Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie :) Ja raz powiedziałem, że moja lepsza połowa nie potrzebuje nowych butów* i 3 dni na mnie focha miała, że sknerą jestem ;)

* - proszę nie traktować tego śmiertelnie poważnie, moja lepsza i piękniejsza połowa nie pyta mnie, czy ma sobie kupić nowe buty, tylko po zakupie, czy mi się podobają. I spróbowały by mi się nie podobać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sie nazywa malzenski kompromis: mowisz swoje zdanie, zona mowi swoje zdanie po czym robicie tak jak powiedziala :D

W zyciu nalezy sobie odpowiedziec na pytanie czy chce sie byc szczesliwym czy tez chce sie miec racje, ja chce byc szczesliwy :D

@Perpetuum Mobile - zeby nie bylo offtopu znow czekamy na nadgarstkowe!

Teraz, Kojiro napisał:

Panowie, czy dobrze rozumuję, że najlepszym źródłem kupna fabrycznie nowego Sinna będzie zakup bezpośrednio u producenta?

Grzebię po necie i  wychodzi na to,  że wszędzie jest dokładnie taka sama cena.

Mhm. Z tego co ja sie orientuje to Sinn ma polityke cenowa 'brak obnizek', byla tez gdzies na forum Sinna dyskusja na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Kojiro napisał:

Panowie, czy dobrze rozumuję, że najlepszym źródłem kupna fabrycznie nowego Sinna będzie zakup bezpośrednio u producenta?

Zapytaj o finalną cenę tutaj: http://www.classic-watch.de. Jakiś czas temu napisałem do nich i zaoferowali "kilka" euro rabatu :)

Co do żon i umiejętnego obycia się z nimi (a w zasadzie ich z nami), przypomina mi się stwierdzenie - Ja w moim domu mam zawsze ostatnie zdanie: "Tak, kochanie" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, cordi7 napisał:

@Perpetuum Mobile - zeby nie bylo offtopu znow czekamy na nadgarstkowe!

Jak już paczka przyjdzie, to na pewno będzie się pojawiał na nadgarstku, no i w konsekwencji na Forum też. 😉

Przynajmniej w weekendy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I żeby też nie było off-topu, w tym samym sklepie wydaje mi się, że bardzo dobra oferta na.... znowu Certinę. Tym razem DS Sport Precidrive:

obraz.thumb.png.23c8d4010c013fe4f5e76887378c1e42.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Kojiro napisał:

Dzięki za tipa!

Nie ma sprawy. Na Sinna U50 w tegimencie i na bransolecie dali mi cenę 2350 euro z darmową przesyłką, podczas gdy na stronie producenta cena wynosiła zdaje się 2540 euro i 50 euro za przesyłkę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.11.2020 o 13:40, Nocny duch napisał:

Zegarki robią ładne ale z matematyką na bakier jeśli rzeczywiście komunikują 20% zniżki. Bo to nijak różnica między 369 a 329. Gdzieś niżej piszą że jednak 40 EUR ale nie dla wszystkich to gra - na przykład tu:

Napisałem DO 20%, na najdroższy jest właśnie 20%, na tańsze mniej, napisałem też, że przy każdym zegarku jest podana kwota.

Zegarki robią ładne ale z matematyką na bakier jeśli rzeczywiście komunikują 20% zniżki. Bo to nijak różnica między 369 a 329. Gdzieś niżej piszą że jednak 40 EUR ale nie dla wszystkich to gra - na przykład tu:

Napisałem DO 20%, na najdroższy jest właśnie 20%, na tańsze mniej, napisałem też, że przy każdym zegarku jest podana kwota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Kojiro napisał:

Spróbuj uderzyć do szwedzkiego AD Sinna - ERIKSON URHANDEL AB. Napisz zapytanie bezpośrednio do Martina Schönninga: [email protected]

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zapytaj we WrzecionoCzasu, jak podają na stronie są AD na Polskę. Na pewno odejdzie ci 50E za transport. A podnrzewam, że obecnie symboliczny rabat by też wyrwał.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na creationwatches -15% na wybrane zegarki i tak, licząc po zbójnickim kursie dolara PayPal i wysyłce kurierem, czyli "dodatkowe" opłaty na 100% z tego co mi na szybko wpadło w oko:

1. Seiko SRPE65K1 ~820 pln: https://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-green-dial-nylon-strap-automatic-srpe65-srpe65k1-srpe65k-100m-mens-watch-18866.html

2. Orient Bambino FAC0000DD0 ~440 pln:

https://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-2nd-generation-bambino-version-3-automatic-fac0000dd0-mens-watch-10625.html

3. Orient Contemporary RA-SP0004L00C fajny kwarcyk z małą sekundą ~360 pln: https://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-contemporary-ra-sp0004l00c-quartz-japan-made-mens-watch-16446.html

Przy płatności Revolut'em i odrobinie szczęścia przy zwykłej wysyłce pocztowej możliwe nawet odpowiednio ~640, 350 i 280 pln...

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, dudak napisał:

Zapytaj we WrzecionoCzasu, jak podają na stronie są AD na Polskę. Na pewno odejdzie ci 50E za transport. A podnrzewam, że obecnie symboliczny rabat by też wyrwał.

Z tego co widziałem to podnieśli ceny na allegro przed piątkiem na poszczególne modele, pewnie jak zapytasz o rabat to zjadą do ceny jaka była, trochę słaba akcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytaj poza allegro, salony mają chyba Warszawa i Gdańsk. A allegro jeszcze prowizje kasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widział ktoś gdzieś Orient Ray 2 z niebieską tarcza za mniej niż 120 E? (cena z włoskiego amazona)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu, ale po dodaniu do koszyka i wpisaniu kodu, wyskakuje mi błąd jakiś 😕

@edit z jakimś kodem z neta wyszło mi 108 euro, to 17 euro taniej niż na włoskim amazonie, tylko zastanawiam się jak to jest z tymi opłatami :D

Edytowane przez Danni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nadal wysyłka tylko DHL to masz cło i podatek murowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do wyboru oprócz dhla jest jeszcze "Registered Airmail (With Folding Watch box and Watch pouch. (3 - 4 Weeks)    (Free Shipping)"

a jak wygląda sprawa gwarancji w przypadku zamówienia z creation watches?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, tomaliusz napisał:

Czarny piątek a żadnych ciekawych ofert ... znaczy polskie błoto! ^_^

Tomek, serio spodziewałeś się czegoś w PL ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, tomaliusz napisał:

Czarny piątek a żadnych ciekawych ofert ... znaczy polskie błoto! ^_^

Hello... a skrzynki na zegarki z Lidla to co? Aaa... zapomniałem, że to przecież Niemcy ;)

BTW, ja kupiłem. Tylko nie piszcie, że można znaleźć za "pu" ceny :)

Nie wiem, czy było, ale nasz rodzimy, forumowy producent Vratislavia Conceptum ma aktualnie BF promocję. Zniżki do 30%.

https://timeandpassion.pl/kategoria-produktu/zegarki/

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy bylo czy nie ale wrzucam:

We give you the option to choose between:
15% OFF with code 
BLACK2020*
or
25$ OFF with code 
BLACK*

Promotions running until Monday.