Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

No mam nadzieje, ze nie miales nikogo z forum na mysli... :mellow:

A tak swoja droga, to nie tyle sztuka ukrasc, tylko pozniej to sprzedac, bo jak mniemam, to byl to czysty przypadek a nie kradziez na zamowienie, a to oznacza, ze albo bedzie to musial zlodziej opchnac za smieszne pieniadze, albo sam to nosic narazajac sie na wpadke - i bardzo dobrze B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mam nadzieje, ze nie miales nikogo z forum na mysli... :mellow:

A tak swoja droga, to nie tyle sztuka ukrasc, tylko pozniej to sprzedac, bo jak mniemam, to byl to czysty przypadek a nie kradziez na zamowienie, a to oznacza, ze albo bedzie to musial zlodziej opchnac za smieszne pieniadze, albo sam to nosic narazajac sie na wpadke - i bardzo dobrze B)

nie, nie miałem nikogo na myśli :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stalowa Daytona nie kosztuje 90 tys. Co za bzdury i głupota kierowcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze byla z bialego zlota - kto wie? :) Cyferblat mozna przeciez sobie wymienic, choc nie zrozumialbym takiego postepku ;)

Poza tym skad wiesz, ze to ten zegarek z tego zdjecia (jest pod nim podpis zdjecie ilustracyjne) - pisza tylko "zostawil zegarek" a nic o Rolexie czy Daytonie :)

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze raz - skad wiesz, ze to ten zegarek z tego zdjecia (jest pod nim podpis "zdjecie ilustracyjne") - pisza tylko "zostawil zegarek" a nic o Rolexie czy Daytonie :)

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Zgadzam się z Mariuszem -może była z białego lub żółtego złota. Nikt nic nie pisał chyba o stali (jak pamiętam). A zdjęcie Daytony jest z Wikipedii.

Co do samego faktu....szkoda i współczuje, czy stal czy złoto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przerazaja mnie tylko wpisy... co za narod - praktycznie ani jednego wpisu o sk....lu zlodzieju, tylko psy wieszaja na czlowieku, ktory mogl zwyczajnym przypadkiem go na chwile zostawic i zapomniec zabrac, bo np. byl spozniony do lekarza na wazne badanie i musial biec a wczesniej go sobie ustawial i odlozyl na siedzenie. Jakby jakiemus z tych wypisujacych bzdury, okradli mieszkanie, bo zapomnial drzwi zamknac, albo mial za slabe drzwi/zamki, to ciekaw jestem czy tez by wypisywal o sobie takie idiotyzmy... Ale to juz ktorys raz udowadnia, ze jak ktos jest bogatszy w tym kraju, to zawisc zasloni oczy nawet jak mu sie krzywda dzieje... Pewnie - na biednego nie trafilo - MASAKRA! :unsure:

ps

jak ktos jest biedny, to go wytykaja palcami i sie smieja, ze nie ma modnych ciuchow, samochodu, dobrej komorki czy chodzi jak zebrak. Jak zaczyna miec wiecej niz inni, to tez zle, bo pewnie ukradl, albo ma bogatych rodzicow i dostaje za nic... paranoja -_-

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak się jest wśród wron oczekują, że będziesz krakać jak one, inaczej będą chciały Cię zadziobać !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety także dzięki niektórym politykom aktualnej opozycji mamy takie "trochę jakby gorsze" postrzeganie drogiego zegarka. Samochód czy kolia mogą kosztować kilkadziesiąt tysięcy. Zegarek za tę kwotę - to już symbol korupcji i burżuazyjnego rozpasania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Polak Polakowi nawet klęski zazdrości"(z filmu Bogowie)

Dobre ale cos w tym jednak jest .

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I.....nic tylko łapę uciąć! :angry:

:P  :D

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

To jeszcze raz - skad wiesz, ze to ten zegarek z tego zdjecia (jest pod nim podpis "zdjecie ilustracyjne") - pisza tylko "zostawil zegarek" a nic o Rolexie czy Daytonie :)

Jak to nic o Roleksie ?. Przecież w nagłówku wiadomości wyraźnie jest napisane:

Kierowca BMW zostawił w zaparkowanym samochodzie roleksa, wartego 90 tys. zł. Gdy wrócił do auta, drogiego zegarka już nie było. Złodzieja będzie trudno namierzyć, bo na ulicy nie ma kamer monitoringu.

No niestety także dzięki niektórym politykom aktualnej opozycji mamy takie "trochę jakby gorsze" postrzeganie drogiego zegarka. Samochód czy kolia mogą kosztować kilkadziesiąt tysięcy. Zegarek za tę kwotę - to już symbol korupcji i burżuazyjnego rozpasania.

Myślę, że problem przede wszystkim nie tkwi w drogich zegarkach tylko w fakcie, że niektórzy z nich mają problem z udowodnieniem, że sami je kupili. Ponadto zdarza się, że nie wykazują kosztownych zegarków w oświadczeniach majątkowych. I z tego co słyszałem, problem nie dotyczy polityków opozycji tylko w szczególności polityków Platformy Obywatelskiej, która niestety szkodzi Polsce już od 8 lat, co dodatkowo wzmacnia negatywny odbiór.

Edytowane przez Magik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to nic o Roleksie ?. Przecież w nagłówku wiadomości wyraźnie jest napisane:

Kierowca BMW zostawił w zaparkowanym samochodzie roleksa, wartego 90 tys. zł. Gdy wrócił do auta, drogiego zegarka już nie było. Złodzieja będzie trudno namierzyć, bo na ulicy nie ma kamer monitoringu.

Myślę, że problem przede wszystkim nie tkwi w drogich zegarkach tylko w fakcie, że niektórzy z nich mają problem z udowodnieniem, że sami je kupili. Ponadto zdarza się, że nie wykazują kosztownych zegarków w oświadczeniach majątkowych. I z tego co słyszałem, problem nie dotyczy polityków opozycji tylko w szczególności polityków Platformy Obywatelskiej, która niestety szkodzi Polsce już od 8 lat.

niedługo wybory i na pewno przyjdą "lepsi", którzy nie zaszkodzą Polsce ;) cyrk nie teatr :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

niedługo wybory i na pewno przyjdą "lepsi", którzy nie zaszkodzą Polsce ;) cyrk nie teatr :)

Na oceny jeszcze za wcześnie. Czas pokaże jak będzie. PO dała wyraz swojej bylejakości i ponosi tego konsekwencje. No ale to temat na zupełnie inną dyskusję, do tego chyba niezgodny z regulaminem. Wróćmy zatem do zegarków  :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na oceny jeszcze za wcześnie. Czas pokaże jak będzie. PO dała wyraz swojej bylejakości i ponosi tego konsekwencje. No ale to temat na zupełnie inną dyskusję, do tego chyba niezgodny z regulaminem. Wróćmy zatem do zegarków  :).

oczywiście, wróćmy - dziś o godz. 16:56 ładny egzemplarz pojawił się w tym wątku ;):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poczatku ten nowy yachtmaster mi sie nie podobal, teraz juz do niego doroslem I z przyjemnoscia bym go nosil.

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

@dariusz ch - gratuluje! Jakie wrażenia i jak się nosi? Jak z uniwersalnością - codzień, ubrań itd..?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

oczywiście, wróćmy - dziś o godz. 16:56 ładny egzemplarz pojawił się w tym wątku ;):)

No widzę :). Prześwietny Rolex, bardzo mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu również gratuluję Panu Prezesowi pięknego Yahtmastera

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I.....nic tylko łapę uciąć! :angry:

:P  :D

Uważaj ma karabin :)

Co do zegarka , świetne zestawienie kolorystyczne.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi