Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, colector napisał(-a):

Już są😃. Red wing 875. Zamówione numer mniejsze niż mój rozmiar. Pasują idealnie.

1.JPG

Sprowadzane czy  kupione u nas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, RoKoKo napisał(-a):

Jakie macie doświadczenia z warsawsneakerstore?

https://warsawsneakerstore.com/

Jakieś problemy, szczególnie ze zwrotami?

Ja mam spore 😉 U nich i w skstore (to w zasadzie jedno i to samo) kupiłem przez ostatni rok kilkanaście par butów. Żadnych problemów nie było - zawsze dostawałem to, co zamówiłem, a do tego zamówienia były bardzo szybko realizowane. Na temat zwrotów się nie wypowiem, bo nic nie zwracałem 😉 Z mojego rozeznania wynika, że aktualnie, na polskim rynku, zarówno warsawsneakerstore jak i skstore to najlepsze sklepy jeśli chodzi o kupno bitów sportowych. Skstore to dużo modeli do koszykówki, w tym wydania retro. W warsawsneaker store jest z kolei nieco więcej modeli lifestylowych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Zakup niewielki, bo klapki typu slides, ale są opinie, żeby brać rozmiar mniejsze. Normalnie noszę 45, a tutaj niby mam wziąć 43-44.

Edytowane przez RoKoKo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, RoKoKo napisał(-a):

Dzięki. Zakup niewielki, bo klapki typu slides, ale są opinie, żeby brać rozmiar mniejsze. Normalnie noszę 45, a tutaj niby mam wziąć 43-44.

Mniejsze na pewno nie. Może stwierdzenie, żeby brać rozmiar niższe wynika z tego, że wszystkie inne Yeezy poza slidami, powinno brać się rozmiar większe. Moja kobita normalnie nosi 38,5, slide-y ma 39, ja noszę 46, slide-y mam 47 i oba są idealnym rozmiarem dla nas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Ceteth napisał(-a):

Mniejsze na pewno nie. Może stwierdzenie, żeby brać rozmiar niższe wynika z tego, że wszystkie inne Yeezy poza slidami, powinno brać się rozmiar większe. Moja kobita normalnie nosi 38,5, slide-y ma 39, ja noszę 46, slide-y mam 47 i oba są idealnym rozmiarem dla nas.

ja myślę o crocs mellow slides i jest ogólna opinia żeby brać mniejsze niż normalnie. Może ktoś ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 hours ago, porcelanowy said:

@Londek - jak te butki?

Kuszą mnie, ale w odmianie ciut bardziej discofantastico :D
6f83b3e712bc4d25a756178f8ce94036.jpg

Fajne kolory👍🏻 Ja brałem co było w rozmiarze. 
Buty fajne, nie uciskają w palcach i są dość dobrze wyprofilowane. 
Podeszwa sprawia uczucie „chodzenia wyżej” ale nie jest to uciążliwe… nawet to polubiłem. 
Guma podeszwy potrafi dać po uszach na marketowych podłogach, piszczy jak halówki. 
Fajne też jest to że na nodze wyglądają na mniejsze niż w rzeczywistości są, co nie pozostaje bez znaczenia jeżeli nosi się duże rozmiary. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, RoKoKo napisał(-a):

ja myślę o crocs mellow slides i jest ogólna opinia żeby brać mniejsze niż normalnie. Może ktoś ma?

A to jeśli chodzi o Crocsy nie mam pojęcia. Slides mi się od razu kojarzy z Adidas Yeezy :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Ceteth napisał(-a):

A to jeśli chodzi o Crocsy nie mam pojęcia. Slides mi się od razu kojarzy z Adidas Yeezy :) 

w sumie ze 3 razy zapisywałem się na losowanie, z mizernym skutkiem. Aplikacja adidasa to tragedia do potęgi n-tej :)

Crocsy zbierają dość pozytywne opinię, a że potrzebuję raczej do domu to  nie planuję się zażynać dla Yeezy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzuć sobie jeszcze okiem na StockX. Jak wolisz "Slajdy" od Yeezy i nie zależy Ci na popularnym kolorze, to możliwe, że znajdziesz coś w okolicach retailu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, RoKoKo napisał(-a):

w sumie ze 3 razy zapisywałem się na losowanie, z mizernym skutkiem. Aplikacja adidasa to tragedia do potęgi n-tej :)

Crocsy zbierają dość pozytywne opinię, a że potrzebuję raczej do domu to  nie planuję się zażynać dla Yeezy.

Crocsy (kiedyś byłem mega fanem) mają jeden poważny minus o którym powszechnie nie wiadomo. Izolują tak dobrze od podłoża, że chodzisz naładowany jak kondensator, co nie jest zbyt dobre dla zdrowia

Pewnie dla większości jest to nieistotne ale piszę dla zainteresowanych

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, pisar napisał(-a):

Crocsy (kiedyś byłem mega fanem) mają jeden poważny minus o którym powszechnie nie wiadomo. Izolują tak dobrze od podłoża, że chodzisz naładowany jak kondensator, co nie jest zbyt dobre dla zdrowia

tylko tutaj mówimy o klapkach typu slides. Jezeli Crocsy tak mają to cała reszta, włącznie z Yeezy, też. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, Ceteth napisał(-a):

Są jeszcze tańsze i z reguły dostępne klapki adilette od Adidasa :) 

jeżeli mowa o modelu 22 - to tak, ogólnie dużo ich jest, i nawet w cenie ok 150 zł do wyrwania. Ale design mnie nie przekonuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, pisar napisał(-a):

A jakie sportowe człapaki nie izolują? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Adi napisał(-a):

A jakie sportowe człapaki nie izolują? 

Nie wiem ale zauważyłem, że Crocsy izolują znacznie bardziej

Ogólnie po domu to jednak najlepiej boso śmigać...i zdrowiej i wygodniej :) 

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.11.2023 o 07:40, porcelanowy napisał(-a):

@Londek - jak te butki?

Kuszą mnie, ale w odmianie ciut bardziej discofantastico :D
6f83b3e712bc4d25a756178f8ce94036.jpg

Fajne 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co byście polecili z tego typu obuwia. 

https://nicksboots.com/overlander-boot-1964/

Te są super ale 2,5k za buty nie wydam.

Od dawna oglądam ich filmy i widać, że są super. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi