o.m.e.g.a 491 #7051 Napisano 7 Lipca Nigdy nie slyszalem, aby przed nakladaniem wosku skore nalezalo zmiekczac. Jesli wosk peka lub sie kruszy, to nie dlatego ze skora nie byla "zmiekczona". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5390 #7052 Napisano 12 Lipca New Balance 1906 w kolorystyce „Inkwell”. Właśnie przyszły i postanowiłem zrobić im kilka zdjęć 😉 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12679 #7053 Napisano 16 Lipca Słowo się rzekło, AJ1 Shattered Backboard od dzisiaj w kolekcji. Zrządzeniem losu udało się nawet fajny pasek kupić w kolorze jakby zdjętym z butów 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4551 #7054 Napisano 18 Lipca Przygarnąłem do swojej kolekcji 🤗 producentem tych butów jest ,,Herring’’ bardzo polecam, jakość wykonania na najwyższym poziomie 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11336 #7055 Napisano 20 Lipca od razu lepiej 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 491 #7056 Napisano 21 Lipca Nie wiem jak teraz ale swego czasu takie monki robil dla Herringa Barker. Ogolnie polecam firme Herring. https://www.herring-shoes.com/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 5995 #7057 Napisano 22 Lipca Panowie, czym najlepiej zmiękczyć zapiętki w skórzanych trampkach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4551 #7058 Napisano 22 Lipca 7 minut temu, Sisqo napisał(-a): Panowie, czym najlepiej zmiękczyć zapiętki w skórzanych trampkach? Tutaj jest fajne forum myślę że znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie https://forum.butwbutonierce.pl/ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 5995 #7059 Napisano 23 Lipca 20 hours ago, Heavyweight2712 said: Tutaj jest fajne forum myślę że znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie https://forum.butwbutonierce.pl/ Dzięki. O kurde! Kolejna "ktrólicza nora" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #7060 Napisano 23 Lipca 1 godzinę temu, Sisqo napisał(-a): Dzięki. O kurde! Kolejna "ktrólicza nora" Teraz tak, Jeszcze jakiś czas temu to było bardzo popularne forum. Teraz albo ludzie o nim zapomnieli albo przenieśli się gdzieś indziej. Może zamienili garnitur na dres 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 9348 #7061 Napisano 23 Lipca Saucony za "szybkie" 😁 a Mizuno za bardzo stabilne 🤦 więc kupiłem Hoka'ę (Mach 6) z trochę mniejszą amortyzacją po raz pierwszy w moim "biegowym życiu" z niepraktyczną białą siatką. 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bromborek 93 #7062 Napisano 24 Lipca Jakby co to obecnie na stronie New Balance dodatkowe 25% rabatu na już przecenione produkty. Kod kuponu: NBSALE25 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #7063 Napisano 24 Lipca (edytowane) 4 godziny temu, bromborek napisał(-a): Jakby co to obecnie na stronie New Balance dodatkowe 25% rabatu na już przecenione produkty. Kod kuponu: NBSALE25 Z 6 lat temu NB miał fajne buty z serii Made in USA / Uk, abo edycje specjalne. Od tego czasu szukam czegoś wartego uwagi ale nic nie znalazłem. Może do PL nie trafia. A i ceny zapewne będą wysokie. Choć specjalne edycje Nike czy Adidas są wielokrotnie droższe. Poniżej przykłady sprzed 6 czy 7 lat. Te pierwsze kosztowały 1045zł z tego co pamiętam. Rozeszły się szybciej niż na nie trafiłem: Edytowane 24 Lipca przez Remy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5390 #7064 Napisano 24 Lipca Nie było łatwo, ale udało się. Kobe 6 Protro, w kolorystyce „Total Orange” 😉 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #7065 Napisano 24 Lipca 38 minut temu, Remy napisał(-a): próbuj na bestsecret, na chwilę obecną trochę bardziej stonowane mają, ale może coś się pojawi. Próbka poniżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #7066 Napisano 26 Lipca Co może się stać jak jutro wyjeżdżasz do Włoch, zrobić jakieś 3k km za kółkiem, lubisz buty, kochasz samochody, a na półce w sklepie widzisz buty stworzone do prowadzenia auta w Twoim rozmiarze i mega promocji? 😛 (tak, nie są za piękne, tak, są bardzo wygodne, a konstrukcja zapietka robi robotę) 😁 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67083 #7067 Napisano 26 Lipca 4 godziny temu, Ceteth napisał(-a): Co może się stać jak jutro wyjeżdżasz do Włoch, zrobić jakieś 3k km za kółkiem, lubisz buty, kochasz samochody, a na półce w sklepie widzisz buty stworzone do prowadzenia auta w Twoim rozmiarze i mega promocji? 😛 (tak, nie są za piękne, tak, są bardzo wygodne, a konstrukcja zapietka robi robotę) 😁 Skóra czy raczej plastik? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #7068 Napisano 27 Lipca 10 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Skóra czy raczej plastik? Skóra syntetyczna, czyli bardziej to drugie 😛 ale jak to wczoraj rozmawiałem z kolegą, wydawałem w życiu 150 zł na gorsze/głupsze rzeczy. Mam nadzieję, że te się sprawdzą bo zazwyczaj po kilku godzinach za kółkiem potrafi mnie boleć pięta, tutaj mam nadzieję tego uniknąć przez to jak w tym bucie to wykonali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67083 #7069 Napisano 27 Lipca 4 minuty temu, Ceteth napisał(-a): Skóra syntetyczna, czyli bardziej to drugie 😛 ale jak to wczoraj rozmawiałem z kolegą, wydawałem w życiu 150 zł na gorsze/głupsze rzeczy. Mam nadzieję, że te się sprawdzą bo zazwyczaj po kilku godzinach za kółkiem potrafi mnie boleć pięta, tutaj mam nadzieję tego uniknąć przez to jak w tym bucie to wykonali. Skóra syntetyczna jest dobra dla wegan. Moje stopy lubią oddychać. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 9348 #7070 Napisano 27 Lipca 40 minut temu, Ceteth napisał(-a): Skóra syntetyczna, czyli bardziej to drugie 😛 ale jak to wczoraj rozmawiałem z kolegą, wydawałem w życiu 150 zł na gorsze/głupsze rzeczy. Mam nadzieję, że te się sprawdzą bo zazwyczaj po kilku godzinach za kółkiem potrafi mnie boleć pięta, tutaj mam nadzieję tego uniknąć przez to jak w tym bucie to wykonali. Tego typu modele Pumy są też wykonane ze skóry i to nie z takiej mielonej jak większość sportowego obuwia, ale normalnej. 0 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62673 #7071 Napisano 27 Lipca 17 godzin temu, Ceteth napisał(-a): Co może się stać jak jutro wyjeżdżasz do Włoch, zrobić jakieś 3k km za kółkiem, lubisz buty, kochasz samochody, a na półce w sklepie widzisz buty stworzone do prowadzenia auta w Twoim rozmiarze i mega promocji? 😛 (tak, nie są za piękne, tak, są bardzo wygodne, a konstrukcja zapietka robi robotę) 😁 To może takie coś, skórka 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6123 #7072 Napisano 27 Lipca 25 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): To może takie coś, skórka 😁😁😁 Nie podobny 😂 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62673 #7073 Napisano 27 Lipca 29 minut temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): Nie podobny 😂 👍👍👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #7074 Napisano 27 Lipca (edytowane) Sa wersje tych butów wykonane z dużo lepszej jakości materiałów, ale są kilkakrotnie droższe. Właśnie zrobiłem trasę Poznań-Linz w Austrii i powiem tak. Warto wziąć rozmiar większe bo po tylu godzinach czuć trochę, że się mocno zwężają. Paluchy nie bolą, ale pod koniec jazdy czułem, że mogło być szerzej. Natomiast ta konstrukcja Pięty to jest strzał w 10. Zawsze po długiej trasie coś mnie bolało, dzisiaj 0 problemu. Do chodzenia za to, przez tą piętę słabo. Bo przy chodzeniu układa Wam stopę jak na szynach przez tą konstrukcję Pięty. Edytowane 27 Lipca przez Ceteth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67083 #7075 Napisano 27 Lipca Pytanie, do czego mają służyć te buty, skoro nie do chodzenia? Dla mnie już na pierwszy rzut oka wyglądają niewygodne. Kiedyś mierzyłem bardzo podobne pumy. Ta wąska i cieniutka podeszwa nie wróży wygody. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach