Ceteth 6269 #6326 Napisano 26 Lipca 2023 Jaki masz rozmiar? Na Snkrs i apce Nike były dzisiaj białe trójki jedne z zielonym i drugie z niebieskim. Chociaż white cementy jakoś wysoko nie stoją na szczęście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #6327 Napisano 26 Lipca 2023 3 minuty temu, Ceteth napisał(-a): Jaki masz rozmiar? Na Snkrs i apce Nike były dzisiaj białe trójki jedne z zielonym i drugie z niebieskim. Chociaż white cementy jakoś wysoko nie stoją na szczęście 42,5 Miałem kiedyś Black Cementy. Ale szukałem takich, które nie mają Jumpmana z tyłu, tylko Nike właśnie. I dlatego padło na Reimagined. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6328 Napisano 26 Lipca 2023 Dalej dostępne na Snkrs za retail 😛 ale z jumpmanem 😛 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #6329 Napisano 26 Lipca 2023 1 minutę temu, Ceteth napisał(-a): Dalej dostępne na Snkrs za retail 😛 ale z jumpmanem 😛 No no, ale mi chodziło o coś, co bardzo mocno nawiązuje do OG... A takie właśnie są Reimagined, choć przy okazji ciekaw jestem, jak wygląda na żywo to ich postarzenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6330 Napisano 26 Lipca 2023 Bardziej bym się martwił, że w white cementach print na jednym bucie potrafi być inna niż na drugim. Tutaj masz jak to wyglada w ramach jednej pary 😕 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #6331 Napisano 26 Lipca 2023 Cóż... I takie historie się zdarzają, choć oczywiście trudno to sobie wyobrazić, płacąc za te buty niemałe przecież pieniądze. Liczę na to, że moje będą bez takich ficzerów 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6332 Napisano 26 Lipca 2023 Trzymam kciuki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #6333 Napisano 27 Lipca 2023 @Cetethlipy chyba nie ma 😜 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6334 Napisano 27 Lipca 2023 Jest git super trójeczki! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #6335 Napisano 27 Lipca 2023 4 minuty temu, Ceteth napisał(-a): Jest git super trójeczki! Dzięki 🤜🤛 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #6336 Napisano 27 Lipca 2023 Moje ulubione numery od AJ skompletowane 😉 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lynx27 2536 #6337 Napisano 31 Lipca 2023 Cześć, chodzi za mną coś ciekawego w stylu Trickers Stow. Jestem obuwniczym laikiem, macie coś godnego polecenia z tego rodzaju butów? Inne firmy, gdzie kupujecie? Do tego coś fajnego na lato jeszcze by się przydało, w bardziej sportowym stylu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #6338 Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) 41 minut temu, Lynx27 napisał(-a): Cześć, chodzi za mną coś ciekawego w stylu Trickers Stow. Jestem obuwniczym laikiem, macie coś godnego polecenia z tego rodzaju butów? Inne firmy, gdzie kupujecie? Do tego coś fajnego na lato jeszcze by się przydało, w bardziej sportowym stylu. Mam, noszę i polecam: https://sklep.loakepolska.pl/loake-1880-burford-tan,3,2662,439 Edit - najpierw zmierz, bo IMO raczej na wąską stopę Edytowane 31 Lipca 2023 przez szuwi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #6339 Napisano 31 Lipca 2023 3 hours ago, Lynx27 said: Cześć, chodzi za mną coś ciekawego w stylu Trickers Stow. Jestem obuwniczym laikiem, macie coś godnego polecenia z tego rodzaju butów? Inne firmy, gdzie kupujecie? Do tego coś fajnego na lato jeszcze by się przydało, w bardziej sportowym stylu. Z butów typu heavy country brogue boots polecam ... Stow. Mam takie buty, moge odpowiedziec na pytania. Model ze zdjecia NIE jest klasycznym wariantem Stow. Firm, ktore robia takie buty w dobrej jakosci jest zatrzesienie ... Tricker's, Loake, Barker, Cheaney, Church's, Crocett, Grenson, NPS/Solovair - to tylko czesc z angielskich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #6340 Napisano 31 Lipca 2023 Ja mam Stow jak i miałem te ze zdjęcia;) fakt że powyższe Loake są dużo bardziej smukłe niż workboots no i występują tylko w tęgości F. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lynx27 2536 #6341 Napisano 31 Lipca 2023 Zamówiłbym nawet na próbę, te Loake ale widzę że rozmiaru w granicach 40 brak. Chętnie najpierw bym zmierzył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6202 #6342 Napisano 5 Sierpnia 2023 Crownhill’om stuknęło 6 lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyndun 22 #6343 Napisano 8 Sierpnia 2023 Czy ktoś z Was może używa butów typu barefoot? Jeśli tak to prosiłbym o jakieś opinie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 339 #6344 Napisano 8 Sierpnia 2023 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20417 #6345 Napisano 8 Sierpnia 2023 Chłopak ma mizerne pojęcie o fizjologii stopy a żadne o patogenezie schorzeń i nabytych deformacji tejże. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4337 #6346 Napisano 10 Sierpnia 2023 W dniu 8.08.2023 o 20:51, dyndun napisał(-a): Czy ktoś z Was może używa butów typu barefoot? Jeśli tak to prosiłbym o jakieś opinie Przeszedłem na barefoot ponad rok temu. To co mogę powiedzieć to, że to była najlepsza decyzja w życiu i żałuję, że tak późno. "Normalne" buty to jest katorga dla stopy i piszę to świadomie jako były psychofan sneakersów! Jak już poczujesz jak może być inaczej/normalnie to nie wrócisz do starych butów. Po prostu mało kto ma motywację aby poświęcić się i przetestować takie buty przed kilka miesięcy + design odpycha 90% ludzi. Generalnie pierwsze kilka miesięcy jest mega trudne i niekomfortowe, trzeba to mieć na uwadze. Później jest tylko lepiej. Moje ulubione i najlepsze to WILDLING oraz XERO Na pierwsze bardziej bym polecił Xero ponieważ mają nieco grubszą podeszwę 5mm. Wildling to jest jazda bez trzymanki i mega intensywne doznanie z podeszwą 3mm. Jak byś miał jakieś pytania to wal śmiało Po barefoodach już nigdy nic nie będzie jak kiedyś no i zobaczysz co to znaczy wygodne chodzenie/but! 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6347 Napisano 10 Sierpnia 2023 Yeezy Slide - jaki rozmiar dla stopy 28,5 - 29 cm, czyli buty typu NB, Nike, etc - 45 46 czy 47? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20417 #6348 Napisano 10 Sierpnia 2023 Pisar, nie gniewaj się, ale brzmisz sekciarsko🤣. I żeby nie było - nie mam nic, absolutnie nic, do tego typu obuwia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XoneX 299 #6349 Napisano 10 Sierpnia 2023 Pisar pisze prawdę, sprawdziłem na sobie. Zawsze miałem problem z doborem butów, bo były dla mnie za wąskie. Przerzuciłem się na barefooty i nie wracam do innych, chyba że muszę. Często śmigam w garniturze i do takiego stroju jednak barefootów nie znalazłem (a szkoda) i muszę męczyć się w normalnych butach... Szerokie buty + zero drop to jest to, w czym jest mi najwygodniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #6350 Napisano 10 Sierpnia 2023 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach