Gość Jash #2926 Napisano 12 Czerwca 2017 No właśnie . Szyszek nie mają , są zgrabne , nie plastikowe , praktyczne ,...Na tym to polega kolego .Polega to na tym, że każdy ma swój gust i w moim pojęciu estetyki te obuwie się po prostu nie mieści. Tyle. Gdyby nie miały plecionki, byłyby OK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2927 Napisano 12 Czerwca 2017 Na pewno lepsze z plecionką niż z nylonową siatką czy wstawkami z płótna lub materiału,gdyż łatwiej takie buty czyścić/konserwować.,Przede wszystkim wygodne i porządnie zrobione ,dodatkowo recraftable .,Jedyna wada to cena,(kosztują tyle co kilka par sneakers)i w Polsce pewnie nikt by nie kupił butów z plecionki, bez trzech pasków, za miesięczną najniższą krajową, ale dobre buty służą przez wiele lat ., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #2928 Napisano 12 Czerwca 2017 Jedyna wada to cena,(kosztują tyle co kilka par sneakers)i w Polsce pewnie nikt by nie kupił butów z plecionki, bez trzech pasków, za miesięczną najniższą krajową, ale dobre buty służą przez wiele lat ., Po prostu klasyka..BTW namieszałeś tymi swoimi butami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #2929 Napisano 12 Czerwca 2017 Jedyna wada to cena,(kosztują tyle co kilka par sneakers)i w Polsce pewnie nikt by nie kupił butów z plecionki, bez trzech pasków, za miesięczną najniższą krajową, ale dobre buty służą przez wiele lat ., Żenada wypowiedź i kompletnie nieprawdziwa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #2930 Napisano 12 Czerwca 2017 E tam , od razu żenada . Po wyrośnięciu z adidasów " ścieżki się wyprostują" . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2931 Napisano 12 Czerwca 2017 Żenada wypowiedź i kompletnie nieprawdziwa!W jakim sensie nieprawdziwa ? Przecież buty z trzema paskami mają w Polsce wyjątkowy status,to jedyny kraj na świecie gdzie na sneakersy mówi się "adidasy"., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2932 Napisano 12 Czerwca 2017 @mayor – obuwie, które pokazałeś znalazłem w Japonii za 1100zł. New Balance, które noszę kosztowały 899zł i 999zł. Widzisz gdzieś wielokrotność ceny?Reszty Twojej wypowiedzi nie skomentuje, bo leci słomą. Proponuję też nie wypowiadać się w tematach, w któych Twoja wiedza zatrzymała się 30 lat temu. @Lmed – są pewne rzeczy z których się nie wyrasta. A jeśli dla Ciebie noszenie obuwia sportowego jest oznaką niedojrzałości, natomiast noszenie klasycznego obuwia wyrazem dorosłości to nie mam pytań 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #2933 Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Z pełnym szacunkiem kolego , z adidasków się wyrasta ( najczęściej ) . Edytowane 12 Czerwca 2017 przez LMed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2934 Napisano 12 Czerwca 2017 Z całym szacunkiem, ale to tylko Twoja idiotyczna teoria. Nic poza tym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #2935 Napisano 12 Czerwca 2017 Kolega się idiotycznie złości i zupełnie niepotrzebnie .Ale żeby zrobić koledze przyjemność , mogę stwierdzić , że adidaski to się nawet do trumny nadają . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #2936 Napisano 12 Czerwca 2017 Dzisiejszy zakup.,Kolor może się wydawać nieco kontrowersyjny,ale pomimo ,że lubię klasyczne buty, to nie cierpię czarnych.,Na ponad 70 par butów mam tylko jedne czarne balmoral,oxford aka wiedenki z cordovanu,które zakładam tylko na pogrzeby.,mam także jedne sneakersy czyli moja wiedza o tych butach nie zatrzymała się 30 lat temu., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2937 Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) mam także jedne sneakersy mayor, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili Ja mam zupełnie odwrotnie. Na 20 par butów mam jedne double monki, jedne brogsy, jedne boat shoes, i jedne penny loafersy. Łącznie 4 pary. Reszta to wiadomo co Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2938 Napisano 12 Czerwca 2017 Forum partnerskie, tematyczne:https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://forum.butwbutonierce.pl/&ved=0ahUKEwjwhLaP-bjUAhXiJZoKHaQ7B0sQFggcMAA&usg=AFQjCNFIjLWz214PwjYBsWYjV0STRKG1bQ 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2939 Napisano 12 Czerwca 2017 Adasie Sent from my E6653 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #2940 Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) AdasieIrek, Ty masz dwutonowego Rolexa więc but dobrany idealnie ;-)mayor, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili Ja mam zupełnie odwrotnie. Na 20 par butów mam jedne double monki, jedne brogsy, jedne boat shoes, i jedne penny loafersy. Łącznie 4 pary. Reszta to wiadomo co Eee, Jacek - nie jest z Tobą tak źle - masz skórzane buty prawie na każdą okazję ;-) i wygląda na to że nawet jako "buty drugiego wyboru" ( Twoje vs majora ) skórzane miażdżą plastikowe 4-1 ....ciekawe dlaczego ? Może zainspirujesz nicona żeby go w rodzimym Krakowie nie brali za Angola w trakcie wieczoru kawalerskiego ;-) Edytowane 12 Czerwca 2017 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25198 #2941 Napisano 12 Czerwca 2017 Dzisiejszy zakup.,Kolor może się wydawać nieco kontrowersyjny,ale pomimo ,że lubię klasyczne buty, to nie cierpię czarnych.,Na ponad 70 par butów mam tylko jedne czarne balmoral,oxford aka wiedenki z cordovanu,które zakładam tylko na pogrzeby.,mam także jedne sneakersy czyli moja wiedza o tych butach nie zatrzymała się 30 lat temu.,70 par a ja się bałem, ze moich 15 świadczy o chorobie. Dzisiejszego zakupu zazdroszczę - zaje...ste! Wysłane z iPhone 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2942 Napisano 12 Czerwca 2017 Irek, Ty masz dwutonowego Rolexa więc but dobrany idealnie ;-) 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5731 #2943 Napisano 12 Czerwca 2017 Za dużo oglądamy się na innych, lubimy oceniać innych nawet w tak błahych sprawach jak ubiór, buty, skarpety, sandały - potrafimy wyrobić sobie zdanie na podstawie tego jak ktoś wyskoczy na miasto - jest to przypadłość ludzi młodych którym wydaje się że są modni bo noszą za krótkie skarpetki - tak za krótkie bo noszenie skarpet poniżej kostki wygodne nie jest no ale przecież wyższe to wiocha nie mówiąc już gdy wystąpią w zestawie z sandałami a że to jest wygodne a nie modne to każdy wie.Dziesiątki razy słyszałem jak łebki ciągną łacha ze starszych gości bo ten ma NORMALNE skarpety czyli takie za kostkę - co w tym śmiesznego? ma chodzić w obcisłych spodenkach i za krótkich skarpetkach? Warto aby każdy patrzył na siebie, co sobą reprezentuje a nie jakie skarpety czy buty ma na nogach i po tym przypinanie łatki wieśniaka.A sandały jakie wkleił Marek bardzo wygodne - mój 93 letni dziadek takie ma i bardzo sobie chwali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #2944 Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) No ale przecież mamy w kraju oficjalnie lepszy sort i gorszy sort, mych i onych, legalne manifestacje z pierszeństwem do manifestowania i te które muszą czekać na swój konstytucyjny przywilej...takie czasy Panie że kraj " murem podzielony" ...w sprawie butów widać też. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #2945 Napisano 12 Czerwca 2017 A to wzór sprzed circa 2k lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metius 14 #2946 Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) A to wzór sprzed circa 2k lat... i bez skarpety Edytowane 13 Czerwca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #2947 Napisano 12 Czerwca 2017 Ale skórzane. I prawie że plecionka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metius 14 #2948 Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Ale bez trzech pasków, więc w Polsce skazane na porażkę (taki żart - miejcie Panowie, zarówno w kraju jak i za wielką wodą, litość i nie bijcie ) Edytowane 12 Czerwca 2017 przez metius 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5731 #2949 Napisano 12 Czerwca 2017 Tzw Jezusy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2950 Napisano 12 Czerwca 2017 Szczerze, to 99 % nazw używanych w temacie pierwszy raz słyszałem Ale ja mam inne hobby Paweł, tez tak myślę. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach