eye_lip 28700 #69901 Posted April 17 Na takie cztery wczoraj wpadłem: 10 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
eustechy 602 #69902 Posted April 17 1 godzinę temu, MocnyFull napisał(-a): Miał ktoś może styczność z zakupami na chrono24? Zostało mi klika godzin na zaakceptowanie oferty kupna tego zegarka. https://www.chrono24.pl/rolex/oyster-perpetual-41--id43648457.htm?SETLANG=pl_PL&SETCURR=PLN Czy jeśli okazałoby się, że to znowu jakaś podróbka a jest to zakup od prywatnej osoby to coś mnie chroni? Wpłacam kasę na konto Chrono i mam 7 dni od odbioru zegarka na akcept ale jeśli nie zaakceptuje bo np. jakiś fake to support jest po moje stronie i będę mógł zwrócić towar? Jest jakieś ryzyko? Ten sam zegarek https://chroneo.pl/products/rolex-oyster-perpetual-41-124300-black-dial 0 Share this post Link to post Share on other sites
MocnyFull 217 #69903 Posted April 17 Ten sam zegarek https://chroneo.pl/products/rolex-oyster-perpetual-41-124300-black-dialJa tu widzę trochę inne kolory tarczy 0 Share this post Link to post Share on other sites
eustechy 602 #69904 Posted April 17 23 minuty temu, MocnyFull napisał(-a): Ja tu widzę trochę inne kolory tarczy Mój błąd, przepraszam. Sprawdziłem tylko pierwszą część numeru referencyjnego. 0 Share this post Link to post Share on other sites
MocnyFull 217 #69905 Posted April 17 Mój błąd, przepraszam. Sprawdziłem tylko pierwszą część numeru referencyjnego.Spoko, ogólnie śledzę oferty ale ciężko z końcówki produkcji która przypada na chyba sierpień 2025 znaleźć coś w celującym stanie… 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 64202 #69906 Posted April 17 Najchętniej noszony przeze mnie zegarek... 16 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
Heavyweight2712 8831 #69907 Posted April 17 3 godziny temu, eye_lip napisał(-a): Na takie cztery wczoraj wpadłem: Zdjęcia wyglądają egzotycznie, jakby zegarki znajdowały się w akwarium 😉 fajnie to wygląda 👍 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10798 #69908 Posted April 17 Miał ktoś może styczność z zakupami na chrono24?Zostało mi klika godzin na zaakceptowanie oferty kupna tego zegarka. https://www.chrono24.pl/rolex/oyster-perpetual-41--id43648457.htm?SETLANG=pl_PL&SETCURR=PLNCzy jeśli okazałoby się, że to znowu jakaś podróbka a jest to zakup od prywatnej osoby to coś mnie chroni?Wpłacam kasę na konto Chrono i mam 7 dni od odbioru zegarka na akcept ale jeśli nie zaakceptuje bo np. jakiś fake to support jest po moje stronie i będę mógł zwrócić towar? Jest jakieś ryzyko?Dlaczego chcesz kupić ten zegarek ? W tej cenie, to pewnie u nas znajdziesz 1 Share this post Link to post Share on other sites
Heavyweight2712 8831 #69909 Posted April 17 15 minut temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Dlaczego chcesz kupić ten zegarek ? W tej cenie, to pewnie u nas znajdziesz Profesjonalne podejście do klienta i klasyczne pytanie ,,Dlaczego chcesz kupić ten zegarek’’ padnie szereg odpowiedzi, że sam siebie przekona do jego zakupu 😉 0 Share this post Link to post Share on other sites
MocnyFull 217 #69910 Posted April 17 Dlaczego chcesz kupić ten zegarek ? W tej cenie, to pewnie u nas znajdziesz Chętnie kupię u nas ale od pewnego czasu nie mogę żadnego 124300 znaleźć w tym kolorze… 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10798 #69911 Posted April 17 Chętnie kupię u nas ale od pewnego czasu nie mogę żadnego 124300 znaleźć w tym kolorze…Napisz do sprzedawców procesjonalnych na naszym forum. Jeśli nie mają, to poszukają dla Ciebie. Dowiesz się jaka cena itp, bie musisz kupować w ciemno na chrono24 od prywatnej osoby. Tu masz pewne źródło Profesjonalne podejście do klienta i klasyczne pytanie ,,Dlaczego chcesz kupić ten zegarek’’ padnie szereg odpowiedzi, że sam siebie przekona do jego zakupu Bardziej chodziło o ten z aukcji, dlaczego akurat ten, bo cena 36K to jest powyżej retail. Na OP raczej zapisują, chociaż tam jest chyba wycofana tarcza, dlatego sprzedawcy pro z forum pewnie pomogą 2 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 75251 #69912 Posted April 17 7 godzin temu, MocnyFull napisał(-a): Miał ktoś może styczność z zakupami na chrono24? Zostało mi klika godzin na zaakceptowanie oferty kupna tego zegarka. https://www.chrono24.pl/rolex/oyster-perpetual-41--id43648457.htm?SETLANG=pl_PL&SETCURR=PLN Czy jeśli okazałoby się, że to znowu jakaś podróbka a jest to zakup od prywatnej osoby to coś mnie chroni? Wpłacam kasę na konto Chrono i mam 7 dni od odbioru zegarka na akcept ale jeśli nie zaakceptuje bo np. jakiś fake to support jest po moje stronie i będę mógł zwrócić towar? Jest jakieś ryzyko? Chcesz kupować bezpiecznie i bez stresu, kupuj od profesjonalnych sprzedawców z dużą ilością transakcji najwyżej ocenianych. Zawsze możesz też zlecić naszym Karolom poszukanie dokładnie tego modelu, którego szukasz. Ogarną Ci temat w miesiąc. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
Walezy 399 #69913 Posted April 17 (edited) 3 hours ago, MocnyFull said: Chętnie kupię u nas ale od pewnego czasu nie mogę żadnego 124300 znaleźć w tym kolorze… Pośpiech złym doradcą. Poza tym chłopaki dobrze ci radzą - lepiej kupić od profesjonalnych sprzedawców bo masz pełną możliwość zwrotu. Zwłaszcza że to nie jest tani zakup. To nie konkurs kto kupi najtaniej. Edited April 17 by Walezy 0 Share this post Link to post Share on other sites
MocnyFull 217 #69914 Posted April 17 Ok. Dziękuję. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10798 #69915 Posted April 18 Miłego weekendu 😉 15 Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 64202 #69916 Posted April 18 19 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
arek-legnica 334 #69918 Posted April 18 Wlazłem do butiku i była przymiarka i dalej człowiek we mgle 🤭 Mam 16,5 cm nadgarstek, 41 dla mnie za duży a 36 za mały.. Zdjęcia też do końca rozmiaru nie pokazują. 1 Czas jest moim sprzymierzeńcem. Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10798 #69919 Posted April 18 Wlazłem do butiku i była przymiarka i dalej człowiek we mgle Mam 16,5 cm nadgarstek, 41 dla mnie za duży a 36 za mały.. Zdjęcia też do końca rozmiaru nie pokazują. OP dobrze leży. DJ na tym zdjęciu może wydawać się ciut za duży, ale zdjęcia często przekłamują 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 20179 #69920 Posted April 19 Ma ktos luźne 4,8mln $ ? Kolorowy secik zolte. Biale, rozowe zloto + platyna 🃏 0 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
arek-legnica 334 #69921 Posted April 19 (edited) 13 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): OP dobrze leży. DJ na tym zdjęciu może wydawać się ciut za duży, ale zdjęcia często przekłamują Pani w butiku powiedziała że mi lepiej w DJ 🤭 Mam straszną słabość do beige OP Nowy Tudor Monarch w podobnym ale ciemniejszym kolorze tarczy połamał moje dotychczasowe plany na maxa. Na szczęście nie muszę nic na obecną chwilę kupować i cały czas badam co mi może jeszcze zawrócić w głowie. Edited April 19 by Volturi 5 Czas jest moim sprzymierzeńcem. Share this post Link to post Share on other sites
amatsukaze 867 #69922 Posted April 19 Z nowości zapisałem się na OP Jubilee - zobaczymy co z tego wyjdzie. Ostatnio znowu chodzi mi po głowie powrót do Sub’a 14060m, 5513, albo Kermit’a. 😊 Musi być jakiś sub na codzień w kolekcji. 10 Instagram Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 64202 #69923 Posted April 19 9 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
QuadrifoglioVerde 4657 #69924 Posted April 19 (edited) 3 godziny temu, Volturi napisał(-a): Pani w butiku powiedziała że mi lepiej w DJ 🤭 Mam straszną słabość do beige OP Nowy Tudor Monarch w podobnym ale ciemniejszym kolorze tarczy połamał moje dotychczasowe plany na maxa. Na szczęście nie muszę nic na obecną chwilę kupować i cały czas badam co mi może jeszcze zawrócić w głowie. Ten Tudor jest świetny i dużo dużo lepszy niż wszystkie nowości Rolexa razem wzięte chodź troszkę mnie razi zbytnie przyklejenie X do I w cyfrze XI W dniu 17.04.2026 o 08:35, Dnlaie napisał(-a): Najchętniej noszony przeze mnie zegarek... Prostota się zawsze broni, raz że ta kompozycja jest użyteczna to niesamowicie uniwersalna. Lupka jest symbolem Rolexa takim samym jak ich korona. Hejterzy lupki nienawidzą Rolexa. To powiedziałem ja Jarząbek! Edited April 19 by QuadrifoglioVerde 3 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10798 #69925 Posted April 19 Pani w butiku powiedziała że mi lepiej w DJ Mam straszną słabość do beige OP Nowy Tudor Monarch w podobnym ale ciemniejszym kolorze tarczy połamał moje dotychczasowe plany na maxa. Na szczęście nie muszę nic na obecną chwilę kupować i cały czas badam co mi może jeszcze zawrócić w głowie. DJ bicolor trochę inna cena, może dlatego ? Akuratta wersja w żółtym złocie z szampańską tarczą prezentuje się rewelacyjnie, znajomy takiego ma Wszystko zależy jak Tobie się widzą te zegarki, jak Ci się ukladają na ręce, czy się podobają i inne aspekty, którymi się kierujesz przy zakupie Z nowości zapisałem się na OP Jubilee - zobaczymy co z tego wyjdzie. Ostatnio znowu chodzi mi po głowie powrót do Sub’a 14060m, 5513, albo Kermit’a. Musi być jakiś sub na codzień w kolekcji.Fajny ghost 2 Share this post Link to post Share on other sites