Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś lubi stylistykę Bauhaus, to młoda hamburska marka Sternglas oferuje:

- do 20% rabatu z okazji Black Week (rabaty kwotowe widoczne na stronie zależne od wybranego modelu)

- DODATKOWO 15% dla czytelników niemieckiego Focusa - powinno działać automatycznie z linka poniżej, ale jeśli nie, to po wpisaniu kodu FOCUSBLACKWEEK

Najlepiej wchodzić do oferty z linka z Focus online, wtedy cena obniża się automatycznie.

https://www.focus.de/deals/shopping-deal-mit-focus-online-black-week-sparen-sie-zusaetzlich-15-prozent-auf-das-bereits-reduzierte-sternglas-sortiment_id_12684603.html

Przykład: 

Sternglas Automatik "Naos Sonnenschliff": Black Week cena 329 zamiast 369 Euro.

Po zastosowaniu kodu (widać go notabene przy płaceniu) cena spada do 279,65 Euro.  To na dziś 1250 PLN - niezła oferta za automat.

Uwaga dla średnio znających matematykę.  Rabat finalny wbrew pozorom nie wynosi 30%, tylko niecałe 25, gdyż oblicza się go kaskadowo.

sternglasnaossonnenschliffautomatik.jpg

Edytowane przez Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za szczegółowo opisaną okazję, według mnie bardzo ładne zegarki, specyfikacja też wydaje się być ok.  

Czy ktoś miał w/na ręce taki zegarek, jak wykonanie i wrażenia? Może ktoś zachęcić lub zniechęcić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki robią ładne ale z matematyką na bakier jeśli rzeczywiście komunikują 20% zniżki. Bo to nijak różnica między 369 a 329. Gdzieś niżej piszą że jednak 40 EUR ale nie dla wszystkich to gra - na przykład tu:
550e581fa03cdbaf8dcbd9a4588f2325.jpg
c53e247e29539e61f2967cc99a5464c8.jpg
Nie zmienia to faktu że ciekawa cena za ciekawy zegarek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Schioedtei napisał:

Od 26.11 do 30.11 Aquatico będzie miało dostępny kod na 20% zniżki na wszystkie zegarki. Kod BLACK2020. To pierwsza tak duża zniżka oferowana przez nich. 

Mają też nowy model seastara w stali który zapowiada się naprawdę fajnie. Cena promocyjna na niego za 2 dni akurat się kończy ale z tą zniżką będzie nawet taniej niż teraz.

https://www.aquaticowatch.com/c/sea-star-v2-0384

Kod już działa, model seastar V2 wychodzi na ten moment z kodem 240$.

2gwatchblog.com         facebook: 2gwatchblog.com             instagram: 2gwatchblog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na orotime (to dobry sklep?) Orient MAKO 3 po 939 zł - jak to ma się do cen notowanych wcześniej?

zielony:

https://orotime.pl/orient/3057-orient-automatik-sports-ra-aa0004e19b.html

czarny:

https://orotime.pl/orient/2992-orient-automatik-diver-ra-aa0001b19b.html

niebieski, ciut drożej:

https://orotime.pl/orient/2562-orient-automatik-sports-ra-aa0002l19b.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orotime - sprawdzony sklep. Ale ceny bez rewelacji. Dało się kupić taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie śledzilem cen tych orientów jakos szczególnie, kolega się zaintersował. Porównanełem do jomashop za 199 usd + opłaty, innych polskich sklepów iternetowych ~ 1200 zł, cena wywała mi się ok. Jakie było min. dla tego modelu w ofertach w sieci? Orotime daje normalną polską gwarancję? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bransolecie w zależności od kolorów był po ok 770-800zł, wersja na gumie niecałe 640zł. Siedziba sklepu jest na Słowacji, gwarancja międzynarodowa. Nie miałem potrzeby korzystać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dobre ceny na te modele. Może nie Black Friday, ale OK. Trochę taniej bywało, ale rzadko. Wczoraj była super cena, też na Orotime. Widocznie za dobrze się sprzedawał, wiec podnieśli i wrócili do normy.

Ja bym poczekał dwa dni i może gdzieś się jeszcze pokaże koło 800 PLN. Może nawet w Orotime.

obraz.png.ad168d31596adaa586f2f5f94842ab02.png

Pół roku temu, jak się rozglądałem za Kamasu, to nie szło kupić poniżej 1400 PLN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś, gdzieś przy okazji Black Friday wpadł na jakąś porządną ofertę na Citizena BN0151-17L (niebieska tarcza, niebieski bezel) to wrzućcie proszę.

To dla mnie taki zegarek z gatunku "nie potrzebuję, ale jakoś tak cholernie chcę" i jakaś dobra promocja byłaby dla mnie pretekstem, żeby taki fajny, trochę mi niepotrzebny zegarek sobie kupić. 😂

Zgaduję, że wielu z Was zna to uczucie. 😉

W chwili obecnej, najtaniej widzę go za jakieś 769 PLN w TimeOnTime.

obraz.png.dfacb8e9301a94b3adb6cc27781642ff.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LIV watches (swiss made) oraz ich czarny piątek:

https://www.livwatches.com/pages/black-friday-loc

Mają kilka ciekawych produktów, np nurki. Niestety do ceny dojdą opłaty celne i vat.

899705661_2020-11-2611_06.16www.livwatches.comb2d5c2ab99c0.thumb.png.b3878c917f3ef91c924437ee2ff6b0a6.png

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Perpetuum Mobile napisał:

Jakby ktoś, gdzieś przy okazji Black Friday wpadł na jakąś porządną ofertę na Citizena BN0151-17L (niebieska tarcza, niebieski bezel) to wrzućcie proszę.

To dla mnie taki zegarek z gatunku "nie potrzebuję, ale jakoś tak cholernie chcę" i jakaś dobra promocja byłaby dla mnie pretekstem, żeby taki fajny, trochę mi niepotrzebny zegarek sobie kupić. 😂

Smutne to.. W lutym kupowałem tą wersję za 550 na amazon.de. 14 lutego dokładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Vonziej napisał:

Smutne to.. W lutym kupowałem tą wersję za 550 na amazon.de. 14 lutego dokładnie

A teraz w okolicach 200 EUR 😔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Perpetuum Mobile napisał:

A teraz w okolicach 200 EUR 😔

Masakrycznie wzrosła cena tego modelu nie? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Perpetuum Mobile napisał:

Tutaj https://www.uhrzeit.org/uhren/Citizen/Promaster-kollektion/Eco-Drive-Promaster-Marine-Herren-Taucheruhr-BN0151-17L.php z kodem PD-U2020 za 156 euro z darmową przesyłką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Vonziej napisał:

Masakrycznie wzrosła cena tego modelu nie? :(

Ta cena to chyba tak od dawna krąży gdzieś w okolicach 180-200 EUR. Tylko w lutym była taka chwilowa, duża obniżka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, clusca napisał:

@clusca Dzięki. Zakupiłem. Niestety ten kod nie zadziałał. To znaczy zadziałał, ale na samym końcu system go kasował, bo ten kod jest tylko dla płatności przez PayDirekt czyli jakiś niemiecki UPay - działający tylko we współpracy z niektórymi niemieckimi bankami. Przy próbie zapłacenia kartą lub PayPalem ten rabat 12% wylatywał.

Ale za to system sam podpowiadał jakąś inną zniżkę 10% za błyskawiczną decyzję zakupową. Przy korzystaniu z tej zniżki już nie było żadnego problemu i wyszło 160 EUR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobuj smiac sie jak zona bedzie chciala kolejna zupelnie niepotrzebna pare butow :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, cordi7 napisał:

Sprobuj smiac sie jak zona bedzie chciala kolejna zupelnie niepotrzebna pare butow :P

Nie ma czegoś takiego, tak samo, jak nie można mieć za dużo zegarków ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, clusca napisał:

Nie ma czegoś takiego, tak samo, jak nie można mieć za dużo zegarków ;)

Niestety ... to @Perpetuum Mobile stwierdzil, ze chce kupic zupelnie niepotrzebny mu zegarek :D

2 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał:

To dla mnie taki zegarek z gatunku "nie potrzebuję, ale jakoś tak cholernie chcę" i jakaś dobra promocja byłaby dla mnie pretekstem, żeby taki fajny, trochę mi niepotrzebny zegarek sobie kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi