Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

42 minuty temu, Gaspar21 napisał(-a):

Za to pepsi na żywo na plus dla mnie 😉

To nie dziwne. Bo to diament w koronie. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Dorian06 napisał(-a):

To nie dziwne. Bo to diament w koronie. 

Zastanawiałem się zawsze, czemu wszyscy się nim tak zachwycają, ale po bliższym spotkaniu stwierdzam, że ma to coś 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Dorian06 napisał(-a):

Jakby ktoś chciał to jest dostępny taki gagatek.

image.thumb.png.4d68f73f7f47d8fb50d6230103f0df6f.png

Michał G mówił, że czekasz Michale czyli Twoja kolejka ale znaczy nie odbierasz nie było chemii?? 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem. Zauważyłem pod szkiełkiem paproch! Zegarek był w autoryzowanym serwisie 2 czy 3 lata temu, od tamtej pory nie był otwierany, stąd paproch musiał już być w kopercie po serwisie, a teraz “przykleił” się do szkiełka i stał się widoczny... Macie jakiś pomysł jak strącić go ze szkiełka bym ponownie go nie widział? 2eb6a5e3df97d357d7cf53deb008193f.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minutes ago, Honoris said:

Mam problem. Zauważyłem pod szkiełkiem paproch! Zegarek był w autoryzowanym serwisie 2 czy 3 lata temu, od tamtej pory nie był otwierany, stąd paproch musiał już być w kopercie po serwisie, a teraz “przykleił” się do szkiełka i stał się widoczny... Macie jakiś pomysł jak strącić go ze szkiełka bym ponownie go nie widział? 2eb6a5e3df97d357d7cf53deb008193f.jpg

Najskuteczniesza metoda to oddac go do serwisu i zrobia z tym porzadek. 30 minut roboty, wiec autoryzowany butik powinien ogarnac w mgnieniu oka. Alternatywa to nosic w nadzieji, ze sobie znajdzie inne, mniej wkurzajace dla oka miejsce pod szkielkiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Honoris napisał(-a):

Bezpiecznych metod strącenia raczej nie ma, a już tego nie odzobaczysz. Zostaje serwis. 

Edytowane przez RiddickB
Literówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Honoris napisał(-a):

Wysłać do serwisu jeśli jest na gwarancji lub do poleconego zegarmistrza, który potrafi w Rolexa. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam problem. Zauważyłem pod szkiełkiem paproch! Zegarek był w autoryzowanym serwisie 2 czy 3 lata temu, od tamtej pory nie był otwierany, stąd paproch musiał już być w kopercie po serwisie, a teraz “przykleił” się do szkiełka i stał się widoczny... Macie jakiś pomysł jak strącić go ze szkiełka bym ponownie go nie widział? 2eb6a5e3df97d357d7cf53deb008193f.jpg&key=4e2306e5d6f0f36491a22c57ac6bede05d4dfe18a26fe3bef49b8718be8b43dd

Miałem tak w Longinie. Jak odbierałem, to był schowany. Później się pokazał. Potem pojawiał się i znikał. Nie zdzierżyłem, oddałem do serwisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam problem. Zauważyłem pod szkiełkiem paproch! Zegarek był w autoryzowanym serwisie 2 czy 3 lata temu, od tamtej pory nie był otwierany, stąd paproch musiał już być w kopercie po serwisie, a teraz “przykleił” się do szkiełka i stał się widoczny... Macie jakiś pomysł jak strącić go ze szkiełka bym ponownie go nie widział? 2eb6a5e3df97d357d7cf53deb008193f.jpg&key=4e2306e5d6f0f36491a22c57ac6bede05d4dfe18a26fe3bef49b8718be8b43dd

Podejdź do Pieskiewicza, powinien „zrobić” od ręki.
Jak Rolo na gwarancji, to bezpłatnie.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym mocno potrząsnął, może się gdzieś schowa 😂?

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, beniowski napisał(-a):

Ja bym mocno potrząsnął, może się gdzieś schowa 😂?

ja bym uważał bo jeszcze korona temu królu spadnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, facecik napisał(-a):

Okropny dzień. Tylko zegarek się trochę świeci. Cześć!

IMG_1769.thumb.jpg.b0a94822620e540fc5eff1fc5e12f76d.jpg

W Krk pogoda również delikatnie mówiąc średnia. Choć super, że nie pada. 

Gratuluję lewusa. 

I to prawda, że się świeci. Ale taki jego obowiązek. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Dorian06 napisał(-a):

W Krk pogoda również delikatnie mówiąc średnia. Choć super, że nie pada. 

Gratuluję lewusa. 

I to prawda, że się świeci. Ale taki jego obowiązek. 

Dzięki Kolego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega ma gust i to nie byle jaki, to trzeba przyznać.

Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.11.2024 o 13:40, Honoris napisał(-a):

(...) Macie jakiś pomysł jak strącić go ze szkiełka bym ponownie go nie widział?

Pamiętam ze szkoły :) był taki eksperyment > laska ebonitowa naelektryzowana przez pocieranie przyciągała papierki ... może udałoby się go przesunąć na brzeg w mniej widoczne miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, czy według waszej wiedzy jest możliwość żeby u AD zamówić bransoletę jubilee do DJ 126300 kupionego pierwotnie na oyster?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi