J3drula 32 #14501 Napisano 12 Sierpnia 2020 A tak zapytam, padają te zegarki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Testral 22 #14502 Napisano 12 Sierpnia 2020 Nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11860 #14503 Napisano 12 Sierpnia 2020 Jedynie przy nieostrożnym montażu/demontażu zegarka można uszkodzić sensor, ale to raczej trzeba się z nim brutalnie obchodzić, żeby uszkodzić. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J3drula 32 #14504 Napisano 12 Sierpnia 2020 Aha, spoko, to jednak póki co przyciski sobie daruję 😉 Dzisiaj przyjechał żółty bezel, założyłem, nawet fajnie, teraz czas na pasek 😅 Fajnie się komponuje z czarną wersją, a jak włączy się podświetlenie to wygląda jak Bumblebee 😁 Tak nawet go nazwę 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11860 #14505 Napisano 12 Sierpnia 2020 5 minut temu, J3drula napisał: Aha, spoko, to jednak póki co przyciski sobie daruję 😉 Dzisiaj przyjechał żółty bezel, założyłem, nawet fajnie, teraz czas na pasek 😅 Fajnie się komponuje z czarną wersją, a jak włączy się podświetlenie to wygląda jak Bumblebee 😁 Tak nawet go nazwę 😅 Mój też się tak wabił, a potem przyszła pora na nieprzebierańca. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J3drula 32 #14506 Napisano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Chyba już nie ma opcji żeby dostać go w miarę przystępnych pieniądzach i nówkę sztukę 😔 A nie ukrywam że jest doj* 😍 Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez J3drula Dodanie zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #14507 Napisano 12 Sierpnia 2020 Chyba już nie ma opcji żeby dostać go w miarę przystępnych pieniądzach i nówkę sztukę Pisz do Adama Łępy, z linku poniżej, za 2 tygodnie (teraz go nie ma kilka dni) będziesz miał nówkę. Złoży. https://www.swiatzegarkow24.pl/produkty/6348-zegarek-casio-gw-9430ej-9.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J3drula 32 #14508 Napisano 12 Sierpnia 2020 A wiesz że dokładnie o tym samym myślałem? Kupiłem od niego bezel, także wystarczy mi koperta i pasek, tylko ciekawe w ilu się zamknę 😅 Pasek już próbowałem coś ugrać, ale jednak tylko rabat wszedł w grę, całkiem możliwe że się skuszę 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #14509 Napisano 12 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 22:50, J3drula napisał: Czytam Wasze wypowiedzi odnośnie negatywnych wyświetlaczy i nie rozumiem biadolenia o jakiś kątach aby zobaczyć wskazania zegarka 😅 To dlatego, że nie widziałeś pewnie jeszcze "oliwki" na żywo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J3drula 32 #14510 Napisano 12 Sierpnia 2020 No w sumie nie 😅 Kolega z pracy ma jak to nazywacie "zwyklaka" i po przymiarce stwierdziłem że chcę Romka 😁 No to akurat wyszła "całkowicie" czarna wersja i bez chwili namysłu kupiłem, chociaż mogłem rozeznać temat i złożyć tego żółtego, jednak gdzieś ten negatyw mega mnie jara 😅 Nie mam problemu z jego używaniem, dostrzegam godzinę zawsze kiedy spojrzę 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J3drula 32 #14511 Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Jeszcze jedno pytanie, G Custom, co oni mogą zrobić? Interesują mnie w sumie dwie pierdoły.. Atrapy śrub pomalowane na czerwono i ten wąski pasek przy przycisku Baro itp, na czerwono jak w 9430. Wysłałem do nich zapytanie o te rzeczy i tak się zastanawiam, bo jak pójdzie farba na kopertę to gwarancję szlag trafia, to od razu przyciski na czarno Co o tym myślicie? Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez J3drula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #14512 Napisano 14 Sierpnia 2020 All black 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 10120 #14513 Napisano 16 Sierpnia 2020 Myslę o Romanie w negatywie. Który bedzie miał bardziej czytelny wyświetlacz: BJ-1 czy J-1B? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #14514 Napisano 16 Sierpnia 2020 35 minut temu, siomon napisał: Myslę o Romanie w negatywie. Który bedzie miał bardziej czytelny wyświetlacz: BJ-1 czy J-1B? Te same lcd 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J3drula 32 #14515 Napisano 18 Sierpnia 2020 Doszedł pasek, wrzuciłem czarną szlufkę ze stockowego paska i robi robotę! Teraz czas na Burtona 😅 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5856 #14516 Napisano 18 Sierpnia 2020 Godzinę temu, J3drula napisał: Doszedł pasek, wrzuciłem czarną szlufkę ze stockowego paska i robi robotę! Teraz czas na Burtona 😅 Hmmmm... żółty z czarnym zawsze świetnie wygląda... ale nadgarstek to raczej na kostkę niż Romana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J3drula 32 #14517 Napisano 18 Sierpnia 2020 Kostka znowu na nim znika 😅 Nie jest źle, zdjęcie trochę wyolbrzymiło zegarek 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5856 #14518 Napisano 18 Sierpnia 2020 23 minuty temu, J3drula napisał: Kostka znowu na nim znika 😅 Nie jest źle, zdjęcie trochę wyolbrzymiło zegarek 😁 Nie o zdjęcie z zegarkiem chodzi, bo na foto można tak go pokazać że robi się malutki, bardziej o pasek... strasznie dużo wolnych dziurek - no chyba że na "wdechu zdjęcie robione"... 😁 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J3drula 32 #14519 Napisano 18 Sierpnia 2020 Haha, no tak wyszło, dobrze że szlufka zgrabnie zbiera "resztę" paska 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #14520 Napisano 18 Sierpnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #14521 Napisano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) 7 godzin temu, J3drula napisał: Doszedł pasek, wrzuciłem czarną szlufkę ze stockowego paska i robi robotę! Teraz czas na Burtona 😅 Dobrze że dziurek w pasku starczyło Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J3drula 32 #14522 Napisano 19 Sierpnia 2020 Oj tam, oj tam 😅 Grunt że dobrze leży, nawet ten Carbon elastyczniejszy się wydaje niż stockowy 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 353 #14523 Napisano 22 Sierpnia 2020 Na pierwszy rzut oka niewiele się różni, ale komfort noszenia jest zdecydowanie lepszy. Carbon powinien być w standardzie. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5856 #14524 Napisano 22 Sierpnia 2020 15 godzin temu, meXy napisał: Na pierwszy rzut oka niewiele się różni, ale komfort noszenia jest zdecydowanie lepszy. Carbon powinien być w standardzie. Na drugi rzut oka różni się niewiele mniej niż przy pierwszym rzucie, podobnie jest jak się trzeci raz rzuci okiem - tyle że oko boleć może... Miałem taki i taki kilka razy i naprzemiennie - nie widzę żadnej różnicy w komforcie noszenia, a już tym bardziej "zdecydowanej"... dla mnie Carbon to ściema, dodatkowo jeśli się weźmie pod uwagę fakt że za jeden carbon mam 5 zwykłych pasków to ściema jest pięciokrotna... ale jak ktoś lubi napisy na paskach to... kto bogatemu zabroni... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5856 #14525 Napisano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 18.08.2020 o 23:32, tomaliusz napisał: Dobrze że dziurek w pasku starczyło Ja bym wnosił o zniżkę na pasek bo 50% nie wykorzystuje... czyli zwrot 250PLN Edit: przepraszam za post pod postem - ale zakładałem że "system" je połączy... :( Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach