Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, Bugs napisał(-a):

Nie bo nie, nieważne o co chodzi.
Ja poprosiłem o kopię deklaracji bo powiedzieli że tylko wtedy mam szansę na Daytonę.
Żona, ojciec i reszta rodziny tak samo zrobili.

Przypomniało mi się jak dobre 20 lat temu miałem wysłać przelew do Stanów. Poprosiłem gościa o nr konta, a on mi na to że nie poda bo…… jak będę mieć jego nr konta to będę mógł na nie wejść i mu ukraść pieniądze😳. Musiałem zatem wysłać mu pieniądze tzw. czekiem bankierskim.

Może ten kolega co to nie pozwolił swoim telefonem samemu zrobić zdjęcia dla siebie bał się że mu się W. Kruk włamie do telefonu za pomocą tego dokumentu😁?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem, to w Silesii nie chcą robić kopii, może nie chce im się 2 razy pisać, nie mają ksero, ale jak podpisuje coś, to mam prawo mieć kopię. Zawsze robię zdjęcie. Nie zrobiłem tylko w grudniu, bo byłem tak podjarany, że się zapisuje, że wziąłem tylko kartkę z nr modelu i ceną na co się zapisałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z tego co wiem, to w Silesii nie chcą robić kopii, może nie chce im się 2 razy pisać, nie mają ksero, ale jak podpisuje coś, to mam prawo mieć kopię. Zawsze robię zdjęcie. Nie zrobiłem tylko w grudniu, bo byłem tak podjarany, że się zapisuje, że wziąłem tylko kartkę z nr modelu i ceną na co się zapisałem

Dla mnie zrobili nawet bez proszenia, czyli Daytona pewna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie zrobili nawet bez proszenia, czyli Daytona pewna.

No to tylko pogratulować A może czytają nasze wypociny i widzą, że jak klient coś podpisuje, to wypada, żeby każda ze stron dostała po egzemplarzu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W galerii w gda pan prosi o zrobienie zdjecia- dzis prz okazji przymuerzania Tudora uslyszalem jak gosc zamawial …. jakiegos rolexa.

na lapie mial batmana.

moze ktos z was?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, pawel007 napisał(-a):

W galerii w gda pan prosi o zrobienie zdjecia- dzis prz okazji przymuerzania Tudora uslyszalem jak gosc zamawial …. jakiegos rolexa.

na lapie mial batmana.

moze ktos z was?

Niemożliwe, tu tylko miłośnicy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi z tymi potwierdzeniami i zdjeciami? Ja nigdy nie robilem zdjec i nie bralem zadnych potwierdzen… wszystkie zegarki szczesliwie przychodziły i sa u mnie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie rozumiem dlaczego ktoś miałby mieć problem ze zrobieniem zdjęcia dokumentu, który de facto dotyczy tej osoby.

Słyszałem o przypadkach, że przychodził zegarek w innej konfiguracji niż był zamawiany - wydaję mi się, że warto wtedy mieć dokument lub jego zdjęcie, które potwierdzi faktyczne zamówienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszą, że w nowej Daytonie jest AR.

To akurat nic dziwnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, mario1971 napisał(-a):

Sarkazm?

Nie, dla mnie niektóre elementy na +, szczególnie w obrębie tarczy.

Natomiast co do kontrowersyjnego obramowania bezela, to zapewne zabieg czysto praktyczny, wynikający z potrzeby chronienia ceramiki. Pewnie były reklamacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Blue Dial faktycznie bywa czarny, niby znika, ale fluted+jubilee  i... po zniknięciu :)

U mnie się szykuje ciekawy tydzień..  Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten Blue Dial faktycznie bywa czarny, niby znika, ale fluted+jubilee  i... po zniknięciu

U mnie się szykuje ciekawy tydzień..  Miłego dnia!

W mocnym świetle łapie super odcień błękitu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Bronzo

Jakoś dużo paprochów się uzbierało na szkle ;) 

IMG_9836.thumb.jpg.8741297b2615b443af54f90b31c5353d.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, a_team napisał(-a):

Pokazywać mi tu sikory na łapie, co taka cisza ? 😁

Ja dzisiaj z czarnym DJ 😛

No i po co te prowokacje? Dziś był dzień basenowy to i złożyło się, że zegarek odpowiedni do zaprezentowania. Choć w sumie to przecież nuda😉

IMG_20230405_1521151.thumb.jpg.45853e05afc3a59ad81214418a23cd5e.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No i po co te prowokacje? Dziś był dzień basenowy to i złożyło się, że zegarek odpowiedni do zaprezentowania. Choć w sumie to przecież nuda
IMG_20230405_1521151.thumb.jpg.45853e05afc3a59ad81214418a23cd5e.jpg

A tak dla żartu Nie nuda, tylko klasyka i legenda marki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi