Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Capri

ale to czekanie na części z zibi to masakra jakaś  :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie najbardziej podoba się w tej konfiguracji żółto czarnej

kolekcja Romanów

Fajna kolekcja, robi wrażenie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie, ale nie padła odpowiedź na pytanie czy to skomplikowane :D czy raczej plug and play ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno i drugie. Niby plug&play ale i skomplikowane. Przynajmniej tak było przy gwm5610, a przy Romeo nie sądzę aby to było łatwiejsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Capri

W 5610 to bajka w porównaniu do GW-9400. Tu dochodzi podświetlanie diodami, ciężkie do złożenia przez mikro sprężynki, 4 sztuki  :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matej, już widzę na urlopie, zapowiadają się testy głębinowe piaskowego Romana. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matej, już widzę na urlopie, zapowiadają się testy głębinowe piaskowego Romana. :)

Ciśnienie przy nurkowaniu zmienia się zbyt gwałtownie i wyskakuje error, jednak to nie Gwn-q1000 ;) natomiast alti na takich płyciznach generalnie nie działa :( ale to przecież było do przewidzenia ;) pozdrawiam

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, to tak w wielkim skrócie: kupić LCD w pozytywie i wymienić, czy wymienić zegarek na DCJ'ta ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DCJ, najbardziej trafiony Roman, którego miałem :)

Wiem o czym piszesz - też uważam że to najlepsza wersja tego zegarka.

DSC08501.jpg

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może koledzy wyjaśnicie komuś, kto właśnie zastanawia się nad kupnem Rangemana, dlaczego to najlepsza wersja? ;)

Edytowane przez AndrzejMick

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może koledzy wyjaśnicie komuś, kto właśnie zastanawia się nad kupnem Rangemana, dlaczego to najlepsza wersja? ;)

To pewnie kwestia gustu i upodobań - jeśli chodzi o mnie to bardzo odpowiada mi to zestawienie kolorystyczne, jasny pasek i czarny bezel, sprawiają że zegarek pasuje w zasadzie do wszystkiego, poza tym wygląda ciekawie, pasek niby ma kamuflaż ale nie przeszkadza to tak jak w CMJ i nadaje charakter zegarkowi - czarny przycisk sensora oraz światła też swoje robi - szkoda że wszystkie nie są czarne ale i te dwa, w połączeniu z czarnymi "śrubami" robią świetną robotę.

Ponad powyższe bardzo odpowiada mi pasek w DCJ pod względem miękkości i jakości wykonania - nie wiem jak będzie się sprawował w dalszym użytkowaniu, ale ewidentnie jest to najbardziej plastyczny i miękki pasek jaki kiedykolwiek miałem przy g-shock'u niezależnie od tego czy był to zwykły "G", czy master, czy też premium - a miałem ich sporo.

Jest to mój trzeci Roman i raczej zostanie "na stałym stanie magazynowym" ;)

Mam nadzieję że sprostałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe informacje. ;)

Miałeś GW-5000, jakiegoś Gieza, GWF-1000? Możesz porównać miękkość paska w DCJ z paskami w tamtych G-shockach?

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem GWF-1000, którego pasek, przed zakupem DCJ, uważałem za najlepszy, moim zdaniem tutaj jest bardzo porównywalnie, z tym że, w/g mne, DCJ jest bardziej plastyczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pewnie kwestia gustu i upodobań - jeśli chodzi o mnie to bardzo odpowiada mi to zestawienie kolorystyczne, jasny pasek i czarny bezel, sprawiają że zegarek pasuje w zasadzie do wszystkiego, poza tym wygląda ciekawie, pasek niby ma kamuflaż ale nie przeszkadza to tak jak w CMJ i nadaje charakter zegarkowi - czarny przycisk sensora oraz światła też swoje robi - szkoda że wszystkie nie są czarne ale i te dwa, w połączeniu z czarnymi "śrubami" robią świetną robotę.

Ponad powyższe bardzo odpowiada mi pasek w DCJ pod względem miękkości i jakości wykonania - nie wiem jak będzie się sprawował w dalszym użytkowaniu, ale ewidentnie jest to najbardziej plastyczny i miękki pasek jaki kiedykolwiek miałem przy g-shock'u niezależnie od tego czy był to zwykły "G", czy master, czy też premium - a miałem ich sporo.

Jest to mój trzeci Roman i raczej zostanie "na stałym stanie magazynowym" ;)

Mam nadzieję że sprostałem :)

Bardzo podoba mi się zestawienie kolorów na wyświetlaczu, pomarańczowo-czarne kółeczko zawsze przyciąga mój wzrok :) jeśli dobrze liczę, to jest mój piąty Roman i ten chyba też zostaje na stałe, tak wiem, wiem GMario już to mówiłem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja lód, na zimę ;)

http://www.ebay.co.uk/itm/152649055547

Edytowane przez lemonln

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem GWF-1000, którego pasek, przed zakupem DCJ, uważałem za najlepszy, moim zdaniem tutaj jest bardzo porównywalnie, z tym że, w/g mne, DCJ jest bardziej plastyczny

Dzięki za wiadomość. Również pasek od tego Froga uważałem za jeden z najwygodniejszych. Jeśli DCJ ma porównywalny, to wiedz, że dzieje się. ;)

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny ten DCJ... niby zwykły Romek a nie mogę się już go doczekać... :) na dniach będzie bo już przesiadkę do DPD zrobił...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sol, pozazdrościłem :-)

post-95798-0-14388900-1502957256_thumb.jpg

Edytowane przez Loc Dog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie ;)

I jak ci się widzi w tym przebraniu?

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przebierałem Romka w czerwony strój, niebieski, czarny, mixowałem kolory ale powiem Ci że Burton zostanie na dłużej :-)

Wyjątkiem mogą być dni kiedy gra reprezentacja w piłe, na te dni założę czerwony pasek :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie ;)

I jak ci się widzi w tym przebraniu?

Zastanawiam się nad białym bezelem do DCJ, myślę że może być ciekawie :)

Fajny ten DCJ... niby zwykły Romek a nie mogę się już go doczekać... :) na dniach będzie bo już przesiadkę do DPD zrobił...

Jest niezwykły, zobaczysz - to nie jest zwykły, pozytywny Romek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi