X-Ray 95 #4101 Napisano 6 Listopada 2015 Jak jest dobrze przyklejone nic nie zauważysz Wysłane z mojego SM-N920G Dokładnie a dobrze przykleić na takim małym ekraniku to żadna filozofia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12059 #4102 Napisano 6 Listopada 2015 Na WUSie jest już pierwszy Pink Rangeman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4103 Napisano 6 Listopada 2015 Jak siedzi w takim gronie to tak bardzo źle nie wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23178 #4104 Napisano 6 Listopada 2015 Fajna skrzyneczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4105 Napisano 6 Listopada 2015 Ten jasno czerwony fajnie wygląda bez białych napisów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4106 Napisano 6 Listopada 2015 Już został przeze mnie policzony. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4107 Napisano 6 Listopada 2015 A dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepsimen 0 #4108 Napisano 6 Listopada 2015 Ten jasno czerwony fajnie wygląda bez białych napisów.to jest pomarańczowy kolekcja zacna nie ma co robi wrażenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vanil 2 #4109 Napisano 7 Listopada 2015 To jak tak wierzysz producentowi to bierz gwoździa i do dzieła Bezel,pasek zmienisz w każdej chwili a ze szkłem już tak fajnie nie ma . W najlepszym przypadku polerowanie da radę,tylko po co. Jak to się mówi najlepiej zapobiegać niż leczyć. Dobrze docieta folia jest nie widoczna na ekranie a już napewno zegarka nie zepsuje ani też nie wpływa negatywnie na jego właściwości może tylko pomóc .No to musze Ci powiedziec, ze moja chrapka na G-shocka i zainteresowanie nim, wzielo sie wlasnie z tego, ze kiedys dawno temu, zapytalem kumpla co to za zegarek nosi (mial zwyklego bialego, "wakacyjnego" G), a On od razu go zdjal (stalismy na plazy, na pomoscie) wzial klucze i najpierw naprawde mocno zaczal szorowac po ekranie, a potem jeszcze kilka razy dosc solidnie przylozyl nim w barierke. Oslupialem kiedy zobaczylem, ze nie ma na nim zadnej rysy Co nie zmienia faktu, ze skoro dobrze spadowana folia nie psuje estetyki, to sam sie moze porwe w wolnej chwili, tylko jak to kurka wyciac.... Moze ploterem heee ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10238 #4110 Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) (...) wzial klucze i najpierw naprawde mocno zaczal szorowac po ekranie, (...) Oslupialem kiedy zobaczylem, ze nie ma na nim zadnej rysy Powiem szczerze, że ciężko mi w to uwierzyć biorąc pod uwagę, że w G są przeważnie mineralne szkiełka a nie jakieś szafirowe cuda. Zraz sprawdzę na swoim starym G-9000. EDYTA: Faktycznie ciężko zarysować tą "tępą" stroną klucza, nie spodziewałem się, za to tą z ząbkami już nie było problemu Edytowane 7 Listopada 2015 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laryngoskop 273 #4111 Napisano 7 Listopada 2015 Muszę przyznać,że Rangeman ma moc-kupiłem dla kumpla na bazarku Rangemana za dobrą cenę(zadowolony jak bąk)-jak go zobaczyłem na żywo to się strasznie napaliłem,następny kolega się napalił i jeszcze jeden też... .Co w nim takiego jest,Panowie? 0 GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4112 Napisano 7 Listopada 2015 To tak, Romek po paru dniach używania,oglądania,macania,pstrykania Stwierdzam,że jak dla mnie nie jest wcale ładniejszy od np Ryśka ten i ten ma swoje +&- tutaj daje znak = Teraz co mi w nim nie pasuje/nie pasowało nie podobała mi się szlufka z nierdzewki,to już załatwione wymiana na gumę z Ryśka,standardowo nie podoba mi się klamerka toto rozklepane,ale na to jak na razie nie znalazłem zamiennika:( , następna sprawa to za dużo tych "błyskotek" na bezelu(śrubkoatrapy bezela,wkręty mocujące pasek) ale na to jest rada,zamawiam czarny komplet od żółtego . Koniec minusów reszta jak najbardziej na duży + . Oglądając wcześnieJ Romka na zdjęciach,filmach bardzo nie podobało mi się podświetlenie,ale zmieniłem zdanie jak dostałem zegarek w swoje ręce-podświetlenie jest mega fajne i praktycznie nie ustępuje illuminatorom mile zaskoczenie. No i oczywiście sensory,a raczej ich działanie. Dużo szybsze niż np . w Ryśku Testuje dalej,ale już marzy mi się Romek- wszystko czarne,śrubki,przyciski,bezel,pasek a moduł pozytyw Ma ktoś taka wersję lub zdjęcia jakieś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 351 #4113 Napisano 7 Listopada 2015 Takie same wrażenia. Szlufka paska, sprzączka i śruby do wymiany. Gdzie zamawiać, zibi? 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4114 Napisano 7 Listopada 2015 Tylko ZIBI pozostaje . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #4115 Napisano 7 Listopada 2015 jest jeszcze PacParts 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #4116 Napisano 7 Listopada 2015 Panowie nie macie czasem do sprzedania czerwonego ubranka do Rangeman'a? Bo jakoś tęsknię za nim i czarny jednak jest taki nijaki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4117 Napisano 7 Listopada 2015 Takie same wrażenia. Szlufka paska, sprzączka i śruby do wymiany. Gdzie zamawiać, zibi?Piszcie panowie do użytkownika @ kamilspider Sporo mi pomógł przy "G" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4118 Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Pomógł to znaczy co,kupował w Twoim imieniu czy jak? Edytowane 7 Listopada 2015 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4119 Napisano 7 Listopada 2015 Wie gdzie i jak, części itp... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23178 #4120 Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Wie gdzie i jak, części itp... Jak tu, w tym temacie prawie wszyscy Edytowane 7 Listopada 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4121 Napisano 7 Listopada 2015 Ja tu, A ja tu Kolega jest bardzo chętny do pomocy, z tego powodu wspomniałem. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23178 #4122 Napisano 7 Listopada 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4123 Napisano 7 Listopada 2015 Cook jak przeczytasz calusieńki wątek, to będziesz to znał na pamięć 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4124 Napisano 7 Listopada 2015 Panowie robił ktoś czy widział takiego moda Romana-czarne przyciski,czarne śrubki,czarny bezel,czarny pasek w pozytywie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11643 #4125 Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Zapytaj kolegę: kamilspider Ps. Żeby nie było, że to żart, choć troszkę też, ale serio Kamil przekładał przycisk podświetlenia i chyba atrapy śrubek też i chyba wrzucał gdzieś fotki. Edytowane 7 Listopada 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach