Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Aha. Myślałem że dla profesjonalnych jest dział profesjonalny - ok, trudno, rozumiem, widać nowości w regulaminie.

Edytowane przez Bugs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha. Myślałem że dla profesjonalnych jest dział profesjonalny - ok, trudno, rozumiem, widać nowości w regulaminie.

Ja też tak myślałem. Ale generalnie myślenie niewiele zmienia, za wyjątkiem posiadających umiejętności telekinetyczne.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej chodziło o to, aby faktycznie rozróźnić kto zajmuje się handlem nazwijmy to zarobkowo, a kto sprzedaje po prostu coś ze swoich zegarków gdyż się znudził lub chce coś nowego etc 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej chodziło o to, aby faktycznie rozróźnić kto zajmuje się handlem nazwijmy to zarobkowo, a kto sprzedaje po prostu coś ze swoich zegarków gdyż się znudził lub chce coś nowego etc 

No tak niby było i tak jest cały czas w regulaminie ale od pewnego czasu wystarczy kilka godzin od zajrzenia do jakiegoś ogłoszenia ( albo zamieszczenia swojego ) żeby przebijać się przez pół strony ogłoszeń profesjonalnych sprzedawców. Jak tak ma byćbo biznes  to ok tylko po co dwa działy i zapisy o nieprofesjonalnym handlu używkami na jednym z nich?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blunio

Tak samo dziwne są "oferty niezegarkowe" w dziale "poszukuję". Wyglada to o ile nie dziwnie to po prostu śmiesznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można to jedynie oddzielić w osobny dział lub przenieść do innego. Bo w dziale sprzedam są pewne limity nałożone i ten temat tam nie może być z przyczyn technicznych.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W nawiązaniu do sytuacji zaistniałej na amerykańskim forum NAWCC i panującej tam totalnej ciemnej d..., chciałbym przeprosić kolegów, dbających o nasze forum od strony technicznej, za moje psioczenia i uwagi podczas ostatnich problemów technicznych. MISTRZOWIE pozdrawiam!!! K...

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W nawiązaniu do sytuacji zaistniałej na amerykańskim forum NAWCC i panującej tam totalnej ciemnej d..., chciałbym przeprosić kolegów, dbających o nasze forum od strony technicznej, za moje psioczenia i uwagi podczas ostatnich problemów technicznych. MISTRZOWIE pozdrawiam!!! K...

Potwierdzam. Po czterodniowej przeprowadzce nie działa nic. Poznikały zdjęcia, większość użytkowników może pisać tylko w założonych przez siebie tematach. Część działów staje się dostępna dopiero po wylogowaniu.

post-6402-0-47980300-1506364138_thumb.jpg

Zatem. Narzekajmy z umiarem ;)

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę się zalogować, np... Moje posty istnieją... Dobra ale to nie tu ;)

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/82089-ostatnie-utrudnienia/page-81?do=findComment&comment=2046888      :P  :P  :D     ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że pewnych rzeczy nie rozumiesz... osie wysłałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:(

Edytowane przez jerzyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość vitriol

Po kliknięciu "wyświetl nową zawartość" przekierowuje do "obserwowanych" tematów :huh:

Ktoś jeszcze tak ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tej stronie po lewo masz filtry - tam musiałeś przeklikać na nieczytaną. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość vitriol

Lol, jakbyś tu był:) dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktoś mial problem z ustawieniem prawidłowego czasu na forum to:

Klikamy w swój profil, " ustawienia" , i tak ma wygladać jak poniżej :)

post-48316-0-76939500-1509292554_thumb.png

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

???

Edit

Ja tam błędu nie widzę :)

Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi