Yodek 2548 #3601 Napisano 30 Października 2019 PM - GRATULACJE DZIADKU!! Witamy w klubie Wszystkiego najlepszego dla Ciebie, szczęśliwych rodziców i Maluszka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3602 Napisano 30 Października 2019 Gratulacje! Ciekawy jestem czy ktoś jest pradziadkiem, albo prababcią ...? 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3603 Napisano 30 Października 2019 Ja może za jakieś 20-30 lat ale nie wiem czy "biologia" wytrzyma ..haha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #3604 Napisano 30 Października 2019 Tu się coś dorobi, tam podpicuje, jakiś implant lub proteza - i biologia wytrzyma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1789 #3605 Napisano 30 Października 2019 Dziękuję za gratulacje Teraz , jak to mówią , zostałem ,,prawdziwym dziadkiem,, Chłopak i waga 4200 . A dostojny tytuł , Pradziadka , to jednak mi grozi . Oczywiście , czysto teoretycznie , może być to w najbliższych latach . Jak na razie , nic się nie zapowiada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3606 Napisano 30 Października 2019 Gdyby się moja córka się "nie obijała" , to mógłbym już prawie być... Moja żona urodziła córę jak miała 20 lat ... córa niestety dopiero jak skończyła 33 lata ... Wnuk idzie do szkoły w przyszłym roku ale 13 lat w plecy ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3607 Napisano 30 Października 2019 Gdyby się moja córka się "nie obijała" , to mógłbym już prawie być... Moja żona urodziła córę jak miała 20 lat ... córa niestety dopiero jak skończyła 33 lata ... Wnuk idzie do szkoły w przyszłym roku ale 13 lat w plecy ... Teraz inne czasy Kiedyś dziewczyna w wieku 25 laty zaczynała być postrzegana w kategorii staropanieństwa.. Teraz rodzenie w takim wieku to za herezję niemal uchodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3608 Napisano 30 Października 2019 Gdyby się moja córka się "nie obijała" , to mógłbym już prawie być... Moja żona urodziła córę jak miała 20 lat ... córa niestety dopiero jak skończyła 33 lata ... Wnuk idzie do szkoły w przyszłym roku ale 13 lat w plecy ... Moja wnunia zaczęła do żłobka dopiero uczęszczać, w pieluchach jeszcze lata, ledwie chodzi, gadać jeszcze prawie wcale ale już Panie ze żłobka narzekają bo pacyfikuje inne dzieci Wnuk ma 4 miesiące więc jest prawie grzeczny za to wyrasta ponad siatkę centylową, gigant rośnie, ale syn też wzrostu słusznego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3551 #3609 Napisano 31 Października 2019 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3610 Napisano 31 Października 2019 W temacie interpretacji , taki mój ulubiony klasyk ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1332 #3611 Napisano 31 Października 2019 Tu się coś dorobi, tam podpicuje, jakiś implant lub proteza - i biologia wytrzyma W razie potrzeby, mam kolegę który dorabia nogi i ręce, gdyby ktoś chciał sobie którąś z tych części ciała wymienić, to mogę pomóc w skróceniu kolejki. Specjalizuje się w dorabianiu nóg. Sam widziałem kilka i rzeczywiście nie różnią się zbytnio od oryginalnych. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3612 Napisano 31 Października 2019 Trzecia ręka mogłaby się przydać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3551 #3613 Napisano 31 Października 2019 W razie potrzeby, mam kolegę który dorabia nogi i ręce, gdyby ktoś chciał sobie którąś z tych części ciała wymienić, to mogę pomóc w skróceniu kolejki. Specjalizuje się w dorabianiu nóg. Sam widziałem kilka i rzeczywiście nie różnią się zbytnio od oryginalnych. A czy dorabia też...no mniejsza o to, nieważne. Zapomniałem o co się miałem zapytać 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3614 Napisano 31 Października 2019 Jak to nieważne. Ja chcę wiedzieć czy dorabia :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3551 #3615 Napisano 31 Października 2019 Mniemam, że Małgosia o brodach myślała. O sterczynkach nie śmiem wspominać. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3616 Napisano 1 Listopada 2019 Dobrze zacząć dzień to podstawa... Tak gra samouk , nie znający nut ... (to jest prawda!) w listopadzie na koncertach w Polsce 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3617 Napisano 1 Listopada 2019 (edytowane) Z innej dziedziny Od "zawsze" korzystałam ze smartfonów, flagowców koreańskiego giganta. Nigdy się nie zawiodłam. Jakoś chyba z 15 lat, co ok 3 lata wymieniając na kolejny. W zasadzie cała nasza rodzina na tych modelach bazuje.Niejako z konieczności przyszła pora na zmianę przyzwyczajeń. Musiałam zdradzić markę i z bólem serca kupiłam model z chińskiej produkcji, a chińszczyzną (oprócz dania) się brzydziłam. Mam teraz jakieś "SI.AŁ.OM.I".O Mama Mia! Jestem w SZOKU!To działa i to jak działa! Jakość niezgorsza, a o połowę tańsze. Edytowane 1 Listopada 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40648 #3618 Napisano 1 Listopada 2019 Mam podobne doświadczenia. W styczniu "przesiadłem się" na "Siajomi" i jestem zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1789 #3619 Napisano 1 Listopada 2019 No to teraz przesłanie, czy odebranie zdjęcia, chyba będzie bez problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3620 Napisano 1 Listopada 2019 Mam podobne doświadczenia. W styczniu "przesiadłem się" na "Siajomi" i jestem zadowolony Chińczycy niedługo zawojują świat tymi swoimi miliardami małych rączek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #3621 Napisano 1 Listopada 2019 Chińczycy niedługo zawojują świat tymi swoimi miliardami małych rączek Chiny to jedyne państwo na świecie gdzie panuje kapitalizm z komunizmem na równi;-)) i to działa:-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3622 Napisano 1 Listopada 2019 Zrobiłem kiedyś takie zdjęcie 1 listopada ... zawsze kojarzy mi się z Dziadami ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #3623 Napisano 1 Listopada 2019 (edytowane) Zrobiłem kiedyś takie zdjęcie 1 listopada ... zawsze kojarzy mi się z Dziadami ... Przepiękne poświata z mgłą wymalowały niesamowity obraz Chiny to jedyne państwo na świecie gdzie panuje kapitalizm z komunizmem na równi;-)) i to działa:-))U nas ani jedno ani drugie dobrze nie działa ani nie działało Edytowane 1 Listopada 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #3624 Napisano 1 Listopada 2019 (edytowane) Współpracuję z Chińczykami (Huawei) od 2007 roku (miałem bezpośrednie kontakty, kiedyś częstsze teraz już prawie nie) Powiem, że nigdy nie chciałbym być obywatelem Chin , za żadne skarby świata. Pojedynczy człowiek w ich mentalności nic nie znaczy ... jednostka nic nie znaczy. To jest zaszyte w głowie od tysięcy lat.Ludzie jednak są mili i szczerzy ... Edytowane 1 Listopada 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 224 #3625 Napisano 1 Listopada 2019 (edytowane) Fakt , w Chinach jest inaczej ale za to bezpiecznie , "Wielki Brat patrzy" . W Shanghaju możesz wyjść na spacer w środku nocy i nic złego ciebie nie spotka.Kuchnia kantońska , palce lizać ale po syczuańskiej bywa różnie . Co co szczerości Chińczyków to byłbym ostrożny. Edytowane 1 Listopada 2019 przez Taraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach