Tomek z Wrocławia 149 #1851 Napisano 20 Listopada 2015 Ktos w tym gronie hoduje rybki? Czy wszyscy lowia tylko rybki?Temacik akwarium moze przerzucimy??? Cos cisza sie zrobila. Moj dzisiejszy projekt na zdjeciu. Teraz szukam mieszkancow W sumie poczatek projektu ... największa rybka, w sklepie nazwana Józefem, w domu Delfinkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1852 Napisano 20 Listopada 2015 Ja mam problem z glonami osadzającymi się na wewnętrznej stronie szyb akwarium... W środku pływają bojowniki i nie wiem czy nie będą ścierwa dokuczały glonojadom... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1853 Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) mindent_latas_ruha_nelkul_844666_22017_n.gif Powyzej prawdziwe wdzieki Maryny, jesli sie otwiera Edytowane 21 Listopada 2015 przez Dascola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #1854 Napisano 22 Listopada 2015 (edytowane) Ja mam problem z glonami osadzającymi się na wewnętrznej stronie szyb akwarium... W środku pływają bojowniki i nie wiem czy nie będą ścierwa dokuczały glonojadom... Normalna sprawa, trzeba czyścić taką skrobaczką na żyletki - rybki chętnie to wpierniczają nie żyletkę, tylko zeskrobane glony. Podmiana 1/3 wody raz na tydzień zapobiega nadmiernemu zaglonieniu. Bojowniki nie atakują raczej innych rybek, tylko samce swojego gatunku. Delfinek pływa z 10 innymi, mniejszymi rybkami, tamte schodzą (spływają mu z drogi (kursu) i nie ma konfrontacji żadnych, ani perturbacji.... Edytowane 22 Listopada 2015 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #1855 Napisano 27 Listopada 2015 Jakby komu było po drodze to zapraszam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1856 Napisano 28 Listopada 2015 No widze Kasiu ze dalej rozwijasz temat,tak trzymac.Pasja jest bardzo wazna w zyciu. 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1857 Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) Hej Kasiu. Dorzucisz nam zdjecie takiego gobelinu. Juz malo kto wie i pamieta jak to wyglada. Moim zdaiem sa cudne. Ostatni raz pamietam jak je usilowalismy robic na ZPT w podstawowce. Bedzie bardzo milo popatzec na te Twoje cudenka.Prosze Cie bardzo. Edytowane 28 Listopada 2015 przez Dascola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #1858 Napisano 28 Listopada 2015 Moje gratulacje ! Tylko podziwiać rozległość zainteresowań Prosimy o kilka zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1859 Napisano 28 Listopada 2015 Zrob kiedys zdjecie , tego Twojego byleo akwarium prosze.To jest to moje byłe akwarium. Może kiedyś przy okazji zrobię zajęcie aparatem fotograficznym, na razie takie z komórki: 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #1860 Napisano 28 Listopada 2015 Hej Kasiu. Dorzucisz nam zdjecie takiego gobelinu. Juz malo kto wie i pamieta jak to wyglada. Moim zdaiem sa cudne. Ostatni raz pamietam jak je usilowalismy robic na ZPT w podstawowce. Bedzie bardzo milo popatzec na te Twoje cudenka.Prosze Cie bardzo.Cześć. Zdjęcia niektórych wystawionych kilka lat temu gobelinów Kasi są tutaj.Tu jest ciekawy artykuł.Ja również jestem pod wrażeniem tych prac. Ciekawe jak wyglądają nowe prace? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #1861 Napisano 29 Listopada 2015 Nowych za dużo nie ma bo i czasu (o zegarach nie mówiąc )mało by to wszystko pogodzić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1862 Napisano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Wrocławskie koszmarki:http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/9145245,zaulek-solny-jak-zaklad-pogrzebowy-internauci-krytykuja-remont-konserwatorowi-sie-podoba,id,t.html Edytowane 8 Grudnia 2015 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1863 Napisano 28 Grudnia 2015 Forumowicze po Świętach 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1864 Napisano 29 Grudnia 2015 Porządny tuning... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1865 Napisano 29 Grudnia 2015 Ale ma piardnięcie! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czerralf 28 #1866 Napisano 5 Stycznia 2016 Jak chce sie spac to kazde miejsce jest dobre . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #1867 Napisano 6 Stycznia 2016 Jak ktoś potrzebuje to mam namiary na tego zegarmistrza.Namiary podam na priv. 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1868 Napisano 6 Stycznia 2016 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1869 Napisano 12 Stycznia 2016 http://www.maxior.pl/film/139914/Bezcenna_kolekcja_porcelany Takie kolekcjonerskie memento... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1870 Napisano 12 Stycznia 2016 Lech Wałęsa, Aleksander Kwaśniewski i Andrzej Duda mieli wypadek. Trafili do nieba. Na złotym tronie siedzi Bóg i mówi:– Powiedzcie mi coś o sobie. Jakie są wasze poglądy? Co myślicie o ludziach? Co jest dla nich najważniejsze? Co sprawia, że powinienem pozwolić wam tu zostać? Lechu, co myślisz?– Myślę, że najważniejsza jest wolność i solidarność. Ludzie muszą być z jednej strony wolni, żeby móc o sobie decydować, z drugiej strony solidarni, żeby nie zatracić wspólnoty i człowieczeństwa.– Bardzo mądre słowa. Pozwalam ci zostać u mojego boku. A ty, Aleksandrze, co powiesz?– Myślę, że najważniejsza jest demokracja i szacunek. Demokracja pozwala społeczeństwu sprawować władzę i podejmować decyzje, wzajemny szacunek sprawia natomiast, że nawet poglądy mniejszości nie są w społeczeństwie dyskryminowane.– Tak, to bardzo ważne. Tobie również pozwalam zostać u mojego boku. A ty, Andrzeju, co myślisz?– Myślę, że siedzisz na Jarka miejscu. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1871 Napisano 16 Stycznia 2016 A najzabawniejsze jest to , ze oni wszyscy nadal zyja i po utracie "tronu" dalej usiluja mieszac w moim zyciu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1872 Napisano 17 Stycznia 2016 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1873 Napisano 19 Stycznia 2016 Hahahahahahah zajbiste 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #1874 Napisano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1875 Napisano 20 Stycznia 2016 Starość jest piękna! 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach