amroziuk 98 #3301 Napisano 22 Czerwca 2019 aaa jak tak to OK' 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3302 Napisano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Przecież wiesz, że samuraj przed walką winien na lico nałożyć nieco różu...Na sobotni wieczór polecam jeden z moich ulubionych... https://www.cda.pl/video/55825549 Edytowane 22 Czerwca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #3303 Napisano 22 Czerwca 2019 Się dorabiamy swoich, jak muzyki... Mój film o pudrowaniu czoła, przyjaźni gorącej w prawidłach obyczaju, śmierci i honoru to:https://www.cda.pl/video/33138523b1:45: 30 dla niecierpliwych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3304 Napisano 23 Czerwca 2019 na popołudnie i wieczór ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7811 #3305 Napisano 23 Czerwca 2019 Stara pieśń regionalna, śpiewa mój sąsiad. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3306 Napisano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Pozostanę przy Porterze ... i moich klimatach ... Edytowane 23 Czerwca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7811 #3307 Napisano 24 Czerwca 2019 Każdy ma swój gust, ja wolę posłuchać sąsiada 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3308 Napisano 24 Czerwca 2019 Ja też lubię posłuchać SĄSIADÓW ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7811 #3309 Napisano 24 Czerwca 2019 Są akurat w TVP ABC 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #3310 Napisano 25 Czerwca 2019 Czasami tak mam, ze otwiera mi sie sama jakas muzyczna klapka i ....wlasnie przypomniala mi sie taka pioseneczka ktora chodzi za mna juz drugi tydzien. PS. jest cieplo, temat O wdziekach Maryny …. a wiec wszystko sie zgadza. pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3311 Napisano 26 Czerwca 2019 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3312 Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Polecam na dziś wieczór - pewnie nie cały ... ale piękne ujęcia ... koniecznie na dużym ekranie . Taka mała chwila zadumy ... (polecam 37 min) Edytowane 28 Czerwca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5731 #3313 Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Polecam na dziś wieczór - pewnie nie cały ... ale piękne ujęcia ... koniecznie na dużym ekranie . Taka mała chwila zadumy ... (polecam 37 min) Po dniu ciężkiej pracy i użeraniu się z ludźmi uwielbiam takie klimaty37 minuta fajna ale 48 do 51wszej według mnie jeszcze lepsza - doceniam mieszkanie na wsi59,48 z gatunku ciekawych1,02 z gatunku MOCNE !!! Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3314 Napisano 1 Lipca 2019 (edytowane) Dziś kolejny dzień upału ... to może coś z gorącego kontynentu ...Gambia , najmniejsze państwo Afryki , ludzie tam żyją i chyba nie narzekają na upał ... Edytowane 1 Lipca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3315 Napisano 3 Lipca 2019 Ochłodziło się więc trochę rozrywki ...Stare ale (zawsze) jare ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #3316 Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) Pracujac w Mechelen, w robocie slucham radia JOE. Jest to radio flamandzkie ( ktore lubie ). Bardzo czesto w piatki ( ostatni dzien pracy, w soboty sie nie pracuje ) puszczaja w radio taka piosenke, ktora mi sie bardzo podoba:Ge mooigt naar huis gaanMozesz isc do domu, do widzenia, do widzenia i tak à propos tej piosenki Urbanus wystepujac na swiecie flamandzkim na Grote Markt w Antwerpii ( Rynku starego miasta ) na melodie tej piosenki wykonal, krotka przerobke:Nog niet naar huis gaanNie idz jeszcze do domuKrotki filmik, ale dobrze widac sporo rynku i ludzi. Mieszkalem 7 lat niedaleko Grand Place w Brukseli - okolo 40-50m. Belgowie czesto stawiaja takie sceny dla artystow na Grand Place. Swojego czasu mialem okazje sluchac na takiej scenie na Grand Place w Brukseli wystepow Blue Cafe. Blue cafe - You may be in loveNiestety nie mam, zadnego filmiku z tego wystepu. pozdrawiam Edytowane 5 Lipca 2019 przez Andrzej Wachowicz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3317 Napisano 5 Lipca 2019 Piątek weekendu początek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3318 Napisano 5 Lipca 2019 To może troszkę starego blusa ... z panią Łyżeczką ... Taka ciekawostka 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #3319 Napisano 5 Lipca 2019 Z ciekawostek. Na youtube ledwie sto kilkadziesiąt wyświetleń od premiery w maju. A gra i śpiewa nieźle.... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #3320 Napisano 5 Lipca 2019 Chyba wiem dlaczego artyści belgijscy i w ogóle flamandzcy są tak mało popularni... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #3321 Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) Chce tylko przypomniec, ze Belgia i Holandia ( Belgie en Nederland ) sa malymi krajami, a mimo wszystko cos znacza w swiatowej muzyce ( a czy ktos pamieta za PRL'u radio Luxemburg ? ). Flamacy wbrew pozorom maja duze poczucie humoru, ale nie bede rozwijal tematu, a zaproponuje cos w temacie O wdziekach Maryny…Otoz posluchajcie znanej Wam tej samej piosenki Calm after the storm na Eurowizji 2014 oraz na Live op Pinkpop 2016 Popatrzcie ( i posluchajcie ) na Ilse de Lange i przy okazji na muzykow oraz atmosfere na koncercie. pozdrawiam Edytowane 5 Lipca 2019 przez Andrzej Wachowicz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3322 Napisano 6 Lipca 2019 No tak mi się dziś pogrzebało i wylądowałem na antypodach ... Trochę ciekawostka , ale bardzo zdolna dziewczyna - Kobieta Orkiestra 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #3323 Napisano 6 Lipca 2019 Dobra jest.Na wieczór może coś na jazzowo. Polecam Michel Petrucciani, Mały Wielki Człowiek. 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #3324 Napisano 12 Lipca 2019 Lubie takie "seriale"Calum Scott - Britain's Got Talent 2015 Audition week 1 Calum Scott - You Are The Reason (Official) 5 jan 2018 Calum Scott, Leona Lewis - You Are The Reason (Duet Version) 7 mars 2018 Calum Scott & Ilse DeLange - You Are The Reason - | ZDF Fernsehgarten 21.05.2018https://www.youtube.com/watch?v=BbD4EVrZytE pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #3325 Napisano 13 Lipca 2019 Jakos tu cicho! Nikt nie slucha muzyki?Bede kontynuowal.Pracujac na komputerze lubie sluchac muzyki. Teraz pojawila sie mozliwosc sluchania jednej piosenki przez 1 godzine!Aktualnie slucham:No Matter What - Calum Scott (1 hour) pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach