hacik 2 #1 Napisano 29 Września 2012 Witajcie Korzystając z przepięknej pogody jaką mamy w końcówce września postanowiłem zrobić małą sesyjkę moim zegareczkom . Na pierwszy ogień Omega De Ville Hour Vision 431.30.41.21.01.001. _DSC4906 by hacik81, on Flickr _DSC4955 by hacik81, on Flickr _DSC4966 by hacik81, on Flickr _DSC4984 by hacik81, on Flickr _DSC5031 by hacik81, on Flickr _DSC5130 by hacik81, on Flickr _DSC5175 by hacik81, on Flickr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #2 Napisano 29 Września 2012 Winszuję! OHV to wyśmienity i uniwersalny model 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #3 Napisano 29 Września 2012 Winszuję! OHV to wyśmienity i uniwersalny model Dziękuję. Jest to świetny zegarek. Jedyna jego wada to ryski, które szybko przyczepiają się do wypolerowanych części koperty . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2216 #4 Napisano 29 Września 2012 Dałeś ciała, bo fotki byłyby rewelacyjne do kalendarza. Zarówno HV jak i Vulcain znalazłyby się w nim, ale niestety sesja zrobiona trochę za późno.Moim zdaniem właśnie takich optymistycznych zdjęć potrzeba.Tak, czy inaczej gratuluję zegarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #5 Napisano 29 Września 2012 Dziękuję. Jest to świetny zegarek. Jedyna jego wada to ryski, które szybko przyczepiają się do wypolerowanych części koperty . trzeba jakoś z tym żyć, choć ryski złoszczą. Nie będziemy przecież trzymać zegarków w gablotach 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #6 Napisano 29 Września 2012 Dałeś ciała, bo fotki byłyby rewelacyjne do kalendarza. Zarówno HV jak i Vulcain znalazłyby się w nim, ale niestety sesja zrobiona trochę za późno.Moim zdaniem właśnie takich optymistycznych zdjęć potrzeba.Tak, czy inaczej gratuluję zegarków Następnym razem już podeślę . Tak to czasem jest, że nie da się zgrać pewnych spraw. A na kalendarz już czekam . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #7 Napisano 29 Września 2012 Na dzień dzisiejszy jest to jedyna Omega, którą chętnie bym ponosił. Bardzo fajna, na żywo też daje radę. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1638 #8 Napisano 29 Września 2012 Bardzo ładna Omega. Gratuluję, niech się dobrze nosi i szybko nie znudzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #9 Napisano 30 Września 2012 Wspaniała!Razem ze Speedem to najfajniejsze zegarki Omegi na chwile obecną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1037 #10 Napisano 30 Września 2012 Swietne zdjecia , gratuluje fajnego i wygodnego zegarka 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #11 Napisano 30 Września 2012 Wspaniała!Razem ze Speedem to najfajniejsze zegarki Omegi na chwile obecną. Muszę się przyznać, że Speedy konkurował o mój portfel razem z Vulcainem ale niestety albo i stety przegrał .A Hour Vision chciałem mieć odkąd ją pierwszy raz zobaczyłem w 2007 czy 2008 roku. Jak to mówią powoli do celu . Jest wspaniała i uwielbiam ją nosić czasem na bransolecie a czasem na pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #12 Napisano 30 Września 2012 Na dzień dzisiejszy jest to jedyna Omega, którą chętnie bym ponosił. Bardzo fajna, na żywo też daje radę. Masz taką wspaniałą kolekcję. Omega by fajnie pasowała, choć z drugiej strony są też ciekawsze i bardziej wyrafinowane czasomierze. Zwłaszcza patrząc na budżet, którym dysponujesz przy zakupach . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubert 0 #13 Napisano 30 Września 2012 Świetne zdjęcia, oryginalny plener... taki mało OmegowyZegarek świetny, jeden z moich must have. