Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, mario1971 napisał(-a):

Nie stać mnie. Mój worek na kasę to tania wersja Samsonite. LV to będą że 3 poziomy wyżej - level dla ludzi zamożnych. 

Oj tam oj tam. W porównaniu do zegarka to stosunkowo tania rzecz 15 k w pełnej skórze. A jaka praktyczna do 50 l mieścisz na ramię 6 mln PLN 😎 można też mieć wersje spokojna i niekrzykliwą. 

image.thumb.jpeg.9cfbd175303cb2c10f582094713c44bd.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Matt2405 napisał(-a):

Oj tam oj tam. W porównaniu do zegarka to stosunkowo tania rzecz 15 k w pełnej skórze. A jaka praktyczna do 50 l mieścisz na ramię 6 mln PLN 😎 można też mieć wersje spokojna i niekrzykliwą. 

Może jak już będę na emeryturze, to sobie taką sprawię. Buty i kurtki też robią? 🤔

Na razie nie noszę przy sobie takiej gotówki, aby tak duży worek że sobą nosić. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz na jakiś czas próbuję spojrzeć inaczej na Roleksa. Tak na samą zawartość zegarka w zegarku. Bez uprzedzeń i całej tej otoczki.  No nie da się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idź do dobrego terapeuty. Niech wyzwoli Cię z tych szatańskich zabobonów. Nie żałuj kasy. Jak już oczyści Twój umysł, wróć tu zupełnie nagi jak noworodek i zacznij wszystko od samego początku. Powinno pomóc! 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, mario1971 napisał(-a):

Może jak już będę na emeryturze, to sobie taką sprawię. Buty i kurtki też robią? 🤔

Na razie nie noszę przy sobie takiej gotówki, aby tak duży worek że sobą nosić. 

Buty na 100%. Odzienia wierzchnie także ale kurtki nie posiadam więc nic nie powiem. Z tą kasą w torbie to żart ale faktycznie widziałem jak do notariusza tak „kolega” z Ukrainy przyszedł chcąc kupić mieszkanie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Wszystko robią. Możesz się obrandować od stóp w górę.
1632309758_CleanShot2024-06-28at16_56_12.png.0e64bfdf3bb6585d7a95c97e2d17a5cb.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, beniowski napisał(-a):

No to mamy nowy trend na forum. Choć w sumie nie jest nowy, amerykańscy raperzy od lat takie zdjęcia publikują. Były już biusty, szampany, saszetki LV i gotówka. Czekamy na złote/diamentowe zęby. Na pewno szperacze wypatrzą takie zdjęcia na matce wszelkich odnośników, tj. Rolex forum, więc można publikowac śmiało - będzie usprawiedliwione 🤪.
2005386658_CleanShot2024-06-28at15_33_38.png.38ee5287b1d419ebb5d1c74ac02b052e.png

Syndrom nowobogackiej - nowoburackiej  elyyyytyyyy a jeszcze 20-30 lat temu niektórzy załatwiali się za stodołą.

Edytowane przez KOPA76

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, beniowski napisał(-a):

Wszystko robią. Możesz się obrandować od stóp w górę.
1632309758_CleanShot2024-06-28at16_56_12.png.0e64bfdf3bb6585d7a95c97e2d17a5cb.png

Ciekawe, jak będę w takim stroju jako 65-latek wyglądał!?🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, mario1971 napisał(-a):

Weekend - czas kupić sobie większą saszetkę, bo obecna jest zdecydowanie za mała. 🤑 

20240628_144454.jpg

I ściereczki z mikrofibry do kurzu, do auta ☺️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mario1971 napisał(-a):

Idź do dobrego terapeuty. Niech wyzwoli Cię z tych szatańskich zabobonów. Nie żałuj kasy. Jak już oczyści Twój umysł, wróć tu zupełnie nagi jak noworodek i zacznij wszystko od samego początku. Powinno pomóc! 🙄

Dzięki, wolę po prostu nie wchodzić w ogóle do tej rzeki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, beniowski napisał(-a):

Opakowania LV zbierasz😂

to nie moje , ja tylko ich kupiłem 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, beniowski napisał(-a):

No to mamy nowy trend na forum.

Tak - nawet grupa na FB zaczyna być "wyzej"... 😳😞 Chyba czas na zmiany... Nosic niebezpiecznie, w salonach traktuja jak łaskę a na dodatek watek milosnikow zdjeciami zaczyna potwierdzac uprzedzenia do tej marki... 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Matt2405 napisał(-a):

Nice try. 6 mln w setkach to 56 kg. W 500 zł banknotach 14 kg. Powodzenia z noszeniem na ramieniu. Tylko w "jagodziankach" znośnie da się przenieść. 🙂

1 godzinę temu, mario1971 napisał(-a):

Ciekawe, jak będę w takim stroju jako 65-latek wyglądał!?🤣

Mariusz, mamy 2024 rok. Wszystko da się znaleźć w sieci. Tak byś wyglądał. 😜

IMG_9958.jpeg

Edytowane przez memento mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, just_nobody07 napisał(-a):

Raz na jakiś czas próbuję spojrzeć inaczej na Roleksa. Tak na samą zawartość zegarka w zegarku. Bez uprzedzeń i całej tej otoczki.  No nie da się...

2 godziny temu, KOPA76 napisał(-a):

Syndrom nowobogackiej - nowoburackiej  elyyyytyyyy a jeszcze 20-30 lat temu niektórzy załatwiali się za stodołą.

Godzinę temu, ecipeci napisał(-a):

do szorowania o dno Rowu Mariańskiego brakuje dosłownie kilku centymetrów

16 minut temu, artme napisał(-a):

Tak - nawet grupa na FB zaczyna być "wyzej"... 😳😞 Chyba czas na zmiany... Nosic niebezpiecznie, w salonach traktuja jak łaskę a na dodatek watek milosnikow zdjeciami zaczyna potwierdzac uprzedzenia do tej marki... 😏

Trzeba wyjąć kij z d…., przymrużyć oko, przypomnieć sobie co to sarkazm i wtedy zabawa jest całkiem niezła.

Zegarki też zupełnie przyzwoite. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyzwoite to mało powiedziane. A co do zachowań, trzeba mieć dystans do siebie i innych, nawet wtedy, gdy żyłka w dupsku pęka. default_wink.png Ja siedzę sobie na tarasie i popijam zimne piwo. Pozdro!

51601516a751af912cfab943a59f5a9c.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Bugs napisał(-a):

Trzeba wyjąć kij z d…., przymrużyć oko, przypomnieć sobie co to sarkazm i wtedy zabawa jest całkiem niezła.

Zegarki też zupełnie przyzwoite. 

Obracanie kota ogonem a pewne cechy nadal pozostają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, KOPA76 napisał(-a):

Obracanie kota ogonem a pewne cechy nadal pozostają.

Spróbuj jeszcze raz, może jednak wypadnie. Naprawdę tak się fajniej żyje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo przestają się bawić. A każdy bawi się tak, jak lubi. Jeden w blasku fleszy, drugi w odbiciu lustra, w domowym zaciszu. Ilekroć coś wyda ci się dziwne, przypomnij sobie, gdzie jesteś, i zamiast się dziwić, spróbuj zrozumieć, a życie stanie się prostsze. 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc nie rozumiem o co ten raban. Forum zegarkowe, wiec na zdjęciach patrzę na zegarki. Kompletnie nie przeszkadza mi co jest na drugim planie. W  zasadzie na wiekszosci zdjec go nie zauważam. W zamkniętych wątkach piwo/whisky/itp co innego było ważne i najczęściej nie widziałem zegarków, nawet jeśli były na pierwszym planie. Jedyny watek gdzie zagarki i tlo jest ważne to ten związany z filiżanką kawy. Jeśli ktoś chce cos pokazać to pokazuje. Jeśli ja nie chce widzieć to nie widze. Po co sobie i komuś ciśnienie podnosić komentarzami o słomie. 

Edytowane przez Trojin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi