Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

hacik

Omega Hour Vision

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Korzystając z przepięknej pogody jaką mamy w końcówce września postanowiłem zrobić małą sesyjkę moim zegareczkom :). Na pierwszy ogień Omega De Ville Hour Vision 431.30.41.21.01.001.

8036099236_0f8127a828_c.jpg

_DSC4906 by hacik81, on Flickr

8036097299_4a615c1fa0_c.jpg

_DSC4955 by hacik81, on Flickr

8036101068_3b09bd23f0_c.jpg

_DSC4966 by hacik81, on Flickr

8036103070_4766f7d09c_c.jpg

_DSC4984 by hacik81, on Flickr

8036101805_1e5e1b88ec_c.jpg

_DSC5031 by hacik81, on Flickr

8036104752_9069c7895f_c.jpg

_DSC5130 by hacik81, on Flickr

8036105826_3c6b0ac11c_c.jpg

_DSC5175 by hacik81, on Flickr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winszuję! OHV to wyśmienity i uniwersalny model :)

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winszuję! OHV to wyśmienity i uniwersalny model :)

Dziękuję. Jest to świetny zegarek. Jedyna jego wada to ryski, które szybko przyczepiają się do wypolerowanych części koperty :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dałeś ciała, bo fotki byłyby rewelacyjne do kalendarza. Zarówno HV jak i Vulcain znalazłyby się w nim, ale niestety sesja zrobiona trochę za późno.

Moim zdaniem właśnie takich optymistycznych zdjęć potrzeba.

Tak, czy inaczej gratuluję zegarków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję. Jest to świetny zegarek. Jedyna jego wada to ryski, które szybko przyczepiają się do wypolerowanych części koperty :).

trzeba jakoś z tym żyć, choć ryski złoszczą. Nie będziemy przecież trzymać zegarków w gablotach ;)

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dałeś ciała, bo fotki byłyby rewelacyjne do kalendarza. Zarówno HV jak i Vulcain znalazłyby się w nim, ale niestety sesja zrobiona trochę za późno.

Moim zdaniem właśnie takich optymistycznych zdjęć potrzeba.

Tak, czy inaczej gratuluję zegarków :)

Następnym razem już podeślę ;). Tak to czasem jest, że nie da się zgrać pewnych spraw. A na kalendarz już czekam :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dzień dzisiejszy jest to jedyna Omega, którą chętnie bym ponosił. Bardzo fajna, na żywo też daje radę.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładna Omega. Gratuluję, niech się dobrze nosi i szybko nie znudzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspaniała!

Razem ze Speedem to najfajniejsze zegarki Omegi na chwile obecną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietne zdjecia , gratuluje fajnego i wygodnego zegarka

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspaniała!

Razem ze Speedem to najfajniejsze zegarki Omegi na chwile obecną.

Muszę się przyznać, że Speedy konkurował o mój portfel razem z Vulcainem ale niestety albo i stety przegrał :).

A Hour Vision chciałem mieć odkąd ją pierwszy raz zobaczyłem w 2007 czy 2008 roku. Jak to mówią powoli do celu :). Jest wspaniała i uwielbiam ją nosić czasem na bransolecie a czasem na pasku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dzień dzisiejszy jest to jedyna Omega, którą chętnie bym ponosił. Bardzo fajna, na żywo też daje radę.

Masz taką wspaniałą kolekcję. Omega by fajnie pasowała, choć z drugiej strony są też ciekawsze i bardziej wyrafinowane czasomierze. Zwłaszcza patrząc na budżet, którym dysponujesz przy zakupach :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne zdjęcia, oryginalny plener... taki mało Omegowy

Zegarek świetny, jeden z moich must have.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz taką wspaniałą kolekcję. Omega by fajnie pasowała, choć z drugiej strony są też ciekawsze i bardziej wyrafinowane czasomierze. Zwłaszcza patrząc na budżet, którym dysponujesz przy zakupach :).

Nie wiem dlaczego, ale nie polubiłem się z Omegą, w zasadzie nie umiem wytłumaczyć dlaczego. Co nie znaczy, że te zegarki mi się nie podobają, a idealnym tego przykładem jest właśnie Twoja Omega, która jest moim zdaniem chyba najładniejszym zegarkiem tego producenta. Być może kiedyś się skuszę, tym bardziej, że pamiętam jak bodajże Irek i Akis sobie zachwalali ten zegarek.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepiekna ta Omesia....mam ja na pulpicie prawie rok B)

" tylko Seiko " Damian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna sesja. Jak oglądam Twoje zdjęcia, to coraz bardziej przekonuję się, że jednak powinienem dokupić do mojej Hour Vision bransoletę (też mam z czarną tarczą). Myślę o tym już od pewnego czasu. Jak na razie noszę na różnych paskach, ale widzę, że z bransoletą wygląda też świetnie. Początkowo bransoleta wydawała mi się nieco zbyt błyszcząca, co powodowało, że zegarek jawił mi się jako trochę za bardzo rzucający się w oczy. Muszę się przejść do salonu i jeszcze raz obejrzeć.

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna sesja. Jak oglądam Twoje zdjęcia, to coraz bardziej przekonuję się, że jednak powinienem dokupić do mojej Hour Vision bransoletę (też mam z czarną tarczą). Myślę o tym już od pewnego czasu. Jak na razie noszę na różnych paskach, ale widzę, że z bransoletą wygląda też świetnie. Początkowo bransoleta wydawała mi się nieco zbyt błyszcząca, co powodowało, że zegarek jawił mi się jako trochę za bardzo rzucający się w oczy. Muszę się przejść do salonu i jeszcze raz obejrzeć.

Ja swoją zakupilem na bransolecie ale dokupiłem czarny pasek. Po jakimś czasie wróciłem jednak do bransolety. Jest bardzo fajna. To fakt trochę się błyszczy a w salonie to już na maksa :). Mi jednak to błyszczenie się bardzo podoba. Ten zegarek ma się błyszczeć w końcu jest wykończony na wysoki połysk. Na bransolecie jednak wygląda na projekt skończony. Na pasku jakby jej czegoś brakowało. Przynajmniej ja mam takie wrażenie. Do paska pewnie wrócę jak już się zacznie zima na poważnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HV na bransolecie zaczyna bardziej mi się podobać od AT

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zegarek niby nic, ale ma w sobie coś... Świetny... Niech się dobrze nosi. POZDRAWIAM

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiscie to druga Omega, ktora kupie...

Ale pragne takiej na czarnym pasku. Jak sie uda to wkrotce zapelnie rotomat tym wlasnie modelem.

Gratulacje!

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiscie to druga Omega, ktora kupie...

Ale pragne takiej na czarnym pasku. Jak sie uda to wkrotce zapelnie rotomat tym wlasnie modelem.

Gratulacje!

Jak najbardziej jestem za i polecam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

świetne zdjęcia hacik- gratulacje; modelka też niczego sobie-niech się nosi i nie stuka o framugi.

gratulacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny zegarek, sam mam identyczny tylko na pasku. Bransoletę dokupiłeś może ???? bo sam bym był zainteresowany zakupem bransolety do kompletu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.