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #14 Napisano 30 Września 2012 Masz taką wspaniałą kolekcję. Omega by fajnie pasowała, choć z drugiej strony są też ciekawsze i bardziej wyrafinowane czasomierze. Zwłaszcza patrząc na budżet, którym dysponujesz przy zakupach .Nie wiem dlaczego, ale nie polubiłem się z Omegą, w zasadzie nie umiem wytłumaczyć dlaczego. Co nie znaczy, że te zegarki mi się nie podobają, a idealnym tego przykładem jest właśnie Twoja Omega, która jest moim zdaniem chyba najładniejszym zegarkiem tego producenta. Być może kiedyś się skuszę, tym bardziej, że pamiętam jak bodajże Irek i Akis sobie zachwalali ten zegarek. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #15 Napisano 30 Września 2012 Fajna Omega,bransoleta bardzo mi się podoba!gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #16 Napisano 30 Września 2012 Przepiekna ta Omesia....mam ja na pulpicie prawie rok 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3819 #17 Napisano 30 Września 2012 Fajna sesja. Jak oglądam Twoje zdjęcia, to coraz bardziej przekonuję się, że jednak powinienem dokupić do mojej Hour Vision bransoletę (też mam z czarną tarczą). Myślę o tym już od pewnego czasu. Jak na razie noszę na różnych paskach, ale widzę, że z bransoletą wygląda też świetnie. Początkowo bransoleta wydawała mi się nieco zbyt błyszcząca, co powodowało, że zegarek jawił mi się jako trochę za bardzo rzucający się w oczy. Muszę się przejść do salonu i jeszcze raz obejrzeć. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #18 Napisano 1 Października 2012 Fajna sesja. Jak oglądam Twoje zdjęcia, to coraz bardziej przekonuję się, że jednak powinienem dokupić do mojej Hour Vision bransoletę (też mam z czarną tarczą). Myślę o tym już od pewnego czasu. Jak na razie noszę na różnych paskach, ale widzę, że z bransoletą wygląda też świetnie. Początkowo bransoleta wydawała mi się nieco zbyt błyszcząca, co powodowało, że zegarek jawił mi się jako trochę za bardzo rzucający się w oczy. Muszę się przejść do salonu i jeszcze raz obejrzeć. Ja swoją zakupilem na bransolecie ale dokupiłem czarny pasek. Po jakimś czasie wróciłem jednak do bransolety. Jest bardzo fajna. To fakt trochę się błyszczy a w salonie to już na maksa . Mi jednak to błyszczenie się bardzo podoba. Ten zegarek ma się błyszczeć w końcu jest wykończony na wysoki połysk. Na bransolecie jednak wygląda na projekt skończony. Na pasku jakby jej czegoś brakowało. Przynajmniej ja mam takie wrażenie. Do paska pewnie wrócę jak już się zacznie zima na poważnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1616 #19 Napisano 7 Października 2012 HV na bransolecie zaczyna bardziej mi się podobać od AT 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 6839 #20 Napisano 7 Października 2012 zegarek niby nic, ale ma w sobie coś... Świetny... Niech się dobrze nosi. POZDRAWIAM 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #21 Napisano 7 Października 2012 Rzeczywiscie to druga Omega, ktora kupie...Ale pragne takiej na czarnym pasku. Jak sie uda to wkrotce zapelnie rotomat tym wlasnie modelem.Gratulacje! 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #22 Napisano 8 Października 2012 Rzeczywiscie to druga Omega, ktora kupie...Ale pragne takiej na czarnym pasku. Jak sie uda to wkrotce zapelnie rotomat tym wlasnie modelem.Gratulacje! Jak najbardziej jestem za i polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #23 Napisano 12 Października 2012 Kilka starych i nowych fotek _DSC4757 by hacik81, on Flickr _DSC4753 by hacik81, on Flickr _DSC5220 by hacik81, on Flickr _DSC5221 by hacik81, on Flickr pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4279 #24 Napisano 12 Października 2012 świetne zdjęcia hacik- gratulacje; modelka też niczego sobie-niech się nosi i nie stuka o framugi.gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beny6 15 #25 Napisano 13 Października 2012 Fajny zegarek, sam mam identyczny tylko na pasku. Bransoletę dokupiłeś może ???? bo sam bym był zainteresowany zakupem bransolety do kompletu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach