zegarkowo_rowerowo 5468 #6426 Napisano 23 Października 2023 Air Jordan 7 retro, w kolorystyce White Infrared 😉 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #6427 Napisano 26 Października 2023 Już są😃. Red wing 875. Zamówione numer mniejsze niż mój rozmiar. Pasują idealnie. 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16023 #6428 Napisano 26 Października 2023 Zacnie się prezentują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4578 #6429 Napisano 26 Października 2023 2 godziny temu, colector napisał(-a): Już są😃. Red wing 875. Zamówione numer mniejsze niż mój rozmiar. Pasują idealnie. Sprowadzane czy kupione u nas? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #6430 Napisano 26 Października 2023 sprowadzane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64593 #6431 Napisano 30 Października 2023 Mały przymierzał 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6432 Napisano 6 Listopada 2023 Jakie macie doświadczenia z warsawsneakerstore? https://warsawsneakerstore.com/ Jakieś problemy, szczególnie ze zwrotami? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5468 #6433 Napisano 6 Listopada 2023 22 minuty temu, RoKoKo napisał(-a): Jakie macie doświadczenia z warsawsneakerstore? https://warsawsneakerstore.com/ Jakieś problemy, szczególnie ze zwrotami? Ja mam spore 😉 U nich i w skstore (to w zasadzie jedno i to samo) kupiłem przez ostatni rok kilkanaście par butów. Żadnych problemów nie było - zawsze dostawałem to, co zamówiłem, a do tego zamówienia były bardzo szybko realizowane. Na temat zwrotów się nie wypowiem, bo nic nie zwracałem 😉 Z mojego rozeznania wynika, że aktualnie, na polskim rynku, zarówno warsawsneakerstore jak i skstore to najlepsze sklepy jeśli chodzi o kupno bitów sportowych. Skstore to dużo modeli do koszykówki, w tym wydania retro. W warsawsneaker store jest z kolei nieco więcej modeli lifestylowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6434 Napisano 6 Listopada 2023 (edytowane) Dzięki. Zakup niewielki, bo klapki typu slides, ale są opinie, żeby brać rozmiar mniejsze. Normalnie noszę 45, a tutaj niby mam wziąć 43-44. Edytowane 6 Listopada 2023 przez RoKoKo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #6435 Napisano 7 Listopada 2023 W dniu 15.10.2023 o 15:12, Londek napisał(-a): Nie mogłem się oprzeć 😉 @Londek - jak te butki? Kuszą mnie, ale w odmianie ciut bardziej discofantastico 2 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6280 #6436 Napisano 7 Listopada 2023 10 godzin temu, RoKoKo napisał(-a): Dzięki. Zakup niewielki, bo klapki typu slides, ale są opinie, żeby brać rozmiar mniejsze. Normalnie noszę 45, a tutaj niby mam wziąć 43-44. Mniejsze na pewno nie. Może stwierdzenie, żeby brać rozmiar niższe wynika z tego, że wszystkie inne Yeezy poza slidami, powinno brać się rozmiar większe. Moja kobita normalnie nosi 38,5, slide-y ma 39, ja noszę 46, slide-y mam 47 i oba są idealnym rozmiarem dla nas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6437 Napisano 7 Listopada 2023 53 minuty temu, Ceteth napisał(-a): Mniejsze na pewno nie. Może stwierdzenie, żeby brać rozmiar niższe wynika z tego, że wszystkie inne Yeezy poza slidami, powinno brać się rozmiar większe. Moja kobita normalnie nosi 38,5, slide-y ma 39, ja noszę 46, slide-y mam 47 i oba są idealnym rozmiarem dla nas. ja myślę o crocs mellow slides i jest ogólna opinia żeby brać mniejsze niż normalnie. Może ktoś ma? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49621 #6438 Napisano 7 Listopada 2023 2 hours ago, porcelanowy said: @Londek - jak te butki? Kuszą mnie, ale w odmianie ciut bardziej discofantastico Fajne kolory👍🏻 Ja brałem co było w rozmiarze. Buty fajne, nie uciskają w palcach i są dość dobrze wyprofilowane. Podeszwa sprawia uczucie „chodzenia wyżej” ale nie jest to uciążliwe… nawet to polubiłem. Guma podeszwy potrafi dać po uszach na marketowych podłogach, piszczy jak halówki. Fajne też jest to że na nodze wyglądają na mniejsze niż w rzeczywistości są, co nie pozostaje bez znaczenia jeżeli nosi się duże rozmiary. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6280 #6439 Napisano 7 Listopada 2023 Godzinę temu, RoKoKo napisał(-a): ja myślę o crocs mellow slides i jest ogólna opinia żeby brać mniejsze niż normalnie. Może ktoś ma? A to jeśli chodzi o Crocsy nie mam pojęcia. Slides mi się od razu kojarzy z Adidas Yeezy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6440 Napisano 7 Listopada 2023 11 minut temu, Ceteth napisał(-a): A to jeśli chodzi o Crocsy nie mam pojęcia. Slides mi się od razu kojarzy z Adidas Yeezy w sumie ze 3 razy zapisywałem się na losowanie, z mizernym skutkiem. Aplikacja adidasa to tragedia do potęgi n-tej Crocsy zbierają dość pozytywne opinię, a że potrzebuję raczej do domu to nie planuję się zażynać dla Yeezy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6280 #6441 Napisano 7 Listopada 2023 Rzuć sobie jeszcze okiem na StockX. Jak wolisz "Slajdy" od Yeezy i nie zależy Ci na popularnym kolorze, to możliwe, że znajdziesz coś w okolicach retailu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4369 #6442 Napisano 8 Listopada 2023 20 godzin temu, RoKoKo napisał(-a): w sumie ze 3 razy zapisywałem się na losowanie, z mizernym skutkiem. Aplikacja adidasa to tragedia do potęgi n-tej Crocsy zbierają dość pozytywne opinię, a że potrzebuję raczej do domu to nie planuję się zażynać dla Yeezy. Crocsy (kiedyś byłem mega fanem) mają jeden poważny minus o którym powszechnie nie wiadomo. Izolują tak dobrze od podłoża, że chodzisz naładowany jak kondensator, co nie jest zbyt dobre dla zdrowia Pewnie dla większości jest to nieistotne ale piszę dla zainteresowanych 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6443 Napisano 8 Listopada 2023 Godzinę temu, pisar napisał(-a): Crocsy (kiedyś byłem mega fanem) mają jeden poważny minus o którym powszechnie nie wiadomo. Izolują tak dobrze od podłoża, że chodzisz naładowany jak kondensator, co nie jest zbyt dobre dla zdrowia Pewnie dla większości jest to nieistotne ale piszę dla zainteresowanych tylko tutaj mówimy o klapkach typu slides. Jezeli Crocsy tak mają to cała reszta, włącznie z Yeezy, też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6280 #6444 Napisano 8 Listopada 2023 Są jeszcze tańsze i z reguły dostępne klapki adilette od Adidasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6445 Napisano 8 Listopada 2023 46 minut temu, Ceteth napisał(-a): Są jeszcze tańsze i z reguły dostępne klapki adilette od Adidasa jeżeli mowa o modelu 22 - to tak, ogólnie dużo ich jest, i nawet w cenie ok 150 zł do wyrwania. Ale design mnie nie przekonuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #6446 Napisano 8 Listopada 2023 9 godzin temu, pisar napisał(-a): Crocsy (kiedyś byłem mega fanem) mają jeden poważny minus o którym powszechnie nie wiadomo. Izolują tak dobrze od podłoża, że chodzisz naładowany jak kondensator, co nie jest zbyt dobre dla zdrowia Pewnie dla większości jest to nieistotne ale piszę dla zainteresowanych A jakie sportowe człapaki nie izolują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4369 #6447 Napisano 8 Listopada 2023 2 godziny temu, Adi napisał(-a): A jakie sportowe człapaki nie izolują? Nie wiem ale zauważyłem, że Crocsy izolują znacznie bardziej Ogólnie po domu to jednak najlepiej boso śmigać...i zdrowiej i wygodniej 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64593 #6448 Napisano 9 Listopada 2023 W dniu 7.11.2023 o 07:40, porcelanowy napisał(-a): @Londek - jak te butki? Kuszą mnie, ale w odmianie ciut bardziej discofantastico Fajne 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85180 #6449 Napisano 16 Listopada 2023 Co byście polecili z tego typu obuwia. https://nicksboots.com/overlander-boot-1964/ Te są super ale 2,5k za buty nie wydam. Od dawna oglądam ich filmy i widać, że są super. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #6450 Napisano 16 Listopada 2023 25 minut temu, kornel91 napisał(-a): Co byście polecili z tego typu obuwia. https://nicksboots.com/overlander-boot-1964/ Te są super ale 2,5k za buty nie wydam. Od dawna oglądam ich filmy i widać, że są super. Sknera... 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach