mkl1 6217 #6026 Napisano 10 Sierpnia 2023 Nowa ekipa poszukiwawcza 3 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1787 #6027 Napisano 19 Sierpnia 2023 Lahti 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1787 #6028 Napisano 19 Sierpnia 2023 Zimno... 18 st 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #6029 Napisano 23 Sierpnia 2023 Z cyklu nieprofesjonalne zastosowania ... (dobrze że zdążyłem z palcami uciec 😉 ) 3 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6030 Napisano 23 Sierpnia 2023 5 godzin temu, LESKOS napisał(-a): Z cyklu nieprofesjonalne zastosowania ... (dobrze że zdążyłem z palcami uciec 😉 ) 😂😂✌️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjareck 1502 #6031 Napisano 23 Sierpnia 2023 Udało mi się odpocząć z Rodziną chwilkę nad jeziorem. Pływanie rowerem wodnym mnie relaksuje 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #6032 Napisano 24 Sierpnia 2023 Uwielbiam te klimaty, jeszcze łódka i wędka i pełnia szczęścia🤪 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1787 #6033 Napisano 24 Sierpnia 2023 W sobotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #6034 Napisano 1 Września 2023 Ciekawy artysta - lubię takich... Howard Lee Tu można zobaczyć jak maluje... https://m.facebook.com/HowardLeePainting/videos/how-to-draw-easy-tree-dancer-illusion/468297834353991/ Pozdrawiam Jacek 4 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6217 #6035 Napisano 14 Września 2023 5 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6036 Napisano 14 Września 2023 9 godzin temu, mkl1 napisał(-a): 😁😆😆✌️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #6037 Napisano 15 Września 2023 Takie coś u mnie wyrosło... Pozdrawiam Jacek 5 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #6038 Napisano 22 Września 2023 Koniec z tym latem ... więc takie jesienne brzdąkanie, z odrobiną nostalgii za odchodzącym ... 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #6039 Napisano 27 Września 2023 To nie photoshop czy inne tam. Takie cuś naprawdę rośnie. Z założenia ozdobne, ale jest też jadalne. Odmiana zwie się Glass Gem. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3542 #6040 Napisano 1 Października 2023 16:15. Posiadanie zegarów i zegarków w domu jest zbędne. Wystarczy sokoli wzrok lub zoom. 4 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6041 Napisano 7 Października 2023 (edytowane) Poszerzam swój volumen 😂😂. Taką sierotę zasyfioną sobie kupiłam. Śmierdziała stęchlizną na kilka metrów. Mam maszyny do szycia, które używam do zwykłego szycia ale zachciało mi się czegoś innego. Przedostatnie zdjecie zrobione juz po zgrubnym zdjeciu syfu. Reszta to zmywanie starego smaru. Mechanizm nieruchomy, zakleszczony chwytacz. Rozebrałam go, wyczyściłam, naoliwiłan, a najlepsze jest to, że rozkminiłam regulację chwytacza, posiłkując się skanem ze starej instrukcji do tych maszyn 🤣. Proszę Państwa oto Łucznik kl.86 produkowany na przełomie lat 50/60 w Radomiu. Waży tyle, ze mi oczy wypadają jak próbuję go przestawić. Odpicowałam go jak stróża w Boże Ciało 😝. Obowiązkowo, jak na starą maszynę przystało - czerwone, filcowe podkładki pod szpule. Szyje, ale jeszcze brakuje paska klinowego, gumy nawijacza i oprawki żarówki i będzie wszystko. Kochajcie stare graty, tak szybko odchodzą 😀 PS. Szukam dwóch, starych, drewnianych szpul na nici! 😉 Edytowane 7 Października 2023 przez Yodek 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graver 420 #6042 Napisano 7 Października 2023 Gratuluję samozaparcia, ja także mam łucznika ale z lat 80tych i singera który pracował chyba przed wojną w kinie bo ma wydrapane kino, ale jak chcesz to luknij na Olx są dwie szpulki nówki sztuki nie śmigane z nićmi oczywiście za 39+ nr ogłoszenia: 793118131 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6043 Napisano 7 Października 2023 12 minut temu, graver napisał(-a): Gratuluję samozaparcia, ja także mam łucznika ale z lat 80tych i singera który pracował chyba przed wojną w kinie bo ma wydrapane kino, ale jak chcesz to luknij na Olx są dwie szpulki nówki sztuki nie śmigane z nićmi oczywiście za 39+ nr ogłoszenia: 793118131 Dzięki 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3542 #6044 Napisano 7 Października 2023 Smutno #niebyćwŚwiebodzicach ... 5 minut temu, Yodek napisał(-a): Dzięki 😁 Tylko się nie przekwalifikuj do imentu na te machiny. Mieliśmy już taki przypadek z Jackiem @Ulan . Przeszedł na...maszyny rolnicze i tyle go w zegarach widzielim. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graver 420 #6045 Napisano 7 Października 2023 A pamiętacie taką zabawę ze szpulki jak się nici skończyły, jak się czołg robiło z gumki 2 gwoździków patyczka i świeczki dla poślizgu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #6046 Napisano 7 Października 2023 Godzinę temu, Yodek napisał(-a): Szukam dwóch, starych, drewnianych szpul na nici O ile dobrze pamiętam to @dziadekzbiera też maszyny do szycia, może coś znajdzie. Tylko nie zapomnij o zegarach... 34 minuty temu, Anansi napisał(-a): Smutno #niebyćwŚwiebodzicach ... Oj tak... Kolejne spotkanie i znowu beze mnie... Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6047 Napisano 7 Października 2023 (edytowane) 42 minuty temu, Anansi napisał(-a): Smutno #niebyćwŚwiebodzicach ... Tylko się nie przekwalifikuj do imentu na te machiny. Mieliśmy już taki przypadek z Jackiem @Ulan . Przeszedł na...maszyny rolnicze i tyle go w zegarach widzielim. Jak przejdę (i dozyję 😆) na emeryturę to zamierzam zupełnie zdziwaczeć. Moze starczy to kupię starą chałupę przestanę zwracać uwagę "co ludzie powiedzą", a kto wie czy zdezelowanego Bizona se nie wezmę do "renowacji" 😂😂 6 minut temu, JASI napisał(-a): O ile dobrze pamiętam to @dziadekzbiera Tylko nie zapomnij o zegarach Pozdrawiam Jacek Dziękuję 🙂. Nie planuję zapomnieć. Jesli będzie "chałupa" to i ścian przybędzie. Teraz skończyło się rumakowanie bo miejsce się też się skończyło... 🤭 Edytowane 7 Października 2023 przez Yodek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3542 #6048 Napisano 7 Października 2023 Emerytura z bizonem... do renowacji może być całkiem znośna. 4 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6049 Napisano 7 Października 2023 (edytowane) 35 minut temu, graver napisał(-a): A pamiętacie taką zabawę ze szpulki jak się nici skończyły, jak się czołg robiło z gumki 2 gwoździków patyczka i świeczki dla poślizgu? Ja nie pamiętam bo bawiłam się w "sekrety" i podkładanie kapsli na torach pod nadjeżdżające pociągi.. 🫣😉 2 minuty temu, Anansi napisał(-a): Emerytura z bizonem... do renowacji może być całkiem znośna. 🤣🤣🤭 Zostaje otwarta kwestia czy ja Bizona czy Bizon mię 🫠 Edytowane 7 Października 2023 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #6050 Napisano 14 Października 2023 Wystrugać tak to wyższa szkoła jazdy: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach