Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

No oprawa niesamowita...- godna krola :P

book3.jpg

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No oprawa niesamowita...- godna króla :p/quote]

Również kupiłem tą książkę ale nie miałem jeszcze czasu do niej zajrzeć... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszke zdziwilo mnie, ze w srodku nie ma kredy blysk, ale z drugiej strony calosc robi wrazenie vintage, wiec nie jest zle  ;)

Jeszcze poluje na album o Submarinerze - jakby ktos cos, to niech da znac  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robert, ja również żałuję, że postanowiłeś odejść z forum, bo zabraknie kolejnej ciekawej postaci która miała coś do powiedzenia.

Ja np. również mam coraz mniej czasu na forum, ale usuwać konta nie mam zamiaru, więc i Ty może to jeszcze przemyślisz .

Co byś nie postanowił, życzę wszystkiego najlepszego

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robert, wyczuwam żal i czynnik "pozasportowy". Szkoda, że tacy użytkownicy odchodzą. To strata dla forum. Może da to do myślenia tym, którym powinno dać.

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To oryginalna bransoleta od kompletu? Pytam bo wydawało mi się że takie zapięcie z przetłoczeniami było sporo później ale może się nie znam:)

Edytowane przez foti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem że takie z przetłoczeniami na zapięciu pojawiły się dopiero po 2000 roku człowiek się uczy całe życie :)

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W słoneczny piątekec7442eade7ea3a3cf6782fc99ae4d27.jpg

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tbn

Koszul równie ładny jak zegarek. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koszul równie ładny jak zegarek. :)

Dziękuję :rolleyes:

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiosnaa69f4010c03a494bfa7834e4933b4776.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak oceniasz książkę, warto przeczytać? 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do Was takie pytanie, czy według Was zapisując się w kolejke na ma znaczenie w którym salonie to robimy ?

Czy niektóre salony nie działają jakby sprawniej, nie mają większego przebicia w podziale puli ?

Pytam, bo gdy kupowałem DJ41, w kilku salonach mówili tylko, że najbardziej poszukiwaną wersję chce i nie mam jej w ogóle na półkach, że trzeba sie zapisać i conajmniej ileś tam czekać itp. W jednym zaś z salonów, pl.K-cji wzięto do mnie namiar i obiecano poszukać zegarka. Suma sumarum po pewnym czasie zegarek dla mnie się znalazł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do Was takie pytanie, czy według Was zapisując się w kolejke na ma znaczenie w którym salonie to robimy ?

Czy niektóre salony nie działają jakby sprawniej, nie mają większego przebicia w podziale puli ?

Pytam, bo gdy kupowałem DJ41, w kilku salonach mówili tylko, że najbardziej poszukiwaną wersję chce i nie mam jej w ogóle na półkach, że trzeba sie zapisać i conajmniej ileś tam czekać itp. W jednym zaś z salonów, pl.K-cji wzięto do mnie namiar i obiecano poszukać zegarka. Suma sumarum po pewnym czasie zegarek dla mnie się znalazł.

Lista zapisow jest lista sumaryczna wszystkich salonow a nie kazdego z osobna. Jesli zapisales sie do kolejki na zegarek X w salonie Y, to salon ten sprawdza w centrali ile jest osob i ktory Ty jestes w kolejce. Natomiast oczywiscie na zegarki na ktore nie ma takich kolejek salon Y wiedzac, ze szukasz zegarka Z i, ze w nastepnej dostawie przyjdzie do innego salonu moze go sciagnac do siebie i Cie o tym poinformowac, ze juz maja.

Jak oceniasz książkę, warto przeczytać? 

Ja wole albumy tematyczne (o jednym modelu), gdyz zawieraja glownie informacje, ktorych szukam. W tej jest wszystkiego po trochu, ale jest to pozycja, ktora fan marki powinien posiadac, bo mozna w niej poogladac duzo fajnych pierwowzorow wielu modeli a jak wiemy Rolex nie tylko z subow czy dayton slynie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista zapisow jest lista sumaryczna wszystkich salonow a nie kazdego z osobna. Jesli zapisales sie do kolejki na zegarek X w salonie Y, to salon ten sprawdza w centrali ile jest osob i ktory Ty jestes w kolejce. Natomiast oczywiscie na zegarki na ktore nie ma takich kolejek salon Y wiedzac, ze szukasz zegarka Z i, ze w nastepnej dostawie przyjdzie do innego salonu moze go sciagnac do siebie i Cie o tym poinformowac, ze juz maja.

Pozwolę też podpiąć pytanie :) 

A jak wyglądają w tej chwili rabaty ?Są jakieś, czy zależą i różnią się od modelu ( na popularne i dostępne są udzielane a na "kolejkowe" ich brak)? oczywiście u A.D.

Masz może jakąś wiedzę?

dzięki wielkie za info i pozdrawiam

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na linie professional Ci z platynowa karta i "znajomi kroliczka" ;) moga max 4% + punkty na karte, jednak ze wzgledu na dlugie oczekiwania i to rowniez niedlugo zniknie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odrobina mniej światła dodaje mu uroku97c9487fc11fd4af322db953639cca5b.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na linie professional Ci z platynowa karta i "znajomi kroliczka" ;) moga max 4% + punkty na karte, jednak ze wzgledu na dlugie oczekiwania i to rowniez niedlugo zniknie :(

Dzięki, a na klasyczną linię cały czas jest 15 % max?

Pytam z ciekawości.Dla porównania - na obie linie 15 % bez wielkiej negocjacji i proszenia, od ręki że tak powiem dają w Dubaju u A.D. , tylko na professional nie ma zapisów. Na stanie zero sztuk. Pojawia się jakaś sztuka Suba czy Daytony i schodzi od razu ale z rabatem . Nie zapisują i nie wiedza też kiedy coś się pojawi, tak mówią ale byłem tez świadkiem jak podczas dostawy klasyków pojawiły  się jakieś sztuki np. Daytony. Tylko, że godzina mija i nic nie ma - ruch jak w Biedronce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi