rallykozi 7 #8301 Napisano 15 Listopada 2016 Ja też zostawiłem ciągle leży bo słoneczko jeszcze witaminy D dostarcza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #8302 Napisano 15 Listopada 2016 Tylko jakie funkcje ma GX56, a jakie Roman. Pomimo, że nie bawisz się sensorami to i tak co 2 godziny Roman sam robi pomiar- nawet jak wyświeylacz uśnie, więc zużycie energi nieporównywalne do GX56. Ja wam mówie, najlepiej nie ściągajcie Romka z ręki i będzie ok . X-Ray bez żółtych napisów to zielone ubranko zdecydowanie lepiej leży na 1ER. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #8303 Napisano 15 Listopada 2016 co 2 godziny ? pomiar ? że niby co dwie godziny ciś temp itp ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8304 Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) A jak Ci się wykres(kropki) zmienia? Co dwie godziny kropka. Wszystko jest pięknie opisane w instrukcji.Wiem dlatego już żółtych napisów u mnie nie ma Edytowane 15 Listopada 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rallykozi 7 #8305 Napisano 15 Listopada 2016 Fenks Dr X 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #8306 Napisano 15 Listopada 2016 Tylko jakie funkcje ma GX56, a jakie Roman. Pomimo, że nie bawisz się sensorami to i tak co 2 godziny Roman sam robi pomiar- nawet jak wyświeylacz uśnie, więc zużycie energi nieporównywalne do GX56. Ja wam mówie, najlepiej nie ściągajcie Romka z ręki i będzie ok . X-Ray bez żółtych napisów to zielone ubranko zdecydowanie lepiej leży na 1ER.Dobrze powiedzieć nie sciągajcie z ręki ale jak pewnie większość tutaj osób każdy ma kilka do kilkunastu G i wtedy jest problem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #8307 Napisano 15 Listopada 2016 X-Ray czym potraktowałeś te napisy na bezelu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #8308 Napisano 15 Listopada 2016 Mógłby ktoś podrzucić instrukcję pl do Romana. Nie mam konta na chomiku, a nie wiem czy nie popłynę jak zakupię sms'a płatnego. Z góry dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #8309 Napisano 15 Listopada 2016 Ja mam niestety w formie papierowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8310 Napisano 15 Listopada 2016 X-Ray czym potraktowałeś te napisy na bezelu?Zmywacz do paznokci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8311 Napisano 15 Listopada 2016 ... Ja wam mówie, najlepiej nie ściągajcie Romka z ręki i będzie ok ... .Lub z parapetu. Na parapecie też będzie ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #8312 Napisano 15 Listopada 2016 Zmywacz do paznokci Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #8313 Napisano 15 Listopada 2016 Ja mam niestety w formie papierowej Dzięki. Może ktoś się znajdzie z wersją cyfrową instrukcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #8314 Napisano 15 Listopada 2016 Wyślij mi adres email na PW to podeślę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #8315 Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) Xenocratex dobrze prawi - albo ręka, albo w przeszkloną gablotkę i na parapet, zamiast do szuflady - potraktujcie to jako rotomat dla G Edytowane 15 Listopada 2016 przez ICE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #8316 Napisano 15 Listopada 2016 Na olx Romek za 700 pln (za 650) do wzięcia, bo rozmawiałem z tym człowiekiem i miałem go brać ale kupiłem komodę więc na razie daje sobie spokój 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #8317 Napisano 15 Listopada 2016 Wyślij mi adres email na PW to podeślępiękne dzięki kolego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #8318 Napisano 15 Listopada 2016 Obserwuje ten watek od kilku dni i widze, ze krecicie sie koledzy wokol tego samego zagadnienia. Moze jest "na sali" jakis fizyk, ktory wyjasni na poziomie podstawowym co to jest fala elektromagnetyczna, co sie z nia dzieje gdy trafi na szklo i dlaczego ma to wplyw na wydajnosc ladowania GW-9400 i innych tego typu urzadzen ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #8319 Napisano 15 Listopada 2016 Nie tylko wokół tego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #8320 Napisano 15 Listopada 2016 No fakt, ja zagladam tu sporadycznie i wiele rzeczy pewnie mi umyka. Ostatnio jak bylem to dominowalo "przebieranie", teraz je ladujecie. Zaczynam sie zastanawiac, co o tym myslec .... 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8321 Napisano 15 Listopada 2016 Temat się skończył, zamykamy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #8322 Napisano 15 Listopada 2016 Jezeli to przeze mnie, to przepraszam, nie mialem takich intencji Tym bardziej, ze nastepmym etapem moze byc np. "wymiana" 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #8323 Napisano 15 Listopada 2016 Jezeli to przeze mnie, to przepraszam, nie mialem takich intencji Tym bardziej, ze nastepmym etapem moze byc np. "wymiana" Akurat chyba ten temat się szybko nie skończy także na spokojnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8324 Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) Nie, nie przez Ciebie Już to wcześniej poruszaliśmy, wszystkie odpowiedzi na temat tego zegarka są w tym temacie, tylko nikomu nie chcę się szukać i przeczytać całego wątku Pytania się ciągle powielają i odpowiadać na coś po raz setny to często nawet się nie chce, bo większość idzie na łatwiznę bez własnego wysiłku, troche takie to lekceważące A to tylko 417 stron Jakby pytania się nie powielały byłoby 100 No a z tym zamykaniem to żartuję, to kultowy już zegarek, najlepszy cyfrak w G ( mam nadzieję że Daito tego nie czyta ) i temat musi być Edytowane 15 Listopada 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #8325 Napisano 15 Listopada 2016 A to tylko 417 stron Jakby pytania się nie powielały byłoby 100 Odjąć posty ze zdjęciami to byłoby 40 stron ale często lepiej fajne zdjęcie wrzucić niż głupoty pisać te same 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach