Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Są linki jest źle nie ma linków też by było źle, nie ma jak polskie narzekanie. Ten dział chyba po to istnieje by umieszczać ciekawe oferty.

Wrzucałem linki które jak dla mnie były okazjami, na pewno nie była to każda oferta na massdrop . Nie każdy ma konto na massdrop albo śledzi oferty non stop tak jak wy i cos może umknąć.

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

To jest przeciwstawienie się robieniu śmietnika z fajnego i przydatnego tematu a nie "polskie narzekanie" (co to w ogóle jest?).

Jak pisałem mojego wcześniejszego posta to w tym temacie były podlinkowane WSZYSTKIE zegarki wtedy dostępne na MD oprócz jakiegoś jednego badziewiaka za kilkadziesiąt dolarów. Z czego większa część nie była okazjami. Zazwyczaj doliczany jest mniejszy lub wiekszy koszt wysyłki więc taki SKX na gumie nie kosztował 169 a 184$ (drożej niż w normalnej cenie na ebayu). Turtle i symphony to samo. Ceny Glycine są niższe niż normalnie na ebayu, ale można napisać do któregoś z kanałów Globala i zaproponować podobną.

Dobrze napisałeś, ten temat jest po to żeby umieszczać w nim CIEKAWE oferty.

Jezeli już muszą tu być wrzucanie oferty z MD jak leci to również proponuję utworzenie tematu Ciekawe (Wszystkie?) oferty z MD i tam prześciganie się we wrzucaniu reflinków - nieotwieralnych dla osób blokujących skrypty śledzące, bez opisów.

Nie jestem przeciwnikiem wrzucania tu okazji z MD (bo czasem się takie zdarzają), tylko wrzucania nieotwieralnych, nieopisanych linków do wszystkiego jak leci.

Edytowane przez M.Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://www.jomashop.com/glycine-watch-gl0063.html

Z tym, że free shipping tylko w USA.

Kolego, tyle było powyżej pisaniny, żeby nie dawać linków w postaci reflinków, bo gro ludzi ma programy blokujące skrypty śledzące i po prostu takie strony im się nie otwierają.

EDIT: a przepraszam kolegę, jednak to nie refllink. Pochopnie tak założyłem, jak mi na komórce adaway stronę zablokował :)

Edytowane przez rradek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory, nie wiedziałem, że to o to chodzi i nie rozumiem, czemu link nie działa. Muszę się wgryźć i zrozumieć problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, tyle było powyżej pisaniny, żeby nie dawać linków w postaci reflinków, bo gro ludzi ma programy blokujące skrypty śledzące i po prostu takie strony im się nie otwierają.

Jak groch o ścianę...

rradek, jesteś pewien, że to reflink? Jeżeli tak, to napisz proszę na jakiej podstawie doszedłeś do tego. Chętnie się dowiem czegoś nowego :)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rradek, jesteś pewien, że to reflink? Jeżeli tak, to napisz proszę na jakiej podstawie doszedłeś do tego. Chętnie się dowiem czegoś nowego  :)  

No założyłem tak, bo mi adaway nie przepuścił jak na komórce otwierałem  :rolleyes:

Na kompie faktycznie nie widać, aby to był reflink...

Edytowane przez rradek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W e-zegarek.pl jest kilka ciekawych modeli Glycine w promocjach, zegarki tej marki jak wiadomo są już z nieco wyższej półki cenowej i jakościowej, więc myślę, że warto się przyjrzeć. Bardzo mnie kusi GLYCINE Airman 42 Double Twelve

Polecam zegarek właśnie do mnie przyjechał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U Krzyśka można się obłowić.

https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale

Kliknąłem sobie takie piękne pudełeczko na które chorowałem od dawna.

https://www.christopherward.co.uk/events/januarysale/accessories-halfprice/trieste-6-watch-case-brown.

Kliknąłeś i zrobiłeś "out of stock" :) za ile stało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kliknąłeś i zrobiłeś "out of stock" :) za ile stało?

Połowę ceny, tj. 55 GBP  :D .

O matko, dziś już wszystko co lepsze wymiecione.

Edytowane przez S-3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tytuł wątku to "Zegarkowe okazje z różnych źródeł", więc moim zdaniem okazje z Massdrop pasują tu jak nigdzie indziej.

Natomiast zgadzam się z jednym z przedmówców. Skoro kliknięcie w link nie pozwala zobaczyć tej oferty (bo wymaga założenia konta w serwisie i zgodzenia się na otrzymywanie spamu od nich) to autor posta powinien pisać przed linkiem o jaki zegarek chodzi i jaka jest cena, a nie sam reflink i nara, byle się kliknięcia nabijały. Szanujmy się i swój czas.

Przecież pisałem o modelu zegarka i cenie

Odechciewa się wrzucać okazje do tego wątku po Waszym narzekaniu, zostawię je dla znajomych.

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Maaatiii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ino szkoda że wszystkie kolorki w gmt, żadnego purista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktoś był zainteresowany niebieskim SST 12 na meshu w cenie massdropowej to ja mam nówkę na zbyciu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ernestjones.co.uk wyprzedaze do -50%.

Polecam sie spieszyc bo szybko schodza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W poniedziałek 15.01 od 7 rano będzie na wyprzedaży Roamer w Zalando Lounge. Ostatnio można było dostać kilka fajnych modeli więc pewnie i tym razem się coś trafi. Tylko trzeba być gotowym o 7 i szybko podejmować decyzje

https://www.zalando-lounge.pl/event

Edytowane przez slawekpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W poniedziałek 15.01 od 7 rano będzie na wyprzedaży Roamer w Zalando Lounge. Ostatnio można było dostać kilka fajnych modeli więc pewnie i tym razem się coś trafi. Tylko trzeba być gotowym o 7 i szybko podejmować decyzje

https://www.zalando-lounge.pl/event

A pamietasz moze jakie to modele i w jakich cenach? Chcialbym sobie wyrobic opinie czy warto wstawac tak wczesnie w parszywy poniedzialek:P

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie jest to kompletnie moja bajka ale jak kogoś takie zegarki interesują to na massdrop jest dobry deal na 

Hamilton Jazzmaster Regulator Automatic Watch.Najtaniej widziany za $728, a tam aktualnie kosztuje $579 co jest przebitką sporą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Massdropie ciekawy zegarek Orient Ray II Automatic Watch, w cenie 139,99 USD, co w przeliczeniu na złotówki, z uwzględnieniem wszystkich opłat (transport, cło, VAT) daje kwotę około 620 zł. Dla porównania na Allegro 969 zł (z dostawą).

Adres do aukcji:

https://www.massdrop.com/buy/orient-ray-raven-ii-automatic-watch?utm_source=Iterable&utm_medium=email&utm_campaign=ftp_v1_%5B%5Burl%5D%5D&referer=EARL9V&mode=guest_open&iterableCampaignId=229379&iterableTemplateId=326808

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Massdropie ciekawy zegarek Orient Ray II Automatic Watch, w cenie 139,99 USD, co w przeliczeniu na złotówki, z uwzględnieniem wszystkich opłat (transport, cło, VAT) daje kwotę około 620 zł. Dla porównania na Allegro 969 zł (z dostawą).

Adres do aukcji:

https://www.massdrop.com/buy/orient-ray-raven-ii-automatic-watch?utm_source=Iterable&utm_medium=email&utm_campaign=ftp_v1_%5B%5Burl%5D%5D&referer=EARL9V&mode=guest_open&iterableCampaignId=229379&iterableTemplateId=326808

Fajnie, tyle, że: "Sorry, this drop cannot be shipped to PL."

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi