kaczor76 0 #76 Napisano 22 Października 2008 1 Pomarańcza 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabestian 0 #77 Napisano 22 Października 2008 W takim razie gratuluję, bo bardzo mi się podoba. Myślałem też kiedyś o obróceniu koperty, ale nie miałem pomysłu, co zrobić ze wskazówkami. Czy wystarczy odpowiednie założenie? Bo teoretycznie, jeśli normalnie wskazywał 12:00, to po odwróceniu ... no właśnie - co, godzinowa i minutowa równo na 6-tej. Drugie pytanko - dekiel. Z jakiego jest modelu i co się stało z Monsterową wodoszczelnością? Jedyny problem ze wskazowkami przy obracaniu koperty to ten, ze trzeba uwazac na to kiedy ma sie zmieniac data. Wskazowki i tak musisz zdjac, zeby zdjac (dial? cyferblat? przepraszam, brakuje mi polskiego slowa, analfabetyzm wtorny, za dlugo na obczyznie). Reszta to pikus - trzeba pokombinowac. Wodoszczelnosc raczej pozostala, uzywalem smaru silikonowego na uszczelki po wyczyszczeniu (korona i dekiel), ale bez testowania cisnieniowego nie bede nurkowal. Wlasciwie to wcale nie bede nurkowal, bo nie nurkuje. Dekiel ma oznaczenie 7s26-01V0, podobno pasuja od serii 5, snk80x, Noah Fuller ( www.10watches.com) ma je w ofercie. Tu mozesz poczytac wiecej na ten temat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exfenix 0 #78 Napisano 23 Października 2008 Jeszcze Ja i mój Orange Monster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #79 Napisano 23 Października 2008 Sabestian - dzięki za info, mi się podoba bardzo Tarcza świetna, ja widziałbym jednak inne wskazówki, konkretnie pomarańczową minutową. Powiedz jeszcze, jak ze świeceniem indeksów. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabestian 0 #80 Napisano 26 Października 2008 Sabestian - dzięki za info, mi się podoba bardzo Tarcza świetna, ja widziałbym jednak inne wskazówki, konkretnie pomarańczową minutową. Powiedz jeszcze, jak ze świeceniem indeksów. Nie ma problema. Wskazówki można dostać identyczne w pomarańczowym kolorze, więc nic nie stoi na przeszkodzie (od Harolda, yobokies). Indeksy tak sobie świecą, bez rewelacji. Nie jest to Monsterowy standard... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal184 0 #81 Napisano 15 Listopada 2008 Jeden Black Monster na bransolecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hells 13 #82 Napisano 18 Listopada 2008 Jeden Black Monster i jeden Yello Frankenmonster (to chyba też monster) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kret 0 #83 Napisano 21 Listopada 2008 Jeden Pomarańczowy na bransolecie http://awa.mat.agh.edu.pl/~ajanus/seiko/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
procol 2 #84 Napisano 22 Listopada 2008 Ja tez mam, OM, a wlasciwie mialem, bo corka przejela chyba na stale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #85 Napisano 23 Listopada 2008 doliczcie też mojego OM: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #86 Napisano 5 Grudnia 2008 a mojego jeszcze tu niebyło 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #87 Napisano 25 Stycznia 2009 stan Monsterów na forum nie zmienił się..jeno jeden zmienił właściciela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex74 22 #88 Napisano 25 Stycznia 2009 Dodaje swojego ,z niebieska tarcza jaw w Frankenmonsterze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #89 Napisano 25 Stycznia 2009 Pomarańczowy... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #90 Napisano 21 Lutego 2009 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zefel82 #91 Napisano 23 Lutego 2009 Ze mną podobnie jak w przypadku kaziora - ilość MONSTERÓW na forum nie uległa zmianie, ale kolejny zmienił właściciela B) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzywybajbus 0 #92 Napisano 5 Marca 2009 pomarańcza niestety bawi kogoś innego ale teraz nr.1 to orange frankenmonster. kawał czasomierza z dokładnością szokującą ale w nocy musi odpoczywać i nie wiem czy nie nastawiać wg niego zegara radiowego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaime 57 #93 Napisano 7 Marca 2009 Dodaje swojego Black monster na gumie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszcza 0 #94 Napisano 26 Marca 2009 Dodaję również moją pomarańczkę na gumie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kret 0 #95 Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja mam pomarańczowy na branzolecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calmdabtuz 0 #96 Napisano 25 Kwietnia 2009 Plus jeden wczoraj zakupiony - Orange 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość adam2000 #97 Napisano 17 Maja 2009 Dodaję również moją pomarańczkę na gumie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GONZO 0 #98 Napisano 31 Sierpnia 2009 Zwiększamy liczbę o 1:Pomarańczowy potwór na bransolecie. 0 Pozdrawiam,GONZOTISSOT "Le Locle"SEIKO SKX807 "Aviator"SEIKO SKX781 "Orange Monster"SEIKO SND371 "Daytona"ORIENT CEM65002 "Blue Mako"Glashütte SpezimaticPisano Skeleton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A. Brat 0 #99 Napisano 1 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #100 Napisano 1 Września 2009 powinienem dawno to zrobić : + 2 ode mniemój czarny i pomarańcza Najlepszej z Żon;) ps. liczy ktoś te nasze Potworki ? ile już łącznie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach