z myślą o urlopie 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq88 3 #4968 Napisano 1 Marca 2020 Takie się przykleiły, ale sam nie wiem, co sądzicie warte te 300zł? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4969 Napisano 2 Marca 2020 Koledzy - czy miał któryś z Was, albo ma skórzane Converse Chuck Taylor za kostkę. Wytrzymałe to i wygodne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #4970 Napisano 2 Marca 2020 Converse Chuck Taylor nie są wygodne. Albo inaczej, są na tyle wygodne, na ile może być wygodne chodzenie na gumie. Wytrzymałość jest ok. Chociaż u mojej żony przy drugim założeniu z canvas wypadło jedno oczko przez które przechodzą sznuruwki, to pozatym jest spoko. Kiedyś sam miałem canvas za kostkę i wytrzymały nawet grę w piłkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4971 Napisano 2 Marca 2020 @JashMiałem. Rozklejały się tak samo jak zwykle. Nie wiem czy jest skórzana wersja Chuck Taylor II. Jeśli tak to polecam. Wkładka robi robotę. Ale na pewno nie za 400 zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4972 Napisano 2 Marca 2020 Znalazłem w promocji za 239zl właśnie skórzane (wyjściowo 370). Chciałbym coś innego bo typowych sneakersow sportowych czy Gazelli mam już w opór Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
High-Castle 502 #4973 Napisano 2 Marca 2020 Takie się przykleiły, ale sam nie wiem, co sądzicie warte te 300zł? Warte...ja często kupuję buty Venezia - bardzo mi "podchodzą" - wygodne bardzo dopasowane... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6280 #4974 Napisano 2 Marca 2020 Coversy nie są najwygodniejsze, wkładka tak jak wspomniano to kawałek gumy. Kwestia czego oczekujesz, mi przt umiarkowanym noszeniu para na ok 2 lata styka, potem podeszwa pęka i się odkleja na zgięciu palców. Dzisiaj przy okazji wszedłem do sizeera i wyszedłem z czymś takim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4975 Napisano 2 Marca 2020 @CetethDlatego napisałem o wersji II z wkładką Lunarlon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach