Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Wklejam po raz pięćset pierwszy, ku uciesze części i frustracji co poniektórych bardziej ą i ę. default_wink.png

8c2435cec45a91d2158255fefc4ab1ba.jpg

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, mario1971 napisał(-a):

Wklejam po raz pięćset pierwszy, ku uciesze części i frustracji co poniektórych bardziej ą i ę. default_wink.png

A już nie mogę się doczekać na pięćset drugi i pięćset trzeci 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne wielu z Was miało nadzieję, że ten dzień już nigdy nie nadejdzie. 

A tu błąd. :P

20240525-122802.jpg

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Dorian06 napisał(-a):

A tu błąd. :P

20240525-122802.jpg

Mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz. 😜

Bo miłość ślepa jest i głucha...

Edytowane przez mario1971

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A tu błąd.
20240525-122802.jpg&key=d374d05405b6534cdb5282f0aac74105758357b950ac0f0fd5627031cfb1cf23
Ode mnie dostałeś like za intencja, a nie za wrażenia estetyczne

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama rozkosz jak to czytam. 🤣 Brawo Iga!  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, nicon napisał(-a):

Ciekawe kto wie o tym niknejmie poza Jakubem Roskoszem, kimkolwiek on jest.

Może chce się wypromować na Idze? Btw, to ten “miłośnik” zegarków co to wystąpił w pierwszym video/podkaście CH24. Jak ktoś da radę wytrzymać to pieprzenie, to niech posłucha (kolejny odcinek, z innym gościem, jest już super).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, mario1971 napisał(-a):

Dla mnie też możesz wrzucać bez zazdrości 😀 chyba jeden z niewielu Rolexów które naprawdę chciałbym mieć. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, kornel91 napisał(-a):

Dla mnie też możesz wrzucać bez zazdrości 😀 chyba jeden z niewielu Rolexów które naprawdę chciałbym mieć. 

Mógłby zostać jedynym zegarkiem, gdybyn nagle zbrzydził się tą pasją. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Piotr, nie czytasz Pudelka i innych tym podobnych Plotek. Tak trzymaj!

Kto by na to marnował czas ?

8c2435cec45a91d2158255fefc4ab1ba.jpg&key=ed66dce2311ab4864051d8891d8791913ed6504e03b6acf73f69a347e8d4dcc1

Jak się człowiek zapisać nie może, to przynajmniej poogląda u innych i powzdycha trochę

IMG_2800.thumb.jpeg.073fc13cf1b4430a182cfca2054f0a42.jpeg

Jaki to rocznik ?
Taka ciekawostka
IMG_2393.thumb.jpeg.7d38d96a4ef968f3c2dc91e33ae7e4e7.jpeg

I takie informacje bardzo cieszą. Trzeba kibicować polakom na arenie międzynarodowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Lincoln Six Echo napisał(-a):

No właśnie już w "Jaki zegarek...?" miałem zapytać, czy Ci urwało lewe ramię...  :D  ;)

Czasami tak mam, że noszę zegarki na prawej ręce. Nie jest ona tak samo wyćwiczona na unikanie niebezpieczeństw (futryny, blaty, szuflady), ale dzisiaj jest niedziela - czas relaksu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Czasami tak mam, że noszę zegarki na prawej ręce. Nie jest ona tak samo wyćwiczona na unikanie niebezpieczeństw (futryny, blaty, szuflady), ale dzisiaj jest niedziela - czas relaksu. 

Swoją drogą, wciąż nie mogę "wyjść z podziwu" dla jakże "uroczego" forumowego zjawiska - mianowicie, że bardzo ładnie zrobione zdjęcia świetnych zegarków znaczących marek (że tak to dyskretnie ujmę ;)) dostają na tym forum mniej albo duuużo mniej lajków niż Pagani Design, Seestern, Addiesdive, czy np. Wujgowiedive...  ;) Czyżby...? :D

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Swoją drogą, wciąż nie mogę "wyjść z podziwu" dla jakże "uroczego" forumowego zjawiska - mianowicie, że bardzo ładnie zrobione zdjęcia świetnych zegarków znaczących marek (że tak to dyskretnie ujmę ;)) dostają na tym forum mniej albo duuużo mniej lajków niż Pagani Design, Seestern, Addiesdive, czy np. Wujgowiedive...  ;) Czyżby...? :D

Jesteśmy w mniejszości. Chiński badziew jest tani, a rzesza ich wielbicieli z dnia na dzień się powiększa pod wodzą feldmarszałka, który w efektywny sposób zaraża innych w niemal każdym zakątku tego Forum. 

Edytowane przez mario1971

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

mianowicie, że bardzo ładnie zrobione zdjęcia świetnych zegarków znaczących marek (że tak to dyskretnie ujmę ;)) dostają na tym forum mniej albo duuużo mniej lajków niż Pagani Design, Seestern, Addiesdive, czy np. Wujgowiedive...  ;) Czyżby...? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Tu się z tym zgodzę 😀

27 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Jesteśmy w mniejszości. Chiński badziew jest tani, a rzesza ich wielbicieli z dnia na dzień się powiększa pod wodzą feldmarszałka, który w efektywny sposób zaraża innych w niemal każdym zakątku tego Forum. 

Ja lajkuje bo zawsze wrzucać świetne foty. 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Ja na ten przykład Rolexów nie lubię,  więc ich nie lajkuję. Co innego np Mariisza Lange 😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lincoln Six Echo bo to proszę pana kolegi to jest taka właśnie  tajemnica poliszynela , szok i niedowierzanie 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee, trochę chyba przesadzacie. Ja na przykład kolegę Pawła lubię, ale chinoli z kradzionym dizajnem nie lajkuję.
Z kolei kolega Mariusz za mną chyba nie przepada (z nie do końca zrozumiałych dla mnie powodów, może kiedyś uda się je ustalić f2f), a Jego fotki lajkuje, bo raz, że zdjęcia ładne, a dwa, że i zegarki niczego sobie (choć akurat zielony sub nie jest zegarkiem, za którym bym szczególnie wzdychał).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi