Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam lajkuje 1) dobre zdjecie 2) zegarek który mi sie podoba 3) Chińczyków (kopii) dla zasady nie lajkuje bo kradną design

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, rafi napisał(-a):

Eee, trochę chyba przesadzacie. Ja na przykład kolegę Pawła lubię, ale chinoli z kradzionym dizajnem nie lajkuję.
Z kolei kolega Mariusz za mną chyba nie przepada (z nie do końca zrozumiałych dla mnie powodów, może kiedyś uda się je ustalić f2f), a Jego fotki lajkuje, bo raz, że zdjęcia ładne, a dwa, że i zegarki niczego sobie (choć akurat zielony sub nie jest zegarkiem, za którym bym szczególnie wzdychał).

Już to naprawiam. 😉 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można się śmiać, ale nie wiemy czy po takich wakacjach czy małej ilości lajkow ci ludzie nie muszą potem przepracować traumy na kilku sesjach u swojego terapeuty. To są życiowe dramaty, tylko w tym wątku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

No, niestety, słabe te złośliwe popierdywania. A wiecie dlaczego? Bo ja NIE MAM Rolexa.  :)

Jarku, nie poddawaj się, jesteśmy z Tobą! 

Inkwizycja_i_armia.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą, wciąż nie mogę "wyjść z podziwu" dla jakże "uroczego" forumowego zjawiska - mianowicie, że bardzo ładnie zrobione zdjęcia świetnych zegarków znaczących marek (że tak to dyskretnie ujmę ) dostają na tym forum mniej albo duuużo mniej lajków niż Pagani Design, Seestern, Addiesdive, czy np. Wujgowiedive...  Czyżby...?

Wyjdz na ulice. Przewaza szarosc. Kurtyna.

bibbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, a_team napisał(-a):

Kto by na to marnował czas ? emoji28.png
Jak się człowiek zapisać nie może, to przynajmniej poogląda u innych i powzdycha trochę emoji16.png
Jaki to rocznik ? emoji846.png
I takie informacje bardzo cieszą. Trzeba kibicować polakom na arenie międzynarodowej emoji106.png

2002 :) 

IMG_2844.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Jan napisał(-a):

Chińczyków (kopii) dla zasady nie lajkuje bo kradną design

A "szfajcarow" typu Davosa pepsi albo Stenek submariner lajkujesz? 😬😂😜

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@artme w sumie nie ale chyba dlatego ze ich nie widać specjalnie ;) idąc dalej Baltica lubie ale tricompax uważam za moneygrab poniżej ich standardu. Od firmy ktora tego nie musi robic chciałbym czegoś wiecej bo mają wystarczajaco fajne własne projekty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Jan napisał(-a):

@artme w sumie nie ale chyba dlatego ze ich nie widać specjalnie ;) idąc dalej Baltica lubie ale tricompax uważam za moneygrab poniżej ich standardu. Od firmy ktora tego nie musi robic chciałbym czegoś wiecej bo mają wystarczajaco fajne własne projekty

Ja nie mam z tym problemu. Jesli cos nie jest opatentowane a logo nie jest "skradzione", to co mi za roznica, ze jakis milosnik luksusowego zegarka, ktorego design bardzo mu sie podoba i chcialby miec chocby taka mala namiastke jego (bo wie, ze nigdy go sobie nie kupi w oryginale) kupi taka kopie. Ci, co faktycznie maja w d...pie prawa czyjejs wlasnosci a wazniejsze jest "zablysnac" w towarzystwie, albo robic z siebie milionera i bogacza, to i tak kupia podrobke "pełną gębą", bo logo MUSI byc, nie? 🤭😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@artme pewnie tak ale zeby była jasność ja nie krytykuję właścicieli. Ich decyzja i mnie nic do tego. To że sam bym nie kupił to inna sprawa. Generalnie temat rzeka bo każdy ma swoje podejście i powody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Jan napisał(-a):

@artme pewnie tak ale zeby była jasność ja nie krytykuję właścicieli. Ich decyzja i mnie nic do tego. To że sam bym nie kupił to inna sprawa. Generalnie temat rzeka bo każdy ma swoje podejście i powody.

Dokladnie - mam takie samo zdanie, ale konczymy, bo nas tu zjedza 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, beniowski napisał(-a):

W chmurach.

IMG_6917.jpeg

ach , to życie milionerów 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szkoleniu z operatorami naszych służb, uczono nas, że broń nie czyni z Ciebie Faceta. Z automatu nie stajesz się lepszy, silniejszy i sprawniejszy :) Rolex nie świadczy o Twojej pozycji społecznej, tak jak porsche czy jakaś inna zabawka. Ludzie którzy osiągnęli sukces, nie muszą nic udowadniać, nie wklejają dziesiątek zdjęć, z tym samym modelem :).

Byłem kiedyś w domu jednego z najbogatszych norwegów, zwykła chatka jakich wiele, nawet nie ogrodzona. Zwykły facet, który potrafił zrobić grila dla gości i już nic nie musiał udowadniać.

Cieszymy się Rolexami, Omegami,  davosami, aztorinami, a nie dzielmy ludzi na tych z Rolkami i pozostałymi.

Stać mnie na rolka, tylko zadaję sobie pytanie, po co, ponieważ nie czuję magii tej marki :)

Miłego wieczoru dla wszystkich 

Edytowane przez Maciej72

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, artme napisał(-a):

Ja nie mam z tym problemu. Jesli cos nie jest opatentowane a logo nie jest "skradzione", to co mi za roznica, ze jakis milosnik luksusowego zegarka, ktorego design bardzo mu sie podoba i chcialby miec chocby taka mala namiastke jego (bo wie, ze nigdy go sobie nie kupi w oryginale) kupi taka kopie. Ci, co faktycznie maja w d...pie prawa czyjejs wlasnosci a wazniejsze jest "zablysnac" w towarzystwie, albo robic z siebie milionera i bogacza, to i tak kupia podrobke "pełną gębą", bo logo MUSI byc, nie? 🤭😉

Mam tak z explorerem 124270. Na razie skończyło sie na Tudorze BB36 i Tisselu ex36😁 Ale jestem coraz bliżej kupna ori.

Instagram: przemekspce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, Krakus1 napisał(-a):

ach , to życie milionerów 😉

No tak bywa. Polecieliśmy do St. Moritz na obiad.  Nie wiedziałeś że nauczyciele to milionerzy🤣?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czasami tak mam, że noszę zegarki na prawej ręce. Nie jest ona tak samo wyćwiczona na unikanie niebezpieczeństw (futryny, blaty, szuflady), ale dzisiaj jest niedziela - czas relaksu. 

Mario dlaczego prawa jak nosisz na lewej ? Z ciekawości pytam Tak po prostu, bo masz takie widzimisię czy jednak jakiś konkretny powód ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, a_team napisał(-a):

Mario dlaczego prawa jak nosisz na lewej ? Z ciekawości pytam emoji846.png Tak po prostu, bo masz takie widzimisię czy jednak jakiś konkretny powód ? emoji846.png

75% na lewej, 25% na prawej. W tej chwili oglądam serial "W garniturach" z zegarkiem na prawej ręce. To chyba wyjaśnia całą sprawę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, just_nobody07 napisał(-a):

Ja na ten przykład Rolexów nie lubię,  więc ich nie lajkuję.

No chyba, że mojego.  ;)

Ale jego nie raz widziałeś i mówiłeś, że na tych paskach wygląda akceptowalnie. :lol:

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Dorian06 napisał(-a):

No chyba, że mojego.  ;)

Ale jego nie raz widziałeś i mówiłeś, że na tych paskach wygląda akceptowalnie. :lol:

Tak było 🤔😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Swoją drogą, wciąż nie mogę "wyjść z podziwu" dla jakże "uroczego" forumowego zjawiska - mianowicie, że bardzo ładnie zrobione zdjęcia świetnych zegarków znaczących marek (że tak to dyskretnie ujmę ;)) dostają na tym forum mniej albo duuużo mniej lajków niż Pagani Design, Seestern, Addiesdive, czy np. Wujgowiedive...  ;) Czyżby...? :D

To ja chyba za mało forum przeglądam bo jak dotąd miałem wrażenie że najwięcej lajków ( z niewiadomych przyczyn zwanych tutaj "reputacją" ) ) zbierają, oprócz głupawych żartów,  zdjęcia Rolexów w scenerii - w kolejności zachwycania się: biuro > ogród > fura > sportowa fura > cycki. Jakby byli tu prawdziwi bogacze to pewnie doszłyby jeszcze jachty i  samoloty ale kojarzę tylko jednego który takich fotek nie wstawiał a od dawna się nie pojawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
75% na lewej, 25% na prawej. W tej chwili oglądam serial "W garniturach" z zegarkiem na prawej ręce. To chyba wyjaśnia całą sprawę. 

Słyszałem o nim, ale nie oglądałem tego serialu, dlatego nie bardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi