Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy na forum :D;)

Ciekawe czy też ostatni. :D

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne co mi przychodzi do głowy: Nieeeeeeee! Przy czym to oczywiście kwestia gustu. ☺

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za drugim razem u mnie znacznie lepiej.

Wycofuję co wcześniej mówiłem :)

Nie jest wcale taki zły. Jest po prostu różowy

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej pasek niż uszy od koperty. :)

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nieco z przypadku, tułając się po internetach, zostałem zaproszony do zamkniętej grupy fanów g-shockow i obuwia sportowego z Filipin. B-)

Najdziwniejsze zamieszczane tam zdjęcia, to moim zdaniem selfies jakichś panienek w szkłach kontaktowych imitujących rozmiar dwuzlotowki. Do tego kolory z gwiezdnych wojen i dodatki do garderoby, których nie potrafię nawet opisać. Ot pierwsza lepsza fotka zamieszczona przez osobnika płci męskiej. Sam nadgarstek, więc chyba nie czynię nikomu krzywdy wrzucając to zdjęcie na forum. Więcej nie wrzucam, bo nie chcę spamować.

75f5b920ea453ef52ae5492b4dcfbdbf.jpg

Tam się tak napatrzyłem na różne dziwadztwa, że ten różowy range, to dla mnie jedynie... range w kiepskim kolorze. ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już dawno pisałem, że te kolory nie są przypadkowe i to się z powodzeniam sprzedaje, bo ma duże grono odbiorców.

A to, że w PL jest to "dziwne" nikogo nie obchodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

No gadżety mają tam odlotowe. Kubki, figurki do 40 cm wysokosci, elementy garderoby, a nawet zegary ścienne z logotypami G. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę z innej beczki.

Pasek z gd-x6900 pasuje do rangemana ale między bezelem, a paskiem pozostaje szpara :(

post-69446-1446064601,7175_thumb.jpg

Więc to rozwiązanie jest raczej bezużyteczne.

Ale za to pasek z mudmana pasuje idelanie. :)

post-69446-1446064716,9306_thumb.jpg

Z fleszem.

post-69446-1446064726,4226_thumb.jpg

Jeszcze pasek od ga-400 potencjalnie może się nadać.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Panowie i byc moze Panie :) 

Sledzilem ten watek niemalze od poczatku, czyli juz od daaaawna... Potem zaprzestalem nieco przegladana nowych postow, bo bylo dla mnie tortura czytanie o czyms czego pragnalem, a na co nie moglem sobie pozwolic :):):):)

No i tak sie jakos porobilo, ze moja "zachcianka" sie nie zmienila, natomiast zmienily sie nieco mozliwosci finansowe..."Wrocilem do gry". Uzylem specjalnie tak odwaznego okreslenia, bo dzis zamowilem RANGEMANA, ROMKA, czy POMPKOMANA - jak wolicie:) Dla mnie to wciaz GW-9400 RANGEMAN - Master of G-shock :) Ciesze sie, ze watek nie stracil na aktualnosci, a wrecz przeciwnie :D

Zamowilem z zamiarem zaplacenia dodatkowych 20zl za przedluzenie gwarki do 6lat ze sklep-casio.pl (z pelna swiadomoscia, ze to nie od Zibi:))

Z tego co widzialem opinie raczej ok, podobno sklep jest na rynku 15lat, a serwisant to byly serwisant Zibi, czy jest to prawda, mniejsza o to, poki co wazny jest sam zegar i jego sprawnosc :) 

Mam nadzieje, ze nie wtopilem, bo maja w tej chwili naprawde atrakcyjna cene. W razie czego bede mial 14 dni na odeslanie i nie zawaham sie skorzystac jesli bedzie taka potrzeba :)

Tak, czy inaczej nie moge sie doczekac przesylki i zamieszczenia kilku fotek:)

Jeszcze nie dostalem zegara, a juz po glowie chodzi mi zolte wdzianko :):):):)

Pozdrawiam i do zobaczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie ten różowy kolor jest super  :) Jak będzie dostępny bez carbonu od razu kupię, dla żony  B)

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla maruderów ;) Frogman jest w identycznym różowym kolorze!

Hehe I dlatego mamy go kupić i wielbić ?? ;);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Panowie i byc moze Panie :)

Sledzilem ten watek niemalze od poczatku, czyli juz od daaaawna... Potem zaprzestalem nieco przegladana nowych postow, bo bylo dla mnie tortura czytanie o czyms czego pragnalem, a na co nie moglem sobie pozwolic :):):):)

No i tak sie jakos porobilo, ze moja "zachcianka" sie nie zmienila, natomiast zmienily sie nieco mozliwosci finansowe..."Wrocilem do gry". Uzylem specjalnie tak odwaznego okreslenia, bo dzis zamowilem RANGEMANA, ROMKA, czy POMPKOMANA - jak wolicie:) Dla mnie to wciaz GW-9400 RANGEMAN - Master of G-shock :) Ciesze sie, ze watek nie stracil na aktualnosci, a wrecz przeciwnie :D

Zamowilem z zamiarem zaplacenia dodatkowych 20zl za przedluzenie gwarki do 6lat ze sklep-casio.pl (z pelna swiadomoscia, ze to nie od Zibi:))

Z tego co widzialem opinie raczej ok, podobno sklep jest na rynku 15lat, a serwisant to byly serwisant Zibi, czy jest to prawda, mniejsza o to, poki co wazny jest sam zegar i jego sprawnosc :)

Mam nadzieje, ze nie wtopilem, bo maja w tej chwili naprawde atrakcyjna cene. W razie czego bede mial 14 dni na odeslanie i nie zawaham sie skorzystac jesli bedzie taka potrzeba :)

Tak, czy inaczej nie moge sie doczekac przesylki i zamieszczenia kilku fotek:)

Jeszcze nie dostalem zegara, a juz po glowie chodzi mi zolte wdzianko :):):):)

Pozdrawiam i do zobaczenia

Koniecznie wstaw fotunie jak przyjedzie! Gratuluje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe I dlatego mamy go kupić i wielbić ?? ;) ;)

przecież to żarty (chociaż zegarki realne), gdzie podąża Świat ... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się podoba mimo że jestem normalny. Kupić bym nie kupił ale dla jaj fajny jest

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi