Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Recommended Posts

Guest The Lord

No znalazłoby się np. paru prezydentów USA, a jak już musi być król - Harald z Norwegii  :)

No proszę, od razu przyjemniej. :)

Nie wiem, np. Testoviron? Wielki człowiek, wizjoner, filantrop i myśliciel, który pokazał milionom Polaków jak żyć z godnością.

Warto też docenić słownictwo tego "wielkiego człowieka" przy którym nawet prof. Bralczyk wypada słabo. Szczególnie urozmaicony był spójnik zdania. :);)

Na zdjęciu królowa Elżbieta z zegarkiem Patek Philippe Golden Ellipse na ręku.

Ale na koronacji miała taki bardziej zegarek czarnych raperów sądząc po ilości kamieni. Akurat Rolex wtedy robił w stali więc wybrała JLC

No znalazłoby się np. paru prezydentów USA, a jak już musi być król - Harald z Norwegii  :)

Prawie każdy „król na dzielni” nosi Rolka

post-55792-0-96245300-1536338392_thumb.jpeg

Guest awi

Czy jest na prawdę tak nudno w dziale PP?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Powinienes sie cieszyc, ze zegarkowy Syjon pochylil sie nad zegarkowym motłochem, nawet chocby po to zeby wbic Szpile ;)

Nie wiem, np. Testoviron? Wielki człowiek, wizjoner, filantrop i myśliciel, który pokazał milionom Polaków jak żyć z godnością.

Dawno się tak nie ubawiłem!

Co-Axial

Guest The Lord

Dobrze, że o tym wspominasz. Jakoś nie przeszkadzały Ci żarty fanów Roleksa w temacie dotyczącym Patek Philippe, ale w drugą stronę dostrzegasz problem. Takie postępowanie znane jest z literatury jako moralność Kalego.

Guest The Lord

Też Papież np nosił i wieeele innych osób, ale czy Mariusz uzna go za dystyngowaną osobę, to nie wiem ;)

No cóż, nawet papież nie ma szans w konfrontacji z entuzjastyczną recenzją zegarków Rolex autorstwa przywołanego tu Testovirona.  :)  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=a0EuO-8onl8

Przekonaliście mnie. Rolex i Patek to największy zegarkowy obciach. Nie wiem co bym bez Was zrobił.

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Masakra! Gość .....nawet nie wiadomo jak to komentować.

Guest The Lord

Przekonaliście mnie. Rolex i Patek to największy zegarkowy obciach. Nie wiem co bym bez Was zrobił.

A Ty co? Myślisz, że jak masz w avatarze kilka ćwirków od Jaquet Droz, to możesz nam tu z obciachem wyskakiwać? Chyba Cię Gustaw dystans opuścił.  :D  ;)

Akurat złoty Nautilus wygląda świetnie, ale skoro poziom zdjęć ma wzrosnąć, to proszę bardzo...

5d1c03385448852857ca0d769fea221f.jpg

Na zdjęciu królowa Elżbieta z zegarkiem Patek Philippe Golden Ellipse na ręku. Kto dystyngowany nosi Roleksy?

Ja noszę Rolexy

Beware the fury of a patient man.

Bez zdjęcia w cylindrze angielskim się nie liczy, Ireneuszu.

Pod Patkiem, Omegą i Roleksem widzę wielki, wspólny mianownik. Związany ze zorientowaniem na kasę i mieszanie baranom w głowach. Baranom z różnych szczebli piramidy prestiżu, rzecz jasna.

Edited by gustaw6666

Guest The Lord

Pod Patkiem, Omegą i Roleksem widzę wielki, wspólny mianownik. Związany ze zorientowaniem na kasę i mieszanie baranom w głowach. Baranom z różnych szczebli piramidy prestiżu, rzecz jasna.

Tendencyjna opinia.

Co prawda nie Angielski, bo ja w połowie jestem z arystokracji meksykańskiej, ale to się też liczy

26f0a95c0b010f27bc2d8f25171c050e.jpg

Sent from my SM-G950W using Tapatalk

Wewnatrz yacht mastery, datejusty brak oczywiście subow,gmt,

Edited by gasp50

Guest The Lord

Co prawda nie Angielski, bo ja w połowie jestem z arystokracji meksykańskiej, ale to się też liczy

Bez herbu rodowego się nie liczy.  :)  ;)

Mój jest prosty a2e3fb13326fdbc535f4003e201953db.jpg

Sent from my SM-G950W using Tapatalk

Trzeba trochę humoru do tego wątku wrzucić od czasu do czasu, bo powagą straszna tu wieje

Edited by irekm

Irek, dobre.

Tendencyjna opinia.

A dodatku sam się do tych baranów zaliczam, co gorsza.

Jesli chodzi o dostępność zegarków u AD przynajmniej w wawie to nic nie mają. Lady zalegają modele które nie budzą zainteresowania oraz złote ale to wiadomo czemu. Czasami cos z zaplecza pokazują jako sprzedany i się cieszą :-). Widok groteskowy. Musza robić dobrą mine do złej gry. W całej Europie odstępują od depozytów w związku z sytuacja na rynku. Jedynie w PL zachęcają do depozytów nie potrafiąc udzielić żadnej wiążącej informacji. Wyglada na to ze nasz Polski AD zaczyna żyć z depozytów ;)

Zapożyczone z FB

:lol: :lol: :lol:

Choc przy terminach na Daytone czy Pepsi, to rowniez podobnie ;)

Edited by artme

Guest awi

Dobrze, że o tym wspominasz. Jakoś nie przeszkadzały Ci żarty fanów Roleksa w temacie dotyczącym Patek Philippe, ale w drugą stronę dostrzegasz problem. Takie postępowanie znane jest z literatury jako moralność Kalego.

Chyba twoja ocena jest trochę przekrzywiona. Ja nie wrzuciłem jakiś infantylnych żartów a po drugie nie będę adwokatem dla innych lub innych działów. Ty natomiast, masz problem z żartami i krytyką w stronie twojego zegarka lub „twojej” marki a w innym dziale infantylnie działasz. A to się już nazywa hipokryzja.

I już zostawmy ten OT, bo zgadzam się z Gustawem, powstaje tu piaskownica.

Jesli chodzi o dostępność zegarków u AD przynajmniej w wawie to nic nie mają. Lady zalegają modele które nie budzą zainteresowania oraz złote ale to wiadomo czemu. Czasami cos z zaplecza pokazują jako sprzedany i się cieszą :-). Widok groteskowy. Musza robić dobrą mine do złej gry. W całej Europie odstępują od depozytów w związku z sytuacja na rynku. Jedynie w PL zachęcają do depozytów nie potrafiąc udzielić żadnej wiążącej informacji. Wyglada na to ze nasz Polski AD zaczyna żyć z depozytów ;)

Rolex zmienia taktykę ss submarinerów, która się sprawdziła w przypadku Daytony czy Pepsi - chcą być bardziej wyjątkowi...mam tylko nadzieje, że nasz AD to wytrzyma...