desmo 3940 #5976 Napisano 20 Listopada 2022 (edytowane) Kolega Rafał ma spójną wizję , sportowe buty które z założenia nie są poważne, jakoś bez zgrzytania ideologicznego łączą się z elementami kultury popularnej dla dużych i małych dzieci ( przypominam sobie pokazywane wcześniej custom z gwiezdnych wojen chyba ) . Nie jest to propozycja dla każdego ale na rynku są naprawdę kuriozalne połączenia. Edytowane 20 Listopada 2022 przez desmo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20417 #5977 Napisano 20 Listopada 2022 Ok.Żeby nie bylo- absolutnie nie krytykuję. W tym dziale bylo pokazywanych masę kierpców😁 o nie nachalnej urodzie, których nigdy w życiu bym nałożył co nie znaczy, że ktoś nje uważa ich za zaj.... Z resztą ja preferuję specyficzny styl noszenia się. Na szczęście Polska to wolny( chyba) kraj😁. Niech się dobrze noszą. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #5978 Napisano 20 Listopada 2022 4 minuty temu, desmo napisał(-a): Kolega Rafał ma spójną wizję , sportowe buty które z założenia nie są poważne, jakoś bez zgrzytania ideologicznego łączą się z elementami kultury popularnej dla dużych i małych dzieci ( przypominam sobie pokazywane wcześniej custom z gwiezdnych wojen chyba ) . Nie jest to propozycja dla każdego ale na rynku są naprawdę kuriozalne połączenia. O f*ck... 😲 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4337 #5979 Napisano 22 Listopada 2022 Zima i u mnie w klimacie barefoot: wysokie, ciepłe z wkładką termiczną XERO Denver 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #5980 Napisano 22 Listopada 2022 Żona mi pozwoliła kupić, to już będą drugie Lowa, tym razem do użytku całkowicie prywatnego, czyli nie czarne, resztę pokaże jak przyjdą. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5981 Napisano 24 Listopada 2022 Powitoł Kumotrowie, co się teraz o Cralksach pisze? Bo przyszedł czas wymiany miastowych zimówek i chyba na Batcombe Alp GORE-TEX się skończy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kałaszek 31 #5982 Napisano 24 Listopada 2022 (edytowane) Klarks robi całkiem porządne obuwie. Niektóre modele jak dla mnie nieładne. Cena z metki za ich obuwie wydaje mi się wygórowana. Uważaj z rozmiarem. Wydaje mi się że powinno się brać mniejsze o przynajmniej 1 numer. Przynajmniej w moim przypadku tak było z innym modelem klarksa.Twoj model buta bardzio mi się podoba. Edytowane 24 Listopada 2022 przez kałaszek Uzupełnienie, gramatyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67299 #5983 Napisano 24 Listopada 2022 @kałaszek, obuwie mocium Panie! 🥾😁 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kałaszek 31 #5984 Napisano 24 Listopada 2022 19 minut temu, mario1971 napisał(-a): @kałaszek, obuwie mocium Panie! 🥾😁 Ach ta gramatyka. Ale w pierwszym wierszu było poprawnie. 😜 Już poprawione, dziękuję za sugestie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5985 Napisano 24 Listopada 2022 Powitoł Ortooograafia? Pytam nieśmiało, bo pewnie wiesz i tylko żartujesz Dzięki za info. Z gęby butki wyglądają OK, ale z firmą nie miałem osobiście do czynienia. Wielkich zadań przed nimi nie będę stawiał, bo obuwie na miasto i jakieś ścieżki parkowe. Z rozmiarem nie będzie problemu: kupiłem ostatnią parę na wyprzedaży i akurat (według rozpiski producenta) ma pasować na moje stopy Jak nie będzie pasować to zwrot i temat zamykam, bo w normalnej cenie tych butów nie kupię. A na emeryturę powoli przechodzą skórzane Palladium - nówki: I na szlaku: 1 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20417 #5986 Napisano 24 Listopada 2022 W dniu 22.11.2022 o 22:11, albiNOS 01 napisał(-a): Żona mi pozwoliła kupić, to już będą drugie Lowa, tym razem do użytku całkowicie prywatnego, czyli nie czarne, resztę pokaże jak przyjdą. Zielone, piaskowe albo brązowe 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84689 #5987 Napisano 24 Listopada 2022 A u mnie takie. 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14510 #5988 Napisano 24 Listopada 2022 Niezle biszkopty .👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #5989 Napisano 24 Listopada 2022 3 godziny temu, loco50 napisał(-a): Zielone, piaskowe albo brązowe 😁 Ja znam tylko dwa kolory. Pasek zegarka w tonacji kolory butów, jeszcze muszę pasek do spodni... Będzie zgodnie z zasadami elegancji. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20417 #5990 Napisano 24 Listopada 2022 Ja mam 3: krótkie piaskowe mid zielone długie ciemny brąz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84689 #5991 Napisano 24 Listopada 2022 I ja ze swoich piaskowych jestem zadowolony. W tym tygodni dwa razy miałem na nogach i bardzo wygodne 😀 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20417 #5992 Napisano 24 Listopada 2022 Lowy trzeba trochę rozdeptać, pristo z pudełka nie są takie jak np Haixy, które po włożeniu ma się wrażenie, że są z tobą od zawsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #5993 Napisano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, loco50 napisał(-a): Lowy trzeba trochę rozdeptać, pristo z pudełka nie są takie jak np Haixy, które po włożeniu ma się wrażenie, że są z tobą od zawsze. Zgadza się, Moje ZS6 nieco mnie zaskoczyły po pierwszym założeniu, mimo rozmiar większych sprawiały wrażenie za ciasnych. Inna inszość, że prawą nogę mam minimalnie mniejsza. Tak po ok 2 tygodniach używania nie mogłem uwierzyć, że takie kloce mogą być tak wygodne. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brtsz3t 325 #5994 Napisano 24 Listopada 2022 Tak właśnie ziemia będzie oglądać mnie z pod spodu Krok po kroku. Pozdro dla wygodnostopowiczów! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #5995 Napisano 24 Listopada 2022 Specjalnie dla Was dołożyłem zegarek. 1 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #5996 Napisano 26 Listopada 2022 Hej, ktoś coś podpowie gdzie mogę kupić burgundowe niskie martensy w rozmiarze 45? Na polski black friday/black week nie liczę, może coś na zaufanych zagranicznych stronach?Konkretnie chodzi mi o burgund, a nie kolor wiśniowy. Pozdrawiam serdecznie Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 339 #5997 Napisano 26 Listopada 2022 (edytowane) 13 godzin temu, Hogg napisał(-a): Hej, ktoś coś podpowie gdzie mogę kupić burgundowe niskie martensy w rozmiarze 45? Na polski black friday/black week nie liczę, może coś na zaufanych zagranicznych stronach? Konkretnie chodzi mi o burgund, a nie kolor wiśniowy. Pozdrawiam serdecznie Wysłane z mojego SM-N975F przy Tapatalka Zobac na glany.pl ja tam kupiłem 2 pary Solovair stacjonarnie, sklep jest we Wrocławiu. https://glany.pl/martensy-model-dr-martens-1461-burgundy-smooth.html Edytowane 26 Listopada 2022 przez łowca 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #5998 Napisano 2 Grudnia 2022 Idzie długa noc. Czas by się zapoznały... 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 200 #5999 Napisano 7 Grudnia 2022 Ktoś miał buty z firmy Regatta? Co o niej sądzicie? Planuje takie zakupić https://www.regatta.com/pl/meskie-buty-trekkingowe-bainsford-brazowy-rmf5156v3/ 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #6000 Napisano 7 Grudnia 2022 3 godziny temu, Solve napisał(-a): Ktoś miał buty z firmy Regatta? Co o niej sądzicie? Planuje takie zakupić https://www.regatta.com/pl/meskie-buty-trekkingowe-bainsford-brazowy-rmf5156v3/ Mam, używam wysokie trekkingi clydebank. Złaziły ze mną trochę kamieniorów w górach, w zimie zakładam je na błoto/śnieg i daja radę. Membrana nie przepuszcza wody, rozklejać się nie rozklejają. Natomiast to nadal jest produkt budżetowy z, moim zdaniem, mocno przeszacowanymi cenami, nawet outletowymi. Mam tez od nich jakieś bluzy/polary i tutaj generalnie dają radę. Pod warunkiem, że kupi się w dobrej promocji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach