MasterMind 12681 #6101 Napisano 27 Kwietnia 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Ceteth napisał(-a): Moje pierwsze AJ1 High i jestem zadowolony, na razie noszony kilka razy, zobaczymy za kilka miesięcy. Wczoraj o 14 był shockdrop na SNKRS. Rzucili kilka różnych par AJ1 high, ale się na nic nie załapałem. A szkoda, bo były taxi i chętnie bym je przytulił. No właśnie widzę teraz kurde! Sam bym coś przytulił, ale nie ma już mojego rozmiaru... Ogólnie jestem zniesmaczony tym, że na USA był teraz restock Chicago Lost and Found, a w Europie nie... @pisar wersja high moim zdaniem wygodna (bez szału, bo nie oszukasz, że technologia z lat 80-tych i jednak twarda skóra i gumowa podeszwa, a nie dzisiejsze "pianki i siatki"), wersja low, trochę za ciężka i sztywna jak na mój gust (skóra jakościowo ciut gorsza niż w high), ale żeby sobie co jakiś czas ponosić, to ok. Tu moja dotychczasowa "kolekcja". Edytowane 27 Kwietnia 2023 przez MasterMind 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6102 Napisano 27 Kwietnia 2023 23 godziny temu, Londek napisał(-a): Ok, dzięki za info. Jak możesz ocenić wygodę chodzenia w tych butach? Są wyższe przy pięcie, jak to jest odczuwalne? Szukam czegoś wygodnego do zarzucania na codzień, no i szukam jakiegoś złotego środka. buty jak dla mnie są bardzo wygodne, wyższy obcas w ogóle nieodczuwalny, jedynie są dość wąskie i na początku muszą się delikatnie "rozciągnąć" i jest już super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49591 #6103 Napisano 27 Kwietnia 2023 39 minutes ago, arturlep said: buty jak dla mnie są bardzo wygodne, wyższy obcas w ogóle nieodczuwalny, jedynie są dość wąskie i na początku muszą się delikatnie "rozciągnąć" i jest już super Dzięki… zamówiłem pół godziny temu, w sobotę mają być, zobaczymy czy wstrzeliłem z rozmiarem… „wąskie" może być problemem, bo w palcach lubię szersze buty. Zobaczymy, najwyżej oddam. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #6104 Napisano 27 Kwietnia 2023 6 godzin temu, MasterMind napisał(-a): @pisar wersja high moim zdaniem wygodna (bez szału, bo nie oszukasz, że technologia z lat 80-tych i jednak twarda skóra i gumowa podeszwa, a nie dzisiejsze "pianki i siatki"), wersja low, trochę za ciężka i sztywna jak na mój gust (skóra jakościowo ciut gorsza niż w high), ale żeby sobie co jakiś czas ponosić, to ok. Mam takie flyknit i przez to, że chodzę w rozsznurowanych to się trochę "rozczłapały" jednak jak są skórzane to trzymają w miarę formę 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6105 Napisano 28 Kwietnia 2023 Powiedziałbym, że AJ1 są całkiem wygodne jak dobrze dobierzesz rozmiar. Jak będą nawet trochę za małe to obetrą ci palce po bokach. Oczywiście nie mają startu do butów z pianki itd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 292 #6106 Napisano 28 Kwietnia 2023 21 godzin temu, pisar napisał(-a): Wygodne są chociaż te AJ1 czy tylko kultowe? Zależy od stopy Mam obecnie kilkanaście par AJ1 (wszystkie low) i nie ma tragedii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4476 #6107 Napisano 29 Kwietnia 2023 ja to tylko zostawię https://www.vitkac.com/pl/p/buty-sportowe-unicorn-balmain-buty-kema-eah-1635666?utm_source=criteo&utm_medium=display&utm_campaign=prospecting 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6108 Napisano 29 Kwietnia 2023 Sporo różnych potworków ludzie tworzą 😛 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #6109 Napisano 29 Kwietnia 2023 42 minuty temu, Burns napisał(-a): ja to tylko zostawię https://www.vitkac.com/pl/p/buty-sportowe-unicorn-balmain-buty-kema-eah-1635666?utm_source=criteo&utm_medium=display&utm_campaign=prospecting kolorystyka przywodzi na myśl "The Last of Us", buty przyszłości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49591 #6110 Napisano 29 Kwietnia 2023 Przyjechały… odjeżdżają, niestety za wąskie na moje człapaki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20417 #6111 Napisano 1 Maja 2023 W dniu 29.04.2023 o 16:00, Londek napisał(-a): Przyjechały… odjeżdżają, niestety za wąskie na moje człapaki. Fajne. Skąd? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49591 #6112 Napisano 1 Maja 2023 37 minutes ago, loco50 said: Fajne. Skąd? Fajne są bez dwóch zdań, niestety szeroka stopa wygrała z fajnością. Super oferta: https://www.sebago.co.uk/item/468/Sebago/Rookies-Lug-Green-Military--Dk-Grey.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6113 Napisano 1 Maja 2023 jaki masz nr? zwróciłeś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49591 #6114 Napisano 1 Maja 2023 7 minutes ago, arturlep said: jaki masz nr? zwróciłeś ? Te były 11, nie pasowała tylko szerokość w palcach. Przyszły w sobotę i odesłałem w sobotę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #6115 Napisano 5 Maja 2023 Takie dziwadła sobie sprawiłem 😎 Adidas Crazy 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRobert 11834 #6116 Napisano 6 Maja 2023 Takie buty 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20417 #6117 Napisano 6 Maja 2023 15 godzin temu, Zolw napisał(-a): Takie dziwadła sobie sprawiłem 😎 Adidas Crazy 1 Ło matko 😁 I będziesz w nich występować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #6118 Napisano 6 Maja 2023 34 minuty temu, loco50 napisał(-a): Ło matko 😁 I będziesz w nich występować? Jeszcze się zastanawiam 😕 Żona mówi, że chyba oczadziałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20417 #6119 Napisano 6 Maja 2023 2 godziny temu, Zolw napisał(-a): Jeszcze się zastanawiam 😕 Żona mówi, że chyba oczadziałem Rzadko kiedy przyznaję rację kobietom ( bo jestem męska szowinistyczna świnia 😁😁😁) ale tu chyba się zgodzę 😁😁. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #6120 Napisano 6 Maja 2023 20 godzin temu, Zolw napisał(-a): Takie dziwadła sobie sprawiłem 😎 Adidas Crazy 1 Na początku nie wiedziałem jak ustawić telefon żeby poznać że to but 😂😂😂😂 Jak STRAŻNIK GALAKTYKI bedziesz wyglądał🤣 Jeszcze tylko wdzianko …. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #6121 Napisano 6 Maja 2023 (edytowane) 5 godzin temu, loco50 napisał(-a): Rzadko kiedy przyznaję rację kobietom ( bo jestem męska szowinistyczna świnia 😁😁😁) ale tu chyba się zgodzę 😁😁. 🤣 ale popatrzmy na to z tej strony. Ten model jest inspirowany Audi TT i wygląda jak Audi TT 😂 druga rzecz która mnie w tym modelu urzekła to to, że Kobe Bryant grał w tym modelu a on jest jednym z moich idoli z lat młodzieńczych. Poza tymi dwoma "plusami" to poza tymi paskudztwami z pianki chyba nie widziałem "dziwniejszych" butów. I tak mnie tknęło może zacząć kolekcjonować dziwne, brzydkie buty... 🤨 Zegarki mam, broń mam, kolekcji dziwnych butów nie mam 😐 4 godziny temu, pawel007 napisał(-a): Na początku nie wiedziałem jak ustawić telefon żeby poznać że to but 😂😂😂😂 Jak STRAŻNIK GALAKTYKI bedziesz wyglądał🤣 Jeszcze tylko wdzianko …. 🤣 dobre 🤖👍 Edytowane 6 Maja 2023 przez Zolw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #6122 Napisano 7 Maja 2023 dokad zmierza ten swiat ... 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84689 #6123 Napisano 20 Maja 2023 (edytowane) A u mnie w tym tygodniu takie przyszły. Jeśli chodzi o nike jakość skóry taka sobie natomiast moje pierwsze Undery bardzo ok. Edytowane 20 Maja 2023 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #6124 Napisano 20 Maja 2023 Takie tam retro od Nike 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49591 #6125 Napisano 20 Maja 2023 Jak to u Was jest z dopasowaniem buta? Bo ja mogę tylko powiedzieć że w moim przypadku jest tak jak z dżinsami… po prostu kiedyś to było 🙈 Nie mogę trafić nic komfortowego do noszenia na codzień, jedynie buty od Timberlanda i Sketchers siadają bez problemu. Wszystkie buty są jakoś tak wąskie że czuję już podczas przymierzania jak deformują mi stopę. Czy tylko Jam mam taki problem? Może jakoś platfusowaty się robię z wiekiem😜 Może jakieś polecajki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach