Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

PROJEKT BUDŻETOWEGO ZEGARKA FORUMOWEGO CHRONO ZA 432 ZŁ

Czy podoba Ci się pomysł projekt taniego kwarca ?  

460 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Kosmos jest świetny... :D

Były narzekania, że za bardzo bling bling, przeszczotkuj - źle.

Co Ty do nas  rozmawiasz??? Kto narzekał??? Te polerowane indeksy świetne były - w pierwszej i drugiej wersji było za dużo polerki na kopercie, ale indeksy były w porządku - trzecia wersja ogólnie wyszła super...

A poszycia samolotów są malowane  - bardzo rzadko w kolorze aluminium... szczotkowanego :P   :D 

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A poszycia samolotów są malowane  - bardzo rzadko w kolorze aluminium... szczotkowanego :P   :D

eheeee

2-1202216.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, Falcon niech sobie ma cokolwiek :D Sport i YT będą miały "normalne" indeksy jak na wizualizacji czy zmieniasz? Dekielek też dostales?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eheeee

Byłem pewien że mi zdjęcie Mig'a-19 ze złomowiska pokażesz albo z jakiegoś PRL-owskiego pomnika  :D  :D

Muszę przyznać że ten akurat samolot często występował w Polsce w wersji "stalowego ptaka" - czuli w kolorze "utlenionego aluminium" - ale w "sojuszniczych" na owy czas armiach już nie koniecznie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Twoich próbek - czarna wygrywa, biała przegrywa :/

Wrzuć proszę jakąś dokładniejszą fotkę białej tarczy proszę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biała wyszła akurat chyba najlepiej, i ma ciekawy efekt, jest na niej drobny szlif słoneczkowy plus biała farba co daje efekt perłowy :-) ale tylko pod pewnym kątem padania światła. Wyszło nadspodziewanie dobrze. A kolor niebieski ma być blady!!, wygląda to bardzo sportowo i świeżo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biała wyszła akurat chyba najlepiej, i ma ciekawy efekt, jest na niej drobny szlif słoneczkowy plus biała farba co daje efekt perłowy :-) ale tylko pod pewnym kątem padania światła. Wyszło nadspodziewanie dobrze. A kolor niebieski ma być blady!!, wygląda to bardzo sportowo i świeżo.

Piszesz pięknie :) mamy Ci zaufać ? ;)

P.S.

Ze zdjęcia nie gadają do mnie te szczotkowane indeksy i ten słodki niebieski... może lepiej wogóle wyglądałby bez tych indeksów jak sport... who knows... Jak będzie w ręcach to dopiero podejmie się decyzje - co dalej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to wszystko wygląda dobrze. Oczywiście na żywo trzeba to ocenić, ale ufam QV i wiem, że lipy by nie puścił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QV - będziesz mieć coś złożone "na próbę" to wrzuć zdjęcia proszę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QV weź napisz jasno czy te nowe indeksy w pandzie zostaną polerowane czy zmienisz na te brzydactwo ;) bo chciałbym wiedzieć czy ten zegarek mnie jeszcze interesuje czy już nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaufajcie mi, na żywo wygląda to tak, że nie ma się do czego przyczepić i na pewno nie wygląda jak plastik, nawet przez chwilę nie miałem takiego wrażenia. Widać że to metal i już! Moim zdaniem będzie to ciekawa odmiana w stosunku do wcześniejszych wersji.

Wygląda to jak szczotkowane aluminium co pasuje do charakteru zegarków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

Wygląda to jak szczotkowane aluminium co pasuje do charakteru zegarków.

Nie ma dobrej foty, nie ma wiary ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma dobrej foty, nie ma wiary ;)

Zawiodłeś się kiedyś na ocenie QV? ;)

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wierzę i kropka. Na fotach tani plastik. Nawet jeśli wygląda jak aluminium to nie jest żaden plus i wciskanie na siłę że pasuje do charakteru nie zmieni tego, że jest zwyczajnie brzydkie. Fabryka nie chciała polerować i próbują spławić czy o co chodzi? Bo nie wierzę że ktokolwiek o zdrowych zmysłach wpadłby sam na to by tak popsuć coś co było fajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wierzę i kropka. Na fotach tani plastik. Nawet jeśli wygląda jak aluminium to nie jest żaden plus i wciskanie na siłę że pasuje do charakteru nie zmieni tego, że jest zwyczajnie brzydkie.

Moje odczucie jest takie samo. Poza tym na renderach były polerowane, ludzie zapisywali się mając właśnie je na uwadze. Ja chciałem poczekać... Wychodzi na to, że dobrze bo teraz jak Filip z konopii wyskakują szczotkowane indeksy i to nie jest fajne. Coś podobnego było z koronkami. Ostateczna decyzja z oczywistych względów należy do Marcina, ale... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmos jest świetny... :D

Co Ty do nas  rozmawiasz??? Kto narzekał??? Te polerowane indeksy świetne były - w pierwszej i drugiej wersji było za dużo polerki na kopercie, ale indeksy były w porządku - trzecia wersja ogólnie wyszła super...

Też mi sie nie podoba z indeksami szczotkowanymi. Sport na który się zapisalem na renderze miał  polerowany indeks. I taki chciałbym otrzymać.

Moje odczucie jest takie samo. Poza tym na renderach były polerowane, ludzie zapisywali się mając właśnie je na uwadze. Ja chciałem poczekać... Wychodzi na to, że dobrze bo teraz jak Filip z konopii wyskakują szczotkowane indeksy i to nie jest fajne. Coś podobnego było z koronkami. Ostateczna decyzja z oczywistych względów należy do Marcina, ale... 

Decyzja może i należy do robiącego projekt ale rozumiem że jak zegar zostanie zrobiony w takiej postaci jak zaprezentowany ze szczotkowanymi indeksami a nie jak był pokazany na renderze to spokojnie można zrezygnowac i odebrać zaliczkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... zebrała się Hiszpańska Inkwizycja :D

tumblr_mvg6t2ov7l1siloiwo1_250.gif

Pan da fotkę pandy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda to jak szczotkowane aluminium

QV wiem, zarobiony jesteś, ale daj proszę normalną fotkę pandy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QV - jak projekt idzie ? Dasz jakieś info ? Normalne zdjęcie PANDY żeby zobaczyć te "nowe indeksy" i ten jasnocośtam niebieski kolor wskazówek itd ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

indeksy będą polerowane, skoro nie chceta zmian. Będzie jak na renderach.

Koperty są już gotowe, poprawialiśmy indeksy na bezelach, caly czas pracujemy, granatowa tarcza dostala nico jasniejszy odcień, ale minimalnie. Jest sampel.

Jest szansa że to będzie pierwszy projekt bez opóźnień :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

indeksy będą polerowane, skoro nie chceta zmian. Będzie jak na renderach.

Koperty są już gotowe, poprawialiśmy indeksy na bezelach, caly czas pracujemy, granatowa tarcza dostala nico jasniejszy odcień, ale minimalnie. Jest sampel.

Jest szansa że to będzie pierwszy projekt bez opóźnień :-)

I to są świetne wieści! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.