Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Jedynie przy nieostrożnym montażu/demontażu zegarka można uszkodzić sensor, ale to raczej trzeba się z nim brutalnie obchodzić, żeby uszkodzić.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, spoko, to jednak póki co przyciski sobie daruję 😉 

Dzisiaj przyjechał żółty bezel, założyłem, nawet fajnie, teraz czas na pasek 😅 Fajnie się komponuje z czarną wersją, a jak włączy się podświetlenie to wygląda jak Bumblebee 😁 Tak nawet go nazwę 😅 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, J3drula napisał:

Aha, spoko, to jednak póki co przyciski sobie daruję 😉 

Dzisiaj przyjechał żółty bezel, założyłem, nawet fajnie, teraz czas na pasek 😅 Fajnie się komponuje z czarną wersją, a jak włączy się podświetlenie to wygląda jak Bumblebee 😁 Tak nawet go nazwę 😅 

Mój też się tak wabił, a potem przyszła pora na nieprzebierańca.

2017-06-24 18.54.44_1498382535369.jpg

2018-08-29 14.24.52_1535828048530.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba już nie ma opcji żeby dostać go w miarę przystępnych pieniądzach i nówkę sztukę 😔  A nie ukrywam że jest doj* 😍

IMG_20200812_220521.jpg

Edytowane przez J3drula
Dodanie zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chyba już nie ma opcji żeby dostać go w miarę przystępnych pieniądzach i nówkę sztukę

Pisz do Adama Łępy, z linku poniżej, za 2 tygodnie (teraz go nie ma kilka dni) będziesz miał nówkę. Złoży.

https://www.swiatzegarkow24.pl/produkty/6348-zegarek-casio-gw-9430ej-9.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz że dokładnie o tym samym myślałem? Kupiłem od niego bezel, także wystarczy mi koperta i pasek, tylko ciekawe w ilu się zamknę 😅 Pasek już próbowałem coś ugrać, ale jednak tylko rabat wszedł w grę, całkiem możliwe że się skuszę 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.08.2020 o 22:50, J3drula napisał:

Czytam Wasze wypowiedzi odnośnie negatywnych wyświetlaczy i nie rozumiem biadolenia o jakiś kątach aby zobaczyć wskazania zegarka 😅

To dlatego, że nie widziałeś pewnie jeszcze "oliwki" na żywo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w sumie nie 😅 Kolega z pracy ma jak to nazywacie "zwyklaka" i po przymiarce stwierdziłem że chcę Romka 😁 No to akurat wyszła "całkowicie" czarna wersja i bez chwili namysłu kupiłem, chociaż mogłem rozeznać temat i złożyć tego żółtego, jednak gdzieś ten negatyw mega mnie jara 😅 Nie mam problemu z jego używaniem, dostrzegam godzinę zawsze kiedy spojrzę 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno pytanie, G Custom, co oni mogą zrobić? Interesują mnie w sumie dwie pierdoły.. Atrapy śrub pomalowane na czerwono i ten wąski pasek przy przycisku Baro itp, na czerwono jak w 9430. Wysłałem do nich zapytanie o te rzeczy i tak się zastanawiam, bo jak pójdzie farba na kopertę to gwarancję szlag trafia, to od razu przyciski na czarno :P Co o tym myślicie?

Edytowane przez J3drula

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslę o Romanie w negatywie. Który bedzie miał bardziej czytelny wyświetlacz: BJ-1 czy J-1B?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, siomon napisał:

Myslę o Romanie w negatywie. Który bedzie miał bardziej czytelny wyświetlacz: BJ-1 czy J-1B?

Te same lcd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszedł pasek, wrzuciłem czarną szlufkę ze stockowego paska i robi robotę! Teraz czas na Burtona 😅

IMG_20200818_161508.jpg

IMG_20200818_161540.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, J3drula napisał:

Doszedł pasek, wrzuciłem czarną szlufkę ze stockowego paska i robi robotę! Teraz czas na Burtona 😅

Hmmmm... żółty z czarnym zawsze świetnie wygląda... ale nadgarstek to raczej na kostkę niż Romana ;)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kostka znowu na nim znika 😅 Nie jest źle, zdjęcie trochę wyolbrzymiło zegarek 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, J3drula napisał:

Kostka znowu na nim znika 😅 Nie jest źle, zdjęcie trochę wyolbrzymiło zegarek 😁

Nie o zdjęcie z zegarkiem chodzi, bo na foto można tak go pokazać że robi się malutki, bardziej o pasek... strasznie dużo wolnych dziurek - no chyba że na "wdechu zdjęcie robione"...  😁 😁 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, no tak wyszło, dobrze że szlufka zgrabnie zbiera "resztę" paska 😅 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, J3drula napisał:

Dobrze że dziurek w pasku starczyło :D

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, oj tam 😅 Grunt że dobrze leży, nawet ten Carbon elastyczniejszy się wydaje niż stockowy 🤔 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pierwszy rzut oka niewiele się różni, ale komfort noszenia jest zdecydowanie lepszy. Carbon powinien być w standardzie.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, meXy napisał:

Na pierwszy rzut oka niewiele się różni, ale komfort noszenia jest zdecydowanie lepszy. Carbon powinien być w standardzie.

Na drugi rzut oka różni się niewiele mniej niż przy pierwszym rzucie, podobnie jest jak się trzeci raz rzuci okiem - tyle że oko boleć może...

Miałem  taki i taki kilka razy i naprzemiennie - nie widzę żadnej różnicy w komforcie noszenia, a już tym bardziej "zdecydowanej"... dla mnie Carbon to ściema, dodatkowo jeśli się weźmie pod uwagę fakt że za jeden carbon mam 5 zwykłych pasków to ściema jest pięciokrotna... ale jak ktoś lubi napisy na paskach to... kto bogatemu zabroni...   :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.08.2020 o 23:32, tomaliusz napisał:

Dobrze że dziurek w pasku starczyło :D

Ja bym wnosił o zniżkę na pasek bo 50% nie wykorzystuje... czyli zwrot 250PLN

Edit: przepraszam za post pod postem - ale zakładałem że "system" je połączy... :(

Edytowane przez Daito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi