MartinoTopolino 1 #751 Napisano 29 Kwietnia 2014 Ma ktoś doświadczenia z marką butów Blundstone ?? Jestem zainteresowany modelem 500 ewentualnie modelem 510. Jest to coś warte ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #752 Napisano 29 Kwietnia 2014 Kuba, noszę buty pewnie ze 20 lat dłużej niż Ty. Przez część tego czasu było cieżko je w ogóle kupić, zagraniczne były bardzo drogie, więc trzeba było o nie dbać. Jeżeli expres wieczorny nie zaszkodził butom z PDT-u kupionym na kartki to chyba tym bardziej wyborcza nie powinna Ci popsuć Twoich churchsów... 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #753 Napisano 29 Kwietnia 2014 Kuba, noszę buty pewnie ze 20 lat dłużej niż Ty. Przez część tego czasu było cieżko je w ogóle kupić, zagraniczne były bardzo drogie, więc trzeba było o nie dbać. Jeżeli expres wieczorny nie zaszkodził butom z PDT-u kupionym na kartki to chyba tym bardziej wyborcza nie powinna Ci popsuć Twoich churchsów... LOL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #754 Napisano 29 Kwietnia 2014 Jak tak czytam o tych butach to wychodzi że cham i prostak jestem....-są jakieś studia w tym kierunku?Cedrową , to wodę miałem kiedyś po goleniu[z PEWEXU ]Jakub -z taką wiedzą to kiedyś byś szefem kompanii został.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smc 1803 #755 Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Pasjonaci "porównajmy dokładność naszych mechaników" dziwią się, że ktoś ma odchył w innej dziedzinie? nie może być... Buty zapewne tez mają duszę jak ETA i inne masówki. Z tym , że powyżej 1kPln. Rodzi się pytanie "czym myjecie Wasze buty?" i gdzie piramidę można odnaleźć. Tak, na poważnie.Porządne buty cieszą jak porządny zegarek. Każdy ma jednak swój pułap cenowy i oczekiwania . Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez smc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #756 Napisano 30 Kwietnia 2014 Moje ostatnie nabytki Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tro 0 #757 Napisano 30 Kwietnia 2014 Rodzi się pytanie "czym myjecie Wasze buty?"Raczej "czyścicie" ;-) tu nie może być atomowego nowatorstwa w stylu fusion, a więc S zczotką z odpowiednim włosiem, szmatką i dobrą pastą, czyli konwencjonalny konserwatyzm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #758 Napisano 1 Maja 2014 Moje ostatnie nabytki Wysłane z mojego iPhone przez TapatalkReeboki- klasa! mam Classiki, ale choruję na te 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 200 #759 Napisano 8 Maja 2014 Wczoraj kupiłem - sorry za zdjęcie z neta 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #760 Napisano 8 Maja 2014 A te z dziś 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #761 Napisano 8 Maja 2014 Fajne te reeboki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #762 Napisano 8 Maja 2014 Fajne te reeboki I cena dobra....-są bardzo wygodne 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #763 Napisano 9 Maja 2014 Klasyczne buty Reebok w tym momencie mi się bardzo podobają. Ale jakoś ostatnimi czasy przegrywają u mnie z innymi klasykami z Adidasa i Nike. Może kiedyś w końcu się skuszę. Cook, jeżeli taką wersję kolorystyczną wybrałeś to gratuluję, jest świetna! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #764 Napisano 9 Maja 2014 A ja kupiłem sobie ostatnio takie butki . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #765 Napisano 9 Maja 2014 Klasyczne buty Reebok w tym momencie mi się bardzo podobają. Ale jakoś ostatnimi czasy przegrywają u mnie z innymi klasykami z Adidasa i Nike. Może kiedyś w końcu się skuszę. Cook, jeżeli taką wersję kolorystyczną wybrałeś to gratuluję, jest świetna! Kupilem i Nike (kilka postow do gory)ale te przebijaja je o wiele...:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #766 Napisano 9 Maja 2014 klasyczne Reeboki oraz Pumy Cabana racer to moje ulubione ostatnio buty Na coś trzeba było zamienić te 10 cm szpilki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #767 Napisano 10 Maja 2014 ImageUploadedByTapatalk1399662370.214956.jpg A ja kupiłem sobie ostatnio takie butki . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalknie wiem jak z wygoda ale wygladaja okropnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #768 Napisano 10 Maja 2014 Mam kilka par Jordanów, wszystkie są bardzo wygodne. Co do wyglądu, co kto lubi, mi się podobają . Niedługo kupię Retro 4 Fire Red Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #769 Napisano 10 Maja 2014 Pamiętam do dzisiaj moje stare jordany 11 Świata poza koszem nie widziałem. Teraz bym nie założył ale wtedy czułem się jak król parkietu, znaczy betonu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #770 Napisano 12 Maja 2014 Takie: 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4336 #771 Napisano 12 Maja 2014 Ja testuje pierwszą w swoim życiu parę New Balance: Model 373 na start: 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #772 Napisano 12 Maja 2014 Adidasy bardzo fajne. Jaki to model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 335 #773 Napisano 12 Maja 2014 Kiedyś miałem Pumy (nie pamiętam modelu) z gumą pod językiem, co dodatkowo dopasowywało obuwie do stopy, podeszwa była super miękka. Miło je wspominam.Wiecie które obecne modele posiadają taki "bajer" ? Mi podobają się takie, ogólnie cenię tę markę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #774 Napisano 12 Maja 2014 Takie: Dziś je oglądałem w " sizeer".... ,a kupilem takie: Coś mnie ostatnio "wzieło" na buty sportowe...to 3 w tym miesiącu...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4336 #775 Napisano 12 Maja 2014 Cook: witaj w klubie na "wzięcie".Też ostatnio mam szajbę na sportowe buty. New Balance i AirMaxy nagle stwierdziłem, że mieć muszę : ) 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